Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

svarbiausia neleisti uzkieteti viduriams. reikia sureguliuoti zarnyno veikla. atsikelus isryto isgerti letais gurksneliais virinto drungno vandens. arba jogurto stikline. gerti daug skysciu ir t.t. jei viduriai nebus uzkieteje, lengviau tustintis, o ir ne kraujuoja. o jei visdelto sunku tustintis, ir yra kraujo, padeda homeopatines zvakutes "hemorol", kurios visiskai nekenksmingos.
Atsakyti
O Viespatie, kokie cia baisus dalykai dedasi, net negaleciau pagalvoti, kad po gimdymo yra taip sunku. g.gif Na zinoma pirmas kartas ir man buvo nesaldus, galvojau, kad dar viena vaikuti pagimdysiu arba vel suplys man ten viskas, bet po pirmo karto toliau viskas ejosi kaip per sviesta. Tikiuosi ir Jums viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti
oij man tai jau viskas puijku, tik pirmais menesiais riesta buvo. bendrai pagalvojus, koki pirma menesi nieko nebuvo, viskas buvo gerai...tik veliau ne kas... ir ash galvojau, nuo kada man taip sunku prakakot...nes anxciau, tai jei noriu kaku...nelekiu i tleta...20 sekundziu....baigtas reikalas....o tada valandu valandas reikejo sedet...labai jau primine gimdyma... kazkas panashau tokio buvo... butu buve gera8i, jei kakot norechiau kas kelias dienas...bet ne...kas dien norejosi... bet jau taip kieta buvo... bandziau galvot priezaschiu del ko taip yra... tai galvojau...galvojau... ir buvau sugalvojus, kad vaikas visus mano skyschius ishgeria....nes ir sysiot retai eidavau...tai tada daug skyschiu gerdavau diena, nes zinojau, kad vakare bus pragaras...tai geriau nenoredama...padejo:)
Atsakyti
Ech, man po gimdymo pirmas tris dienas nebuvo jokių problemų, pasituštinau be vargo ir...per anksti pasidžiaugiau... Grįžus namo prasidėjo vargai vidurius pučia, o pakakot neina... unsure.gif
Atsakyti
LABUKA...ŽINAI TOKIĄ LIGĄ hemarojų...aš irgi turėjau tokią problemėlę...tik nėščiai prasidėjo...yra keli tipai vidinis ir išorinis...tau greičiausiai vidinis yra, nes tuštinies su krauju...man buvo išorinis mazgai padidėję...procto-gylvenol tepaliukas padėjo jis skirtas ir išoriniam ir vidiniam naudojimui labai liuks... thumbup.gif
hemarojaus prevencija yra higiena ir mityba...sėsk ant dietų ir nuolat prauk tą vietą...pasistek gert arbatas jei gali laisvinancias vidurius...neleisk kad uzkietėtų....
soris visos temos negalejau skaityt...todėl rasau ka manua ...gal padesiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sudetinga buvo pirmas dvi dienas, bijojau kad siules perplis lotuliukas.gif bet po to nieko biggrin.gif
Atsakyti
as tai bijojau eit tustintis, nes maniau man ten pralys viskas doh.gif ir viduriai uzkietejo ir hemerojus prasidejo... ziauru buvo... bet vyras kazkokio sirupelio nupirko laisvinancio vidurius ir proctoglyvenol tepala (berods taip vadinasi), tai po truputi, po truputi susitvarke...
Atsakyti
Na, man po gimdymo koki menesi buvo ramu.O paskui prasidejo!.............. Ir, nors vaikeliui jau 4,5 men., vargstu iki siol. Viduriai labai kieteja, todel nuolat valgau virtus burokelius. Labai labai padeda zali agurkai. Tik nuo ju vaikeliui pilva pucia (maitinu pati). Bet patikekit, puikus vaistas nuo viduriu uzkietejimo. Bet padeda, bant jau man, tik agurkai is mociuciu sodo, o ne is parduoviu pirkti. g.gif
Dar pries einant miegoti galima isgerti raugintu pasuku su selenom. Liuks! Ryte kakutis garantuotas. Na, o slyvos nelabai man padejo. Gal tik slyvu kompotas. Dar girdejau, kad abrikosu tyrele viduriukus laisvina.
Va, kiek prirasiau. I sveikata!
Atsakyti
Nu merginos ir man tas pats doh.gif sunku padaryt kaska blink.gif imsiuos ir as cia kokiu rimtesniu priemoniu tongue.gif
Atsakyti
dvi savaites kankinausi doh.gif po grūduką vos ne vos unsure.gif paskui pradėjau valgyr Danon activia smile.gif nežinau, ar čia nuo to, ar čia nuo bandelės su pienu, bet vieną dieną kad susuko bigsmile.gif už dvi savaites lotuliukas.gif o dabar kaip anksčiau ax.gif
Atsakyti
Pamenu ir as ta kosmara kai tulikas baubas numeris vienas po gimdymo buvo.Be to dar piena nezmoniskais kiekeis geriau tai viduriukam visai ojojo kas buvo.O bedos baiges tik baigus paciai maitinti dry.gif
Atsakyti
As zvakutes naudoju, du kartus kolkas, nes mums dar tik savaite...
Subiniukas skauda sedint, nebesneku apie stumima, as net savo zarnyno nejauciu blink.gif
Atsakyti