Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Na kiti ir pas stomatologa rekia, nualpsta lotuliukas.gif
bet nejau del to neisim pas juos tongue.gif
ok, baigiu, na baisu tai baisu, negali pirsti savo nuomones, bet as vis manau kad del tokiu dalyku galima ir pakenteti
tikrai yra zmoniu kurie bijo skausmo (aciu ... kad as nesu labai tokia)

sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau kokie 8 - 9 men. esu su Mirena...
Ir labai dziaugiuosi, kad mes taip grazei draugaujam... biggrin.gif
Dejo man ja, tikrai, nepasakyciau, kad labai skaudziai... g.gif
Buvo nemalonu ir tiek, nors kita vertus, o kada pas ginekologa apziura buna maloni... biggrin.gif
Tie nemalonus pojuciai tikrai neprilygs gimdymui... schmoll.gif
Skausmu pries menesines jokiu nebera thumbup.gif , o seniau kankindavo nerealei, raitydavaus kaip ungurys ... doh.gif
Ciklas man nelabai sutrumpejo... g.gif
Bet kad ne tokios gausios, kaip seniau budavo, tiesa... thumbup.gif
Del odos buvo truputi problemu, bet viskas susitvarke jau... thumbup.gif

Zodziu... tikrai nesigailiu, kad ja isidejau... thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Bandysiu ir as savo laime biggrin.gif

dvieju pypliu kol kas uzteks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2008 02 20, 09:52)
Tikrai viskas gerai, ir as pirkau  ax.gif

O tai jinai turi ir daugiau tu spiraliu pardavimui?
Oi kaip gerai kad as cia netycia uzklydau, nes kaip tik pasidariau visus tyrimus ir gydytoja sake kad galiu detis Mirena. Tai ir pradejau ieskotis informacijos kaip ir is kur gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 24, 20:16)
Oi kaip gerai kad as cia netycia uzklydau, nes kaip tik pasidariau visus tyrimus ir gydytoja sake kad galiu detis Mirena. Tai ir pradejau ieskotis informacijos kaip ir is kur gauti  smile.gif

Lyg tai ji dirba vaistineje,ir gali pigiau gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 02 24, 23:16)
Oi kaip gerai kad as cia netycia uzklydau, nes kaip tik pasidariau visus tyrimus ir gydytoja sake kad galiu detis Mirena. Tai ir pradejau ieskotis informacijos kaip ir is kur gauti  smile.gif

Tiesa pasakius nenoriu nieko reklamuoti, nes as jos ir daug ko uzsiklausiau, o ji man neatraso
gal jau negauna g.gif
nenoriu tada ir duomenu skelbti, jei atrasys, pasiklausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaida @ 2007 07 10, 12:16)
Nors tema ir uždaryta, tačiau manau, kad dar bus daugiau norinčių pasidalinti aktualiais klausimais dėl spiralės Mirena. Kadangi pati tik vakar įsidėjau, tai galiu šviežiai apibūdinti procedūrą.
Mirena Eurovaistinėj su 10 proc. nuolaida (su maxima kortele) gali įsigyti pirmadienį (sekmadienį teko pirkinį palikti prie kasos, nes nuolaida nebuvo taikoma).
Dėjimo procedūra išties nemaloni, nors esu pagimdžiusi du vaikus, tai skaičiau, kad turėjo nebeskaudėti, taigi, teko išgerti grįžus į darbą Ibumetino. Pilvą maudena dar ir antrą dieną, bet jau nežymiai, o kaip klostysis toliau, pamatysim.
Tiesa, po spiralės įdėjimo per kokias 2 minutes stipriai kraujo nutekėjo, tai patarčiau pasirūpinti papildomu paketu ax.gif
Kai ką dar norėčiau pasakyti, ką patarė gydytoja:
1. nenaudoti tamponų, nes būna atvejų, kai pridžiūva kraujas prie tampono viršūnėlės ir traukiant kartu ištraukiama spiralė;
2. Dėl pastojimo, tai skaičiau, kad moterys pergyvena, kad negalės pastoti, nes gydytojai klausia, ar neketinate turėti vaikų. Taigi, gydytojo klausimas yra daugiau ekonominio pobūdžio, t.y. kad neapsimoka dėti spiralę trumpan terminui, o pastoti galima iškart išėmus spiralę. Tereikia sulaukti mėnesinių, o jei jų sulauki, vadinasi gimda vėl išveša ir atsidalina, vadinasi pasiruošusi priimti vaisių.
tai tiek...

Atsakyti
Šiauliuose, GN vaistinėje Mirena kainuoja 548LT thumbup.gif Visur kitur irgi virš 700Lt doh.gif
Man įdėjo jau prieš beveik dvi savaites, teplioja gan smarkiai ir nugarą pamaudžia, ko anksčiau nebūdavo g.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(nerez @ 2008 02 26, 16:35)
Šiauliuose, GN vaistinėje Mirena kainuoja 548LT thumbup.gif  Visur kitur irgi virš 700Lt doh.gif
Man įdėjo jau prieš beveik dvi savaites, teplioja gan smarkiai ir nugarą pamaudžia, ko anksčiau nebūdavo g.gif

GN - tai gimdymo namuose? ax.gif
Atsakyti
Labas
pasakyk man GN kurioj vietoj ieskoti kad nusipirkti vaistinej ar kur?
Atsiprasau jau radau viska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 27 vasario 2008 - 11:43
QUOTE(Auksuolė @ 2008 02 26, 22:31)
ax.gif
GN - tai gimdymo namuose?  ax.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2008 02 27, 18:26)

Ačiū. Bet kainų skirtumas neblogas g.gif
Atsakyti