Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

smile.gif
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 06, 09:12)
Zinok, buvo daug atveju kai pries  Mirena moterys nebuvo tinkamai apziureta,patikrinta ir t.t, gali buti kad ji jau turejo sveikatos sutrikymus,cista ir t.t.
IR JAI idejo mirena nepatikrinus. 4u.gif Galim net gi paklausti mergaiciu kurie turi Mirena,ar dare echoskopija,ar tikrino gimda ,ar tikrino kad nebutu cistu,polipu ir kt??Ar pasiule padaryti Cito analiza ir t.t.?????? 4u.gif

Man taip dare tyrimus pries Mirena,zinau kad ir mano draugei ta pati dare
Atsakyti
pas mane Mirena ketvirtas mėnuo, 2,5 mėn tepliojimai buvo praktiškai neprognozuojami - lyg ir visada teplioja, bet taip nestipriai, kad maudytis ar eiti į pirtį galėjau bet kada, po to jie baigėsi, o paskutinių mėnesinių nebebuvo visai, tik iš maudžiančios krūtinės, strėnų ir PMS'inių nuotaikų supratau, kad persirgau blink.gif , net įkloto nereikėjo blink.gif , tiesa liko PMS, toks koks ir buvo unsure.gif , spuogai praėjo per 2-3 men, buvo ir papykinimų ir migrena (bet jin pas mane ir taip buvo), bet tas saugumo jausmas, nors myliesi kiekvieną dieną thumbup.gif

beje svoris tikrai nepadidėjo, o aš labai linkusi tukti unsure.gif
kolkas esu labai laiminga, kad įsidėjau mirena, po keliu savaičių einu pas gydytoją, tikiuosi ir su ehoskopu nieko blogo nepamatys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2007 07 16, 21:56)
Na jau kurioje vaistinėje mireną su receptu parduoda g.gif ?
Kontraceptikai Lietuvoje parduodami be receptų wink.gif

Perskaičiau ir prisiminiau gerus laikus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lulutu @ 2008 02 06, 16:43)
Perskaičiau ir prisiminiau gerus laikus.  lotuliukas.gif

Mirena parduodama be recepto, o tabletes...jau kai kur reikalauja recepto g.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 02 06, 16:06)
smile.gif
Man taip dare tyrimus pries Mirena,zinau kad ir mano draugei ta pati dare

kazkada buvau isidejus spirale, skausmai dideli i men 2 kartai sirg, uzdegimai ir t.t..., susidomejau mirena, daktarai sake kad pati geriausia priemuone, bet kai jau susiruosiau isideti tiek istoriju isgirdau (neigemu), kad suabejojau, vis dar nora turiu nes nuo kontraceptiku jau nebesugebu svorio kontroliuoti, ir tavo zinute mane siek tiek padrasino g.gif
Atsakyti
QUOTE(git22a @ 2008 02 06, 20:01)
kazkada buvau isidejus spirale, skausmai dideli i men 2 kartai sirg, uzdegimai ir t.t..., susidomejau mirena, daktarai sake kad pati geriausia priemuone, bet kai jau susiruosiau isideti tiek istoriju isgirdau (neigemu), kad suabejojau, vis dar nora turiu nes nuo kontraceptiku jau nebesugebu svorio kontroliuoti, ir tavo zinute mane siek tiek padrasino  g.gif

Man taip būdavo,kai gerdavau tabletes,ir skausmai,ir mmm dažniau būdavo nei nebūdavo,ir svoris... Tai man su Mirena-PASAKA dabar smile.gif .Čia turbūt kiekvienos organizmas individualiai viską perneša.
Atsakyti
O kaip jus man pasakykite nuspresti ar nuo Mirenos priaugat ar valgot neblogai?
As pvz 10 metu turejau ta pati svori (isskyrus nestumus) tongue.gif ir pastaruoju metu priaugau kelis kg (bet be Mirenos)
Tai is kur zinoti ar nuo jos priaugi ar ne lotuliukas.gif

O jei rimtai, siaip Mirena rasome, kad yra receptinis kontraceptikas, nors man paskambinus i vaistine, numyke, kad gi as lankiausi pas gydytoja? tai parduos ir be recepto...
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2008 02 07, 16:20)
As pvz 10 metu turejau ta pati svori (isskyrus nestumus)  tongue.gif  ir pastaruoju metu priaugau kelis kg (bet be Mirenos)

O jei rimtai, siaip Mirena rasome, kad yra receptinis kontraceptikas, nors man paskambinus i vaistine, numyke, kad gi as lankiausi pas gydytoja? tai parduos ir be recepto...

Na as tai sprendziu is to, kad visada turejau daugmaz toki pat svori, ir tik isidejus mirena per pirmus du menesius priaugau 12 kilogramu sad.gif
Atsakyti
Bet kad isidejus spirale hormonai veikia vietiskai,ty nepatenka i sistemine kraujotaka,taigi manau,kad svoriui ji neturi jokios itakos g.gif
Papildyta:
As ir nusprendziau isideti spirale,bet kokia kaina doh.gif kazkur esu girdejus,kad duoda issimoketinai g.gif susisiekiau su pazistama vaistininke,ji nieko panasaus nera girdejus,gal jus kanors zinote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolitaJ. @ 2008 02 09, 21:57)
Bet kad isidejus spirale hormonai veikia vietiskai,ty nepatenka i sistemine kraujotaka,taigi manau,kad svoriui ji neturi jokios itakos  g.gif
Papildyta:
As ir nusprendziau isideti spirale,bet kokia kaina  doh.gif  kazkur esu girdejus,kad duoda issimoketinai  g.gif  susisiekiau su pazistama vaistininke,ji nieko panasaus nera girdejus,gal jus kanors zinote  smile.gif

Apie tai nesu girdejus, bet siandien ja pirkau ir galiu pasakyt tikslia kaina ax.gif
Euro vaistineje kaina 698.69 lt su 10 % nuolaida (hanza kortele turet) 628.83 Lt

Labai didele kaina - jei netiks ir atmes organizmas.
Didele kaina - jei jausiu nemalonius jausmus ir t.t
Nedidele kaina- jei nieko nejausiu ir 5 metus busiu apsaugota rolleyes.gif

Atsakyti
as tabletem buciau patenkinta, jaigu ne svoris kuris priauga labai lengvai o numesti sunku, man su tabletem nera jokiu skausmu, susergu visada laiku, negausei ir tik 3d.
bet norejau paklausti ar negali buti taip kad man netiko spyrale tai ir mirena gali netikti, o sumokejus apie 700lt po trumpo laiko issiimti butu perskaudu
Papildyta:
QUOTE(Agnele @ 2008 02 07, 17:20)
As pvz 10 metu turejau ta pati svori (isskyrus nestumus)  tongue.gif  ir pastaruoju metu priaugau kelis kg (bet be Mirenos)

man recepta israse, bet manau, kad vaitines tikrai parduotu be jo, kadangi kaina didele, o vaistinei tik pliusas
Atsakyti
QUOTE(git22a @ 2008 02 10, 09:43)

bet norejau paklausti ar negali buti taip kad man netiko spyrale tai ir mirena gali netikti, o sumokejus apie 700lt po trumpo laiko issiimti butu perskaudu
Papildyta:

Pilnai gali buti rolleyes.gif
Atsakyti