Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

As tai kazkaipu forlaxu draugavau ir nestumo metu, ir po gimdymo taip pat jo pagalba padariau reikala blush-anim-cl.gif ,o del jo vartojimo tai manau kiekvieno pasirinkimas kam kas tinka tas ta ir vartoja rolleyes.gif
Atsakyti
Po gimdymo atsirado problemėlės tuštsntis. Ruošiuosi kaip į dilgėles lotuliukas.gif nes taip skauda. Nėštumo metu visiškai nebuvo užkietėję viduriai, o po gimdymo tai košmaras blink.gif Pirmą sav naudojau Microlax thumbup.gif
Atsakyti
as jau 2men po gimdiymo ir kovoju su viduriu uzkietejimu, kazin gal viduriai uzkieteja nes maitinu savo kudiki?
isbandziau viska ka tik imanoma, reik keliaut pas proktologa ir man
tustinima dar gelbeja ir kas tikrai padeda tai forlax 10, bet bijau kad organizmas nuo ju nepriprastu
Papildyta:
QUOTE(VilijaVVK @ 2009 05 16, 13:25)
as tai nuo sios ligos jau viska isbandzius ir zvakutes, ir salto vandens klizmas, ier vonelias, ir tepalus nu zodziu kankinuosi ir laukiu eileje pas proktologa doh.gif

ar jau buvote pas proktoloja, ka jis jum pasake?
Atsakyti
nors as pati ir negimdziau, dare CP bet vistiek ta nemalonuma turejau. naudojau zvakutes kurios padejo. mano mama irgi paskutiniu metu kankinasi su siuo reikaliuku, tai sake kad jai nepadeda jokie vaistukai, o padeda patepti medumi. nezinau kiek veiksminga, pati nebandziau
Atsakyti
Man neseniai pasirode guzeliai skausmingi prie isanges, net nezinau bet itariu kad hemorojus, kolkas nedariau nieko, bet reiks gal iki vaistines nulekti,nes skauda blink.gif gal kas zinote kas padeda ar zvakutes kokios, tepaliukai, arbatos? Tikiu kad vaistineje patars bet gal jau kuri esate ka isbandziusi g.gif
Atsakyti
Nu va gryzau is vaistines dave Mastu s forte zvakutes ir tepala, sake du kart per diena zvakutes naudoti, arba tepalu tepti doh.gif ,tikiuosi pades.Gal kas bandete siuos vaistus?
Atsakyti
QUOTE(lauruuuke @ 2009 06 04, 10:43)
Man neseniai pasirode guzeliai skausmingi prie isanges, net nezinau bet itariu kad hemorojus, kolkas nedariau nieko, bet reiks gal iki vaistines nulekti,nes skauda blink.gif gal kas zinote kas padeda ar zvakutes kokios, tepaliukai, arbatos? Tikiu kad vaistineje patars bet gal jau kuri esate ka isbandziusi g.gif

man asmeniskai padejo zvakutes hemorol... thumbup.gif 2 kartus per diena jas naudodavau, ryte ir vakare thumbup.gif ir pasitustint lengviau buvo ir hemoroju sutvarke. Jos be recepto... 4u.gif
Atsakyti
man sitas malonumas dingo tik po 2,5 men po gimdymo. Zvakutes ir klizmutes nepadejo.. Plysdavo kaskart.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, man buvo oi, problemu, pirma men, isvis kankinausi...nes ir tarpviete ir isange skaudejo, net nezinojau, kas labiau...O ligoninej to niekas nesake, tik buvau prissiskaicius kad buna tokie dalykai po gimdymo...Maitinau, tai zvakuciu JOKIU negalima buvo vartot...Geriau dufalac - nepadejo, valgiau slyvas ir neskaitant kibirais skysciu, nes maitinant ir taip troskina...Po to jau neiskentusi darydavau vandens klizmas, nes microlaxs, labai slysktus jausmas buna, ir kaip jas kudikiams leidzia duot? doh.gif. Svarbiausia, kad nei kraujo nebudavo, nei mazgu - o nori pasitustint - ir neina. Matyt ten su raumenimis kazkas ne to pasidaro...sad.gif Tai taip vargau gal 3 men. Pastebejau, kad labai ta dalyka salygoja gelezies preparatai, nes man ju liepe ir nestumo metu gert ir zindymo metu. Gelezis kietina vidurius ir juoda spalva buna... O jei kelias dienas nevartoju - normaliausiai pasitustinu...Sekmes kovojant ir labai labai visas uzjauciu console.gif
Atsakyti
Po gimdymo gal porai savaiciu praejus,man taip uzkietejo viduriai,kad kelias dienas i tulika nueidavau tik pasedet ir cia jau mano klaida buvo,turejau imtis kazkokiu priemoniu,dar po dienos organizmas ismetinet pradejo...taip taip tik uzeina noras i tulika nubegi jausmas nu atrodo viskas jau s...ki ir tik STOP nepraeina, tempia,skauda,po truputi plysta kraujuoja,nu kosmaras kazkoks jau ir mikro klizma pasidariau nu nepramusa dar ir pilva raizo beproto,o niekaip nepramusa,galvoju viskas kvieciu greitaja,nes bijau kad staigiai daug neplystu kad nenukraujuot,kazi kokio dydzio kamstis susidares,jau ir maziukas ziuriu muistosi,o as su vaiku tuom kart viena pasilikus buvau,na ir vel uzejo noras,galvoju kas bus tas einu telefonas rankoj,jei ka kviestis pagalbos silpna tik darosi,skausmas nebepakeliamas,jau dejuoju kaip reikalas...ir tik puuuuukst ir isejo.....Prasikankinau beveik para laiko taip.Verkiau is palengvejimo...O atrodo ir skysciu daug,labai netgi daug vartojau,tiek vandens tiek arbatu,tik koses valgiau ir tai tik avizu pagrinde.Bet va temperaturos turejau gal tai taip itakojo.Taip kad ipatingai po gimdymo reikia prisiziureti,aliejaus arba is ryto arba einant vakere gult isgert sauksta,gali buti ir paprastas aliejus ,as gerdavau jau po to zinoma ax.gif su puse stiklines kefyro,nes vieno niekaip nepraryciau.Ai ir dar pasirodo tikrai galejau kreiptis i medikus butu pagelbeje tokioj situacijoj,nes nedaug po gimdymo laiko buvo praeje,ir juolab buvo atliktas CZ,Tikiuosi kito karto nebus niekam to nelinkiu 4u.gif
Atsakyti
Kadangi kirpo ir siuvo - oi kaip ilgai bijojau nueiti pasitustinti,ir tik po geros savaites su didele baime ejau,tai sedejau vos ne kelias valandas.... blush2.gif biggrin.gif Kelis kartus dar sunkiai gaudavosi,bet po to viskas susitvarke smile.gif O mikrolax net nepadejo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 20 birželio 2009 - 18:36
O man nebuvo jokių problemų,neskaudėjo nei tuštintis,nei šlapintis,nors kirpta buvau ir hemorojus buvo išlindęs,bet viduriai nebuvo užkietėję ir susitvarkė per 2 sav biggrin.gif
Atsakyti