Po gimdymo gal porai savaiciu praejus,man taip uzkietejo viduriai,kad kelias dienas i tulika nueidavau tik pasedet ir cia jau mano klaida buvo,turejau imtis kazkokiu priemoniu,dar po dienos organizmas ismetinet pradejo...taip taip tik uzeina noras i tulika nubegi jausmas nu atrodo viskas jau s...ki ir tik STOP nepraeina, tempia,skauda,po truputi plysta kraujuoja,nu kosmaras kazkoks jau ir mikro klizma pasidariau nu nepramusa dar ir pilva raizo beproto,o niekaip nepramusa,galvoju viskas kvieciu greitaja,nes bijau kad staigiai daug neplystu kad nenukraujuot,kazi kokio dydzio kamstis susidares,jau ir maziukas ziuriu muistosi,o as su vaiku tuom kart viena pasilikus buvau,na ir vel uzejo noras,galvoju kas bus tas einu telefonas rankoj,jei ka kviestis pagalbos silpna tik darosi,skausmas nebepakeliamas,jau dejuoju kaip reikalas...ir tik puuuuukst ir isejo.....Prasikankinau beveik para laiko taip.Verkiau is palengvejimo...O atrodo ir skysciu daug,labai netgi daug vartojau,tiek vandens tiek arbatu,tik koses valgiau ir tai tik avizu pagrinde.Bet va temperaturos turejau gal tai taip itakojo.Taip kad ipatingai po gimdymo reikia prisiziureti,aliejaus arba is ryto arba einant vakere gult isgert sauksta,gali buti ir paprastas aliejus ,as gerdavau jau po to zinoma

su puse stiklines kefyro,nes vieno niekaip nepraryciau.Ai ir dar pasirodo tikrai galejau kreiptis i medikus butu pagelbeje tokioj situacijoj,nes nedaug po gimdymo laiko buvo praeje,ir juolab buvo atliktas CZ,Tikiuosi kito karto nebus niekam to nelinkiu