Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(oksancik @ 2008 02 17, 18:47)
pas mane atvirksciai noras padvigubejo thumbup.gif o va su KT galejo ir nebut vyro.. o dabar visada pasiruos kaip sakant, svarbiausia butu su kuo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 15, 14:26)
Yra  mirksiukas.gif  Spirale NOVA T  smile.gif

ane? o apie ja ir negirdejau
gal cia varine? as kai turejau varine, biski mmm per skaudzios budavo g.gif

QUOTE(oksancik @ 2008 02 17, 18:47)
o dabar visada pasiruos kaip sakant, svarbiausia butu su kuo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2008 02 19, 09:28)
ane? o apie ja ir negirdejau
gal cia varine? as kai turejau varine, biski mmm per skaudzios budavo  g.gif
lotuliukas.gif

Jo varine smile.gif Pas mane, tai neskausmingos, tik kad pailgejo siek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 19, 10:56)
Jo varine  smile.gif  Pas mane, tai neskausmingos, tik kad pailgejo siek tiek  ax.gif

Apie varine yra atskira temele,tai ten tiek prisiskaiciau doh.gif
Kad su varine menesines skaudzios,gausios,ir uzdegimai buna,viena moterys net gi 2 kartus pastojo su spirale....zodziu tikrai neiseitis,kai kam ji iaugo,buvo skaudziai isimant...)))) doh.gif
Atsakyti
ir aš ketinu dėtis Mireną, gana man pametinukų kol kas smile.gif jau po pirmosios gydytoja siūlė, bet atsisakiau, bet užtat greit susiorganizava sūnuką-netyčiuką wub.gif dabar man ginė rekomendavo kaip geriausią variantą, nes kitaip mes labai greit susiorganizuojam vaikučius biggrin.gif o kol dar maitinu, kt negalima gert, o aš ir nenoriu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 19 vasario 2008 - 17:29
Aš irgi turiu Mireną, kol kas nieko nejaučiu, nes tik 02.14 įdėjo. Neteplioja ir esu labai patenkinta, kad nereikia sukti galvos dėl nestuke.gif . Gydytoja sakė, kad su Mirena mėnesinės būna trumpesnės ir ne tokios skaudžios, būtent todėl aš ją ir pasirinkau, nes varinė dar prailgina mmm. O to tikrai man nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, norėčiau paklausti, o maitinančiai ar galima detis spiralę? Aš vis dar nesergu, o suneliui mano 13 mėnesiukų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingabi @ 2008 02 19, 17:54)
Labutis, norėčiau paklausti, o maitinančiai ar galima detis spiralę? Aš vis dar nesergu, o suneliui mano 13 mėnesiukų. g.gif

aš įsidėjau,kol dar mažiukę maitinau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasakykite, mamytės, kiek dabar kainuoja Mirena spiralė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 02 19, 23:22)
Pasakykite, mamytės, kiek dabar kainuoja Mirena spiralė?  ax.gif

Ir man tas klausimas rūpi, ir dar, ar ją taip pat pirkti vaistinėje kaip ir kt. spiralę?
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 02 19, 21:51)
Ir man tas klausimas rūpi, ir dar, ar ją taip pat pirkti vaistinėje kaip ir kt. spiralę?

Taip ji vaistineje parduodama 720LT,bet mano drauge nusipirko is vienos forumietesuz 520LT,ir viskas gerai-originalas smile.gif
Paskaitykit ankstinius puslapius ,yra jos skelbimas
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 02 20, 01:01)
Taip ji vaistineje parduodama 720LT,bet mano drauge nusipirko is vienos forumietesuz 520LT,ir viskas gerai-originalas smile.gif
Paskaitykit ankstinius puslapius ,yra jos skelbimas

Tikrai viskas gerai, ir as pirkau ax.gif
Atsakyti