Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Simpatiaska @ 2008 01 23, 21:01)
aciu 4u.gif  4u.gif
Tik kad as tai bijociau pirkti...nevaistineje,ten net gi kazkas prase siusti,isivaizduoju kas dus su Mirena...jei ji praes visus pasto..postus,drabuziai kartais atkeliauja kaip is s.......))))

Mano drauge kaip tik ant dienu nupirko pas ja,viskas tvarkoje ,supakuota,nauja Mirena smile.gif
Atsakyti
as norejau paklausti kaip Jums su veido odai ir spuogais, toms kurios turit MIRENA? man 03-02 bus metai kai turiu ir nebezinau ka daryt, ar viska traukt lauk, ar dar laukt kol susitvarkys. nes tokiais paaugliskais skuogais tai beria daznai.
o kaip su menesinem? visiskai isnyke ar per tas dienas kazkiek tepa? as asmensikai PMS pamirsau ir del to super, kartais buna krutis paskauda, bet tik kartais, net nezinau kodel? o per tas dienas tai teplioja.
siaip jei ne spuogai tai sakyciau kad mirena pasaulio stebuklas.
Atsakyti
QUOTE(elze2 @ 2008 01 24, 18:33)
as norejau paklausti kaip Jums su veido odai ir spuogais, toms kurios turit MIRENA? man 03-02 bus metai kai turiu ir nebezinau ka daryt, ar viska traukt lauk, ar dar laukt kol susitvarkys. nes tokiais paaugliskais skuogais tai beria daznai.
o kaip su menesinem? visiskai isnyke ar per tas dienas kazkiek tepa? as asmensikai PMS pamirsau ir del to super, kartais buna krutis paskauda, bet tik kartais, net nezinau kodel? o per tas dienas tai teplioja.
siaip jei ne spuogai tai sakyciau kad mirena pasaulio stebuklas.

Zinai as irgi taip galvoju.Manes neberia,pries tai tai visada berdavo,bet kai isidejau Mirena nustojo g.gif Pas mane tos mmm neisnyko,yra reguliariai kas menesi,tik labai negausios,todel nevargina,as Mirena turiu puse metu.Kol kas tikrai dziaugiuosi,be to as gyvenu ne Lietuvoj ir cia jos nemokamos,todel jei kas,lupciau lauk negalvodama.
Atsakyti
Sveikos,siandien buvau pas gine del MIRENOS susitarti...bet kadangi man buvo cezaris-patare dar palaukt 3 menesius...va to tai nezinojau g.gif Nors jau 5 men po CZ,bet sako gali buti dar neistirpe siulai ir nevisiskai susiformaves randas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 01 25, 14:58)
Sveikos,siandien buvau pas gine del MIRENOS susitarti...bet kadangi man buvo cezaris-patare dar palaukt 3 menesius...va to tai nezinojau g.gif Nors jau 5 men po CZ,bet sako gali buti dar neistirpe siulai ir nevisiskai susiformaves randas verysad.gif

Man mano gera pazystama gginek.draugiskai patare isvys po Cezario pirmus metus net negalvoti blush2.gif
gREIT IR AS GALESI ISIDETI MIRENA
Atsakyti
sveikos mamytes, na as irgi noriu siek tiek info ir kartu pasidalinti patirtimi:)), pati isidejau spirale(nova-T)pries kelias dienas, tna skausmuka jauciau, bet pakeliama:), bet domina kaip jus tikrinates ar ji dar vis vietoj, nes man daktare patare pasiciupinet tuos siuliukus, na jei jauti,k tai viskas ok, be abejo dar patikrinimui po mazdaug menesio ateiti reikes, bet kad as tu siuliuku nejauciu unsure.gif jauciu nemoku tikrinti...o kaip jums, ar pavyksta?smile.gif
Atsakyti
As einu kita savaite pas gine, prabego 5 meteliai Mirenos gyvavimo....reikia imti laukan.Kazin ar galima isimti bet kada, ar irgi reikia laukti MM, kaip ir idedant.Kazkaip niekada nepaklausiau gydytojos.Gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Dukse @ 2008 01 29, 10:03)
As einu kita savaite pas gine, prabego 5 meteliai Mirenos gyvavimo....reikia imti laukan.Kazin ar galima isimti bet kada, ar irgi reikia laukti MM, kaip ir idedant.Kazkaip niekada nepaklausiau gydytojos.Gal kas zinot?

isimti galima bet kada mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu. 4u.gif Bet is tikruju tai taip nesinori jos is ten isimti tongue.gif Penkis metus buvo jega- aisku neziurint i pirmu menesiu tepliojimus, viena kita spuogeli pradzioje, siaip viskas saunu, ramu, saugu...Vel laukia investicijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukse @ 2008 01 29, 11:03)

Isimti bet kada aisku galima tik po men geriau nes kaklelis siek tiek pradarytas,ne taip skausminga,nors kaai kurem visai neskauda isimant
Atsakyti
koks gali būt išimti po mėnesinių, jei jų išvis nebūna??? lotuliukas.gif aš skaičiau kad tą pačią dieną vieną išėmus galima statyti iškart kitą. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2008 01 29, 14:18)
koks gali būt išimti po mėnesinių, jei jų išvis nebūna???  lotuliukas.gif aš skaičiau kad tą pačią dieną vieną išėmus galima statyti iškart kitą. wink.gif

Menesiniai ne visiems dingsta,nesvarbu ar yra menesiniai ar ne man aiskino kad tomis dienomis kaklelis prasiveria daugiau
Atsakyti