Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

QUOTE(dvyne2 @ 2006 08 23, 06:21)
oij geri prisiminimai.... acimenu po gimdymo liepe eit i toleta ir bandyt shikt:D o kadangi bestumiant man je, ten bishki kazkur itruko, ir jiem teko viena siule isiut, tai ash net nebandziau kakot, nes bijojau, kad kas nesuplyshtu. dave vaistu, kad prakakot galima butu. bet ash laukiau, kol tushtinamoji zarna buvo pilna pilna, kad kakutis savime ishlindo, neteko net stumt:) bet po to.... kai namo grizau...po kokio menesio....viduriai ant tiek buvo sukieteje... sedziu tolete....stumiu stumiu....kai nelenda tai nelenda...lenda ir uzstringa.... bet jau tokio dydzio kakalas.....ir taip kas dien...asharos pachios tekedavo ish akiu:D net su kraujais ishlysdavo jis:) visa  "shiknaskyle" sudraskydavo:D ziauru buvo biggrin.gif bet va dziovintu slyvu sulchiu prisipirkau acimenu, ir gerdavau kaip besote...vidurius paleisdavo...tai ir kakojau be skausmu:D geras dalykas tos slyvu sultys:D

nu labai iskalbingas tavo pasakojimas swoon.gif
siaip ta problema as turiu iki sio,vaikui jau metai,bet... reikes isbandyti situos vaistukus kuriuos cia radau,nes nei slynu sultys nei pacios ugos nei is vis striuba kas dien po n kiekio.. rezultate tas pats... taigi,tikiuosi pades tai ka jus patarete rolleyes.gif
Atsakyti
Oi mergytes, del tu problemu gyvenimas nemielas schmoll.gif Ir vandenuka geriu, ir arbatas, teko ir klizmutes naudot.
Jei tik mano viduriai laisvi, tai lelius kankinasi nuo diegliuku. Tai dabar Bepantenas ir vazelias geriausi draugai.
Atsakyti
man ir buvo ši problema pasigimdžiue, nors gimdymo namuse statė klizmą, nepadėjo, grįžus nesituštinau, tai nuėjau į vaistinę, ir davė. tolete susušvirkšti į subiniuką, ir atliuosuoja viską, tai dvi dienas panaudojau, ir viskas toliau kaip sviestu patepta, tik va nepamenu pavadinimo tų vaistukų blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes likimo drauges.As maniau,kad mazai kuri per gimdyma isstumia hemaroju,o pasirodo vos ne kiekviena.Man pradejo kietet viduriai pries gimdyma,o po jo taukst ir yra skausmelis.naudojau zvakutes tai aprimo,bet kiek zinau tai kai tik vel uzkietes viduriai,tai bus tas pats skausmelis.Jau kai buna rimta beda,tai operuoja.
Atsakyti
Dar GN ginekologas kiekvieną dieną klausdavo, ar pasituštinau. Per keturias dienas nepavyko, bet grįžusi namo, rimtai pažiūrėjau į šį reikalą ir pirmas dienas prasėdėjau ant klozeto. Pavyko tik tada, kai išgėriau mamos virtą slyvų kompotą. Taigi slyvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabica @ 2006 08 20, 10:55)
Gal man kas nors neaisku, bet pirma kart girdziu, kad nuo obuolio "ant tuscio skrandzio ryte" paleidzia kakuti blink.gif  As labai megstu obuolius ir nekontroliuoju ju valgymo. Suvalgau net ir nakti bemaitindama ir ryte dar nieko nevalgius... Ar obuoliai gali pakenkti mano mazajam? Jam dar tik trys savaites, daznai kamuoja pilvelio dygliai, negi ju priezastis (suprantu, kad gali ir kitu priezasciu buti schmoll.gif ) gali buti obuolys? Gal maitinant geriau visai ju atsisakyti, jei vaikui pucia pilveli..

manau,kad tikrai reiketu atsisakyti obuoliu,nes nuo ju ,jei pati nejauti,labai gerai tvarkosi zarnynas,o kai ju per daug pradeda pusti pilva.

o toms pirmosioms mamytems,kur kencia skausmus jau po menesi,reikia uz kantrybe medalius uzkabinti,nes as tiek tikrai nebuciau istverus. aciu dievui,nors labai bijojau ir buvau susiuvineta,bet kazkaip neskausmingai ir atsisedau ant tualeto ir padariau viska ciki piki (nors ant kedes dar nesedejau) thumbup.gif
Atsakyti
as jau irgi buvau pagalvojusi, kad as viena tokia esu:) as tai prasikankinau apie 3 savaites, kas ryta geriau stiklie vandens ant tuscio skrandzio...lig ir padedavo!!!ir dar..kreipiausi pas daktarus, jie man atsake kad cia visiems buna po gimdymo!!:)))gersnio atsakymo jie nesurado!!!
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Aš po gimdymo naudojau microlax klizmutę,nes kažkaip sunkoka buvo be jos.Vėliau nepadėjo nei obuoliai,nei džiovintos slyvos, nei jų sultys(o nuo šių dalykų gali vaikučiui pūst pilvuką) nu dar burokėliai gal nieko... g.gif ,bet labai gerai suveikia sėlenų dribsniai,valgomi kaip sausi pusryciai su pienų ar sultim thumbup.gif o ir vaikeliui pilvuko nepučia smile.gif
Atsakyti
ex, mamytes uz ka mums taip. doh.gif
na kai pagimdziau, tai tustinausi labai normaliai, net apsidziaugiau kad tai viskas liuks, net pries nestuma neiseidavau i tuoleta kaip po gimdimo, ir pirmas tustinimas nebuvo skausmingas, pirmus 3 men buvo viskas ok, tada viskas ir prasidejo, po svaite nedarydavau kaka wacko.gif daktaras israse Duphalax, jis man padejo gal du sykius, paskui ta sirupa galejau maukt kaip vandeni tease.gif , tda nusipirkau xenos lapu, diena isgeriu arbatos tai nakti susuka taip kad atrodo kad gyvate pilva raitiosi, tai irgi netiko, na o obupliai taip pat nepadeda, valgau belekiek, tik perdziu o i tuoleta neisenu verysad.gif
tai va tokia mano istorija. doh.gif '
tuos vidurius gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Zinokit man irgi tokia pat problema iskilo po gimdymo. Pirma savaite tualete del sios problemos tekdavo sedeti po valanda. Skausmas nerealus.
Todel vaistineje patare gerti Duphalac sirupa. Po keliu dienu kakos pasidare minkstesnes, taciau vistiek sunkoka buvo isstumti. Nusprendziau valgyti sviezias slyvas, gerti slyvu sultys bei valgyti aviziniu dribsniu koses - padejo. Taciau po keliu tokiu seansu nuo tu slyvu vaikas pradejo viduriuoti, todel teko atsisakyti slyvu.
Dabar jau antra diena negaliu pati prakakoti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dvyne2 @ 2006 08 23, 05:21)
oij geri prisiminimai.... acimenu po gimdymo liepe eit i toleta ir bandyt shikt:D o kadangi bestumiant man je, ten bishki kazkur itruko, ir jiem teko viena siule isiut, tai ash net nebandziau kakot, nes bijojau, kad kas nesuplyshtu. dave vaistu, kad prakakot galima butu. bet ash laukiau, kol tushtinamoji zarna buvo pilna pilna, kad kakutis savime ishlindo, neteko net stumt:) bet po to.... kai namo grizau...po kokio menesio....viduriai ant tiek buvo sukieteje... sedziu tolete....stumiu stumiu....kai nelenda tai nelenda...lenda ir uzstringa.... bet jau tokio dydzio kakalas.....ir taip kas dien...asharos pachios tekedavo ish akiu:D net su kraujais ishlysdavo jis:) visa  "shiknaskyle" sudraskydavo:D ziauru buvo biggrin.gif bet va dziovintu slyvu sulchiu prisipirkau acimenu, ir gerdavau kaip besote...vidurius paleisdavo...tai ir kakojau be skausmu:D geras dalykas tos slyvu sultys:D

Va cia tai pasakojimas irnesakyk.gif

Stebiuosi, merginos, kantrybe jusu. Bandot visokias ten namines priemoneles, padeda jos ten ar ne - garantijos nera. O jus ir toliau "antra karta gimdot" praejus porai savaiciu po gimdymo. Nedelsiant reikia eiti pas gydytoja. Ir jeigu gydytojo israsytos zvakutes nebepadeda, tai tada tiesiu taikymu pas chirurga. Tik taip galima to atsikratyti ir tai dar karta pagimdzius yra tikimybe kad vel atsinaujins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 07 rugsėjo 2006 - 15:52
O buvo Dieve padek,kaip baisu.Eidavau i toleta jau zinodama ko laukt.Asaros pacios begdavo.Gimdydavau vel ir vel.panaudojau zvakutes laikinai padejo,po to vel tas pats.pas daktarus nejau,nes cia Alytui daktarai tai geriau kartais pati bandai.Dabar geriu daug vandens,tai lyg ir nieko. doh.gif
Atsakyti