Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

As ant rimto reikalo tik trecia diena nuejau, kai gryzau namo, nors ligoninej irgi vis bandziau, bet matyt ne tas sedejimas biggrin.gif
Atsakyti
as tai ligonineje "rimta " reikaliuka padariau tik su Mikrolax pagalba, taip pat ir namie kelis sykius, bet labiau is baimes, nes bijojau labai steneti blush2.gif
O dabar tai turiu problemele del uzkietejusiu viduriu ir bijau "isivaryti" hemaroju, nes kartais po atliktu reikalu budav ir kraujo verysad.gif laisvinancius bijau vartoti, nes pati maitnu ir bijau, kad vaikiukui irgi paleis tada pilvuka g.gif
Atsakyti
patarimas, kad sysiu daryti po dusu pasileidus driungna vandeniuka, tikrai labai padejo thumbup.gif nebenutvilko tas slapimas susiutu vietu, nera taip skausminga. nu bet su dideliu tai nafik beda - be mikrolax ne zingsnio doh.gif pirmaji karta (antra diena po grizimo namo) net dvi tas klizmas teko susivaryti, bo kitaip niekaip.. galvojau kad netektu siuti is naujo to tokiu baisybiu... blink.gif nors man dar tik antra savaite po gimdymo, bet jau nebesulaukiu, kada pasibaigs tos nesamones... doh.gif
Atsakyti
Esu kirpta ir siūta, bet abudu reikalus jau tą pačią dieną atlikau, receptai paprasti: mažas reikalas daromas tik po begančiu vandeniu, kad šlapimo rūgštis nedegintų, o dideliam reikalui,- mažiausiausiai du litrai vandens per dieną ir arbūzas (nenaudojau jokių žvakučių, nors po gimdymo turėjau išėjusį didelį hemarojų...) ir viduriukai nuo to labai stipriai pralaisvėdavo.
Atsakyti
man irgi buvo ir kirpimai ir plysimai taciau slapinantis jokio skausmo nebuvo, o vat su tustinimusi doh.gif visa savaite nepavyko pasitustinti, saubingai pute pilva doh.gif antra savaite irgi praktiskai nieko neiseidavo, tik pabaigoj pradejau po truputi... microlax dedavaus vos ne kiekviena diena, kartais ir po kelias. zodziu baisu buvo, ten turbut viduj zarnyne viskas gesti buvo pradeje...
Atsakyti
man irgi pats baisiausias dalykas dbr pasidare ejimas i wc. pagimdziau pries menesi, bet tustintis normaliai ir iki siol negaliu, nes ziauru man ir baisu. naudojau ir mikrolax klizmutes keleta kartu ir forlax geriu ir nieko trecia diena negaliu normaliai prakakint. verysad.gif net nebezinau kokiu priemoniu griebtis! tai ir juokiuosi mano dukra daugiau kakoja negu as pati! 4u.gif
Atsakyti
man buvo cezaris, antrą parą atnešė akušerė žvakutę, kurios pagalba lengvai padariau rimtą reikalą, o paskui jau viskas ėjos savaime.
Atsakyti
mane kirpo, tda su rimtu reikalu buvo rimtų problemų wacko.gif
man padėjo Microlax žvakutės. net baisu pagalvoti, ką aš be jų daryčiau scare.gif

bet po savaitės viskas susitvarkė mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi man irgi sunku rimto reikalo eiti.
Pirmas dvi dienas jokiu problemu nebuvo,bet dabar.....Noriu,bet negaliu.Skauda ir kraujas biski bega.Gal slyvu reikia man pavalgyti,o gal jau pas gydytoja reiktu apsilankyti?
Atsakyti
Aš irgi kovoju su užkietėjusiais viduriukais ir kraujavimu sad.gif Vidurių atlaisvinimui kasdien išgeriu dvi stiklines linų sėmenų užplikytų (ryte ir vakare). Ir dar ryte geriu Florax miltelius. Miltelius geriu antrą dieną, atrodo viduriukai atlaisvėjo... Ech kokie nemalonumai...
Atsakyti
Man irgi islindo hemarojus ir mano manymu gana stipriai..pirma savaite stiprias nuskausminamasias zvakutes naudojau, nes labai skaudejo..taip pat vartojau mastu S ir dar kazkokias kitas zvakutes kur vaistininke rekomendavo, bet labiausiai matyt padejo kraujotaka stiprinantys vaistai Cyclo 3..jau beveik dvi savaites po gimdymo ir uzpakaliukas baigia sulysti i savo vieta smile.gif) Tustinimuisi palengvinti naudoju Lepicol 5+ ir vidutiniskai kas antra diena pavyksta pasilengvinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liussy @ 2009 09 26, 15:03)
Man irgi islindo hemarojus ir mano manymu gana stipriai..pirma savaite stiprias nuskausminamasias zvakutes naudojau, nes labai skaudejo..taip pat vartojau mastu S ir dar kazkokias kitas zvakutes kur vaistininke rekomendavo, bet labiausiai matyt padejo kraujotaka stiprinantys vaistai Cyclo 3..jau beveik dvi savaites po gimdymo ir uzpakaliukas baigia sulysti i savo vieta smile.gif) Tustinimuisi palengvinti naudoju Lepicol 5+ ir vidutiniskai kas antra diena pavyksta pasilengvinti smile.gif

o tu tas zvakutes naudojei maitindama ,leliukui neiko nebuvo ,nepakenke ..sako kad negalima zvakuciu naudoti zindimo metu ...tik tas hemarol rekomenduoja ..as pati mastu s turiu bet nzn ar galesiu ..patark jei gali ka ?
Atsakyti