Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

jetus ,pasiskaiciau ,kas manes laukia po gimdymo ..gimdyt tiek nebijau ,kaip zarnas pamesti sad.gif o as durna vaistu ,zvakuciu mastu prisipirkau po gimdymo ,o pasirodo kad negalima sad.gif tik nesuprantu kodel ?????ka jos priduoda tokio blogo ,nedasunta sad.gif jau daba su toletu priesai ,rodos ne kieti tie viduriai ,bet pakakoju skuada man ten ...isivaizduoju kaip jau lispiu sienom po gimdymo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 08 12, 00:56)
jetus ,pasiskaiciau ,kas manes laukia po gimdymo ..gimdyt tiek nebijau ,kaip zarnas pamesti sad.gif o as durna vaistu ,zvakuciu mastu prisipirkau po gimdymo ,o pasirodo kad negalima sad.gif tik nesuprantu kodel ?????ka jos priduoda tokio blogo ,nedasunta sad.gif jau daba su toletu priesai ,rodos ne kieti tie viduriai ,bet pakakoju skuada man ten ...isivaizduoju kaip jau lispiu sienom po gimdymo cray.gif

as po gimdymo naudojau hemorol homeopatines zvakutes, tai jos tikrai nekenkia, nes pati maitinu savo klecka smile.gif ir viduriai kuo puikiausiai susitvarke thumbup.gif o buvo iri tragedija tustinantis.... doh.gif ir kraujas ir skausmas nesvietiskas verysad.gif doh.gif aciu dievui viskas jau praeity.... ax.gif
Atsakyti
neturiu tu hemarol sunaudoaju ,o is lt gauti ju be sansu sad.gif kazi ar pakenks mastu tos zvakes tikrai sad.gif ?
Atsakyti
Man po gimdymo issiverte du hemorojaus gumbeliai. Irgi baisiai pergyvenau vien tik pagalvojus apie tustinimasi. Taciau gavau l.gera patarima-tuos gumbelius tepti Lioton 1000. Po savaites gumbeliai isnyko. Baime tustintis dar vis likusi, bet kuo toliau tuo labiau TAI pavyksta padaryti be skausmo ir kraujo.
Atsakyti
Man po gimdymo,niekaip nepavyko gal koki menesi i tualeta nueiti,eini steni,verki ir nieko,o taip nori,kad net negali...man ir klizma state,bet niekas nepadejo,tai senu bobciu ismyslas maza gabaliuka mulioko isikysti...man tai daug geriau padejo nei klyzma,o buvo ziauru....to ir dabar labiausiai bijau,kai pagimdysiu leliuka doh.gif
Atsakyti
Man po CP padejo issitustinti tik mikrolax klizmutes,nors jau praejo beveik trys savaites,bet dar nera visiskai viskas susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 08 14, 19:37)
Man po gimdymo issiverte du hemorojaus gumbeliai. Irgi baisiai pergyvenau vien tik pagalvojus apie tustinimasi. Taciau gavau l.gera patarima-tuos gumbelius tepti Lioton 1000. Po savaites gumbeliai isnyko. Baime tustintis dar vis likusi, bet kuo toliau tuo labiau TAI pavyksta padaryti be skausmo ir kraujo.

Sita "dziaugsma" ir as isigijau per gimdyma doh.gif reiks pameginti lioton patepti ax.gif
Atsakyti
Kadangi as susiuta, tai pradzioj sudetinga buvo slapintis, nes jei slapimo pakliudavo ant siules, tai taip grauzti pradedavo, kad ojojoj doh.gif tokiu atveju saves nekankinau, ir vos tik uzsimaniusi lengvo reikaliuko, lipdavau i vonia ir nukreipdavau duso vandens srove i ta vieta, ir problemos kaip nebuta, o be to ir higieniska smile.gif
Atsakyti
kai po gimdymo issiverte hemorojaus guzeliai, as juos tepdavau Lioton 1000.Padejo!Siai dienai ju nebera.
Atsakyti
o man po visu gimdymu degindavo slapintis kazkaip doh.gif tai kartais reikedavo prisileist vandens bliuda ir sest i bliuda kad nusislapint blush2.gif
Atsakyti
Na man sunkiausia buvo issitustinti, tai man pavyko padaryti savaime 3 diena po gimdymo, o slapintis siek tiek perstiejo pasiusiojus pirma karta po gimdymo, taciau kitus kartus buvo viskas normaliai ,tik subine skaudejo sedeti lotuliukas.gif . beje manes nesiuvo ir neplysau 4u.gif
Atsakyti
labukas mirksiukas.gif
man po gimdymo tustintis tepavyko tik po savaites, vien ta nezmoniska baime, vis tempiau guma, ir kai jau tikrai prispyre reikaliukas dar pasidariau klizmele su Microlax , bet vistiek toks jausmas kad gimdyciau antra karta, nemazai buvo kirpta tai lb skaudejo, o ir slapintis nebuvo lengva kokias 3 sav, noredavau labai bet neidavo, tai gaudavau daryt kaip ir pritupimus kol issisiodavau doh.gif vaizdelis nekoks doh.gif
Atsakyti