jetus ,pasiskaiciau ,kas manes laukia po gimdymo ..gimdyt tiek nebijau ,kaip zarnas pamesti
o as durna vaistu ,zvakuciu mastu prisipirkau po gimdymo ,o pasirodo kad negalima
tik nesuprantu kodel ?????ka jos priduoda tokio blogo ,nedasunta
jau daba su toletu priesai ,rodos ne kieti tie viduriai ,bet pakakoju skuada man ten ...isivaizduoju kaip jau lispiu sienom po gimdymo
QUOTE(*weita* @ 2009 08 12, 00:56)
jetus ,pasiskaiciau ,kas manes laukia po gimdymo ..gimdyt tiek nebijau ,kaip zarnas pamesti
o as durna vaistu ,zvakuciu mastu prisipirkau po gimdymo ,o pasirodo kad negalima
tik nesuprantu kodel ?????ka jos priduoda tokio blogo ,nedasunta
jau daba su toletu priesai ,rodos ne kieti tie viduriai ,bet pakakoju skuada man ten ...isivaizduoju kaip jau lispiu sienom po gimdymo 
as po gimdymo naudojau hemorol homeopatines zvakutes, tai jos tikrai nekenkia, nes pati maitinu savo klecka
Man po gimdymo issiverte du hemorojaus gumbeliai. Irgi baisiai pergyvenau vien tik pagalvojus apie tustinimasi. Taciau gavau l.gera patarima-tuos gumbelius tepti Lioton 1000. Po savaites gumbeliai isnyko. Baime tustintis dar vis likusi, bet kuo toliau tuo labiau TAI pavyksta padaryti be skausmo ir kraujo.
Man po gimdymo,niekaip nepavyko gal koki menesi i tualeta nueiti,eini steni,verki ir nieko,o taip nori,kad net negali...man ir klizma state,bet niekas nepadejo,tai senu bobciu ismyslas maza gabaliuka mulioko isikysti...man tai daug geriau padejo nei klyzma,o buvo ziauru....to ir dabar labiausiai bijau,kai pagimdysiu leliuka
QUOTE(bubuke @ 2009 08 14, 19:37)
Man po gimdymo issiverte du hemorojaus gumbeliai. Irgi baisiai pergyvenau vien tik pagalvojus apie tustinimasi. Taciau gavau l.gera patarima-tuos gumbelius tepti Lioton 1000. Po savaites gumbeliai isnyko. Baime tustintis dar vis likusi, bet kuo toliau tuo labiau TAI pavyksta padaryti be skausmo ir kraujo.
Sita "dziaugsma" ir as isigijau per gimdyma
Kadangi as susiuta, tai pradzioj sudetinga buvo slapintis, nes jei slapimo pakliudavo ant siules, tai taip grauzti pradedavo, kad ojojoj
tokiu atveju saves nekankinau, ir vos tik uzsimaniusi lengvo reikaliuko, lipdavau i vonia ir nukreipdavau duso vandens srove i ta vieta, ir problemos kaip nebuta, o be to ir higieniska
kai po gimdymo issiverte hemorojaus guzeliai, as juos tepdavau Lioton 1000.Padejo!Siai dienai ju nebera.
o man po visu gimdymu degindavo slapintis kazkaip
tai kartais reikedavo prisileist vandens bliuda ir sest i bliuda kad nusislapint
Na man sunkiausia buvo issitustinti, tai man pavyko padaryti savaime 3 diena po gimdymo, o slapintis siek tiek perstiejo pasiusiojus pirma karta po gimdymo, taciau kitus kartus buvo viskas normaliai ,tik subine skaudejo sedeti
. beje manes nesiuvo ir neplysau
labukas
man po gimdymo tustintis tepavyko tik po savaites, vien ta nezmoniska baime, vis tempiau guma, ir kai jau tikrai prispyre reikaliukas dar pasidariau klizmele su Microlax , bet vistiek toks jausmas kad gimdyciau antra karta, nemazai buvo kirpta tai lb skaudejo, o ir slapintis nebuvo lengva kokias 3 sav, noredavau labai bet neidavo, tai gaudavau daryt kaip ir pritupimus kol issisiodavau
vaizdelis nekoks
man po gimdymo tustintis tepavyko tik po savaites, vien ta nezmoniska baime, vis tempiau guma, ir kai jau tikrai prispyre reikaliukas dar pasidariau klizmele su Microlax , bet vistiek toks jausmas kad gimdyciau antra karta, nemazai buvo kirpta tai lb skaudejo, o ir slapintis nebuvo lengva kokias 3 sav, noredavau labai bet neidavo, tai gaudavau daryt kaip ir pritupimus kol issisiodavau