Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(jolka1224 @ 2008 02 19, 23:51)
Ir man tas klausimas rūpi, ir dar, ar ją taip pat pirkti vaistinėje kaip ir kt. spiralę?

Aš pas ginę pirkau-600 lt mokėjau regis.
Atsakyti
Parduočiau Mireną už 580 Lt 4u.gif pirkau sau, bet neįsidėjau, nes man buvo per daug skausmingi paruošiamieji darbai blush2.gif ką domina rašykit į až, esu Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
g.gif
Labai idomu pasidare.....kas per "darbai"??
Nes jei nori visada nuskausmina...ir nieko nejauti...nei kai ideda ,nei nuskausminomo proceduros g.gif blush2.gif
Ar as ka netaip gal supratau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 21, 01:44)
g.gif
Labai idomu pasidare.....kas per "darbai"??
Nes jei nori visada nuskausmina...ir nieko nejauti...nei kai ideda ,nei nuskausminomo proceduros g.gif  blush2.gif
Ar as ka netaip gal supratau blush2.gif  mirksiukas.gif

ir as nesupratau to pasakymo g.gif
Atsakyti
man nenuskausmino ir labai skaudėjo kol ruošėsi dėt, todėl atsisakiau dėtis kol Mirena dar nebuvo išpakuota blush2.gif o dabar jau tikrai nesiryšiu įsidėt ir su nuskausminimu, todėl ir parduodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syva @ 2008 02 21, 08:26)
man nenuskausmino ir labai skaudėjo kol ruošėsi dėt, todėl atsisakiau dėtis kol Mirena dar nebuvo išpakuota blush2.gif o dabar jau tikrai nesiryšiu įsidėt ir su nuskausminimu, todėl ir parduodu ax.gif

Nu vat man vistiek nedaeina, kaip gali skaudeti ruosiantis deti g.gif blink.gif Juk skauda tik tada kai yra ivedinejama spirale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syva @ 2008 02 20, 18:30)
Parduočiau Mireną už 580 Lt 4u.gif pirkau sau, bet neįsidėjau, nes man buvo per daug skausmingi paruošiamieji darbai blush2.gif ką domina rašykit į až, esu Vilniuje 4u.gif

merginos, negasdinkit
man dejo be jokiu nuskausminimo ir t.t. ir viskas normaliai, na biski pajutau, bet kas cia tokio???
gi nebaigs moterys gimdyti (o juk skauda)
man kazkaip nesuvokiama, gal nekalbekit visai apie skausmus, nes pasirodo yra tokiu, kurios net nebando detis, nes prisiklauso pasakojimu...
Atsakyti
Sveikos,

štai jau lygiai du mėnesius esu su mirena. Aš negimdžiusi, todėl girdėjau nemažai atkalbinėjimų. Bet KT mane varė į kapus. Tuo labiau, vaikų neplanuoju turėti artimiausius kelerius metus, tai ryžausi. Kainavo 700 lt, idėjimas irgi nepigus (bet gal dėl to, kad kreipiausi ne į pačią pigiausią kliniką).

Ginekologė prigąsdino, kad skaudės, nes negimdžiusių gimdos kaklelis labai siauras. Na, nieko, galvojau, per mmm ne tokius skausmus kęsdavau. Bet... skaudėjo tikrai žiauriai, vos neapalpau, po to net lašelinę pastatė. Todėl kitą kartą dėčiausi tik su nuskausminimu, tuomet jokių problemų. Bet per pusvalandį atsigavau. Ir, žinokit, nė akimirkai nepasigailėjau įsidėjusi mireną.

Paskaudėjo po to kelias dienas silpnai, bet išgėrus vaistų savijauta normali. Dabar mireną jaučiu vos vos, kai turi prasidėti mmm. Pats didžiausias pliusas - jos beveik išnyko. Net nepavadinčiau to mėnesinėmis smile.gif Anksčiau būdavo bėda - labai gausus kraujavimas, ilgas, skausmingas. O dabar - nieko, vos lašelis per kelias dienas. Skausmų neliko, PMS'o irgi beveik ne. Savijauta daug geresnė. thumbup.gif O ir meilės reikalams netrukdo... Jie gal net pagerėjo 4u.gif

Trūkumas - oda pasidarė rieboka, reikia atidžiau prižiūrėti. Bet net nežinau, ar dėl žiemos ir nemalonaus oro, ar dėl mirenos.
Atsakyti
aš nieko ir negązdinu...man gydytoja irgi sakė, kad kai kurioms moterims dėjimas skausmingesnis ir daro su nuskausminimu. aš galvojau, kad ištversiu, bet...deja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 21, 09:28)
Nu vat man vistiek nedaeina, kaip gali skaudeti ruosiantis deti  g.gif  blink.gif  Juk skauda tik tada kai yra ivedinejama spirale  ax.gif

As irgi nesupratau kokie paruosiameji darbai....tesiog visada klausia ar nuskausminti ar ne,tas pats kai nuskausmina gydant danti.)))))))
Ka ten tau tokio dare.....neaisku......

As paprasiau nuskausminti,tai kai idejo Mirena ,gyd sako viskas..as sakau kaip viskas...viskas Mirena Ideta,as net nepajutau,ir man jokinga kai moterys gimdo,o paskui sako kad Mirenos idejimo procedura skausminga blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Novum @ 2008 02 21, 11:24)
Sveikos,

štai jau lygiai du mėnesius esu su mirena. Aš negimdžiusi, todėl girdėjau nemažai atkalbinėjimų. Bet KT mane varė į kapus. Tuo labiau, vaikų neplanuoju turėti artimiausius kelerius metus, tai ryžausi. Kainavo 700 lt, idėjimas irgi nepigus (bet gal dėl to, kad kreipiausi ne į pačią pigiausią kliniką).

Ginekologė prigąsdino, kad skaudės, nes negimdžiusių gimdos kaklelis labai siauras. Na, nieko, galvojau, per mmm ne tokius skausmus kęsdavau. Bet... skaudėjo tikrai žiauriai, vos neapalpau, po to net lašelinę pastatė. Todėl kitą kartą dėčiausi tik su nuskausminimu, tuomet jokių problemų. Bet per pusvalandį atsigavau. Ir, žinokit, nė akimirkai nepasigailėjau įsidėjusi mireną.

Paskaudėjo po to kelias dienas silpnai, bet išgėrus vaistų savijauta normali. Dabar mireną jaučiu vos vos, kai  turi prasidėti mmm. Pats didžiausias pliusas - jos beveik išnyko. Net nepavadinčiau to mėnesinėmis  smile.gif Anksčiau būdavo bėda - labai gausus kraujavimas, ilgas, skausmingas. O dabar - nieko, vos lašelis per kelias dienas. Skausmų neliko, PMS'o irgi beveik ne. Savijauta daug geresnė.  thumbup.gif  O ir meilės reikalams netrukdo... Jie gal net pagerėjo  4u.gif

Trūkumas - oda pasidarė rieboka, reikia atidžiau prižiūrėti. Bet net nežinau, ar dėl žiemos ir nemalonaus oro, ar dėl mirenos.

Manau kad tu paskubejai......ginekologe ne bereikalo gasdino. g.gif
Negimdziusiai moteriai tikrai nepatartina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 21 vasario 2008 - 12:13
QUOTE(Novum @ 2008 02 21, 10:24)
Sveikos

na ,regis vienas šalutinių poveikių ir yra apie odos spuoguotumą ar kažkas panašaus g.gif kiek pamenu,kad skaičiau anotacijoj... Aš lyg ir pastebiu,kad anksčiau lygesnė oda būdavo,ir visai neberdavo,o dabar pasitaiko kartais.... Bet dėl to -gyvent galima,kaip sakoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 21, 13:55)
Manau kad tu paskubejai......ginekologe ne bereikalo gasdino. g.gif
Negimdziusiai moteriai tikrai nepatartina blush2.gif

Daug kur parašyta, kad mirena negimdžiusioms netinka, bet nepaaiškinta, kodėl. Užsienio svetainėse radau tik vieną paaiškinimą - mirena neapsaugo nuo lytiniu būdu plintančių ligų. Bet man jos negresia, nes jau daugiau nei 4 metus esu su tuo pačiu partneriu ir greitai įtvirtinsime santykius santuoka.

Kad vėliau negalėsiu turėti vaikų, abejoju, nes mirenos skleidžiami hormonai nėra pavojingesni už tuos, kurie yra KT. Kiek girdėjau iš vyresnių ir labiau patyrusių moterų, kai kurioms sunku buvo susilaukti vaikų būtent dėl KT. O nuo jų man būdavo labai blogai. Gėriau 6 metus, bet nuolat kamuodavo migrena per pertraukas, siaubingos nuotaikų kaitos.

Neteigiu, kad viskas bus labai gerai ir toliau - visko juk būna. Bet kol kas nesigailiu smile.gif
Atsakyti