QUOTE(Tučka @ 2008 02 21, 09:28)
Nu vat man vistiek nedaeina, kaip gali skaudeti ruosiantis deti

Juk skauda tik tada kai yra ivedinejama spirale
As irgi nesupratau kokie paruosiameji darbai....tesiog visada klausia ar nuskausminti ar ne,tas pats kai nuskausmina gydant danti.)))))))
Ka ten tau tokio dare.....neaisku......
As paprasiau nuskausminti,tai kai idejo Mirena ,gyd sako viskas..as sakau kaip viskas...viskas Mirena Ideta,as net nepajutau,ir man jokinga kai moterys gimdo,o paskui sako kad Mirenos idejimo procedura skausminga
Papildyta:
QUOTE(Novum @ 2008 02 21, 11:24)
Sveikos,
štai jau lygiai du mėnesius esu su mirena. Aš negimdžiusi, todėl girdėjau nemažai atkalbinėjimų. Bet KT mane varė į kapus. Tuo labiau, vaikų neplanuoju turėti artimiausius kelerius metus, tai ryžausi. Kainavo 700 lt, idėjimas irgi nepigus (bet gal dėl to, kad kreipiausi ne į pačią pigiausią kliniką).
Ginekologė prigąsdino, kad skaudės, nes negimdžiusių gimdos kaklelis labai siauras. Na, nieko, galvojau, per mmm ne tokius skausmus kęsdavau. Bet... skaudėjo tikrai žiauriai, vos neapalpau, po to net lašelinę pastatė. Todėl kitą kartą dėčiausi tik su nuskausminimu, tuomet jokių problemų. Bet per pusvalandį atsigavau. Ir, žinokit, nė akimirkai nepasigailėjau įsidėjusi mireną.
Paskaudėjo po to kelias dienas silpnai, bet išgėrus vaistų savijauta normali. Dabar mireną jaučiu vos vos, kai turi prasidėti mmm. Pats didžiausias pliusas - jos beveik išnyko. Net nepavadinčiau to mėnesinėmis

Anksčiau būdavo bėda - labai gausus kraujavimas, ilgas, skausmingas. O dabar - nieko, vos lašelis per kelias dienas. Skausmų neliko, PMS'o irgi beveik ne. Savijauta daug geresnė.

O ir meilės reikalams netrukdo... Jie gal net pagerėjo
Trūkumas - oda pasidarė rieboka, reikia atidžiau prižiūrėti. Bet net nežinau, ar dėl žiemos ir nemalonaus oro, ar dėl mirenos.
Manau kad tu paskubejai......ginekologe ne bereikalo gasdino.
Negimdziusiai moteriai tikrai nepatartina