Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Agnele @ 2008 02 25, 12:28)
Tiesa pasakius nenoriu nieko reklamuoti, nes as jos ir daug ko uzsiklausiau, o ji man neatraso
gal jau negauna  g.gif
nenoriu tada ir duomenu skelbti, jei atrasys, pasiklausiu  ax.gif

aciu lauksiu gal kokia zinute gausi is jos 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos. syki jau rasiau apie mirenos privalumus, tai pasiskaicius dar karta pagalvojau, kad kaip bebutu nauda yra, nes jei vartoti tabletes , tai
su mirena zymiai pigiau gaunas.
del svorio nezinau, manau, kad cia nuo medziagu apykaitos daug priklauso.
spuogu tikrai jokiu nebuvo ir nera, o jei koks iskyla, tai manau, kad nuo maisto. tik si karta buvo problemele, kad paskutines menesines buvo gausesnes nei anksciau. bet gal mirena cia niekuo deta, gal cia miomos, kurias jau turejau ir iki to laiko kai isidejau spirale.
Atsakyti
Mirena parduota 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Siandien isidejau mirena.. visai neskaudejo biggrin.gif
Vis laukiau kada cia kas bus skausmingo, bet taip ir nesulaukiau blush2.gif
Aisku nebuvo malonu, bet tikrai neskausminga ir labai greit viskas smile.gif
Kadangi, man buvo atliktas cezaris, tai daktare dar ispejo, kad man bus nemalonu, bet tikrai neturiu kuo skustis smile.gif

Tai vat.. kol kas jokiu salutiniu pojuciu nejauciu. jauciau kazkoki skausma kaip per menesines, bet jis jau praejo.
Siek tiek kraujuoju, bet labiau panasu, kad tik teplioja ax.gif smile.gif
Esu labai patenkinta ir laukiu vyro is komandiruotes blush2.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau jusu komentarus...dekui aciuks.gif ... isbandysim Mirena... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 04 kovo 2008 - 00:48
Sveiki smile.gif Gal kas zino kur Kllaipedoje galima pigiausiai nusipirkti mirena?O gal kas turi parduoti? mirksiukas.gif ir kelinta menesiniu diena ja reiketu deti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 03 04, 14:08)
kelinta menesiniu diena ja reiketu deti? smile.gif

Viena ginekologė sakė, kad 3-4 dieną, kita - kad antrą. Jei eičiau dar kartą, tai 2-3 dienomis, tuomet gimdos kaklelis atsivėręs labiau ir ne taip nemalonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 03 04, 13:08)
Sveiki smile.gif Gal kas zino kur Kllaipedoje galima pigiausiai nusipirkti mirena?O gal kas turi parduoti? mirksiukas.gif ir kelinta menesiniu diena ja reiketu deti? smile.gif

Kol kas pigiausia kiek zinau KL,Camelija vaist.su nuolaidu kortele,jei neturi,kreipkys pe AZ paskolinsiu kortele.
su kortele 620 llt,be virs 700 lt
Jei paprasysi kad nuskausmintu,tai gali ir 5-7 menesiniu diena
Jei be nuskausminimo geriau kaip ir pataria 2d-3 d,tik man pvz kazkaip nemalonu buvo eiti kraujojant blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš irgi prieš pora dienų įsidėjau Mireną. Labai nemaloni procedūra ir skausminga man buvo doh.gif
Bet verta pakentėti mirksiukas.gif
Kažkur skaičiau, kad 10 dienų po įdėjimo negalima mylėtis, ar tai tiesa? Man ginekologė nieko nesakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 03 05, 13:59)
Sveikos  4u.gif
Aš irgi prieš pora dienų įsidėjau Mireną. Labai nemaloni procedūra ir skausminga man buvo  doh.gif
Bet verta pakentėti  mirksiukas.gif
Kažkur skaičiau, kad 10 dienų po įdėjimo negalima mylėtis, ar tai tiesa? Man ginekologė nieko nesakė  g.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nieko panašaus apie 10 dienų negirdėjau.... išbandėm ant kitos dienos blush2.gif
Atsakyti
Klausykit,o kokio ilgio ten serelius palieka ?Ar vyrai jaucia?ir kokie atsiliepimai? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 03 05, 14:01)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif nieko panašaus apie 10 dienų negirdėjau.... išbandėm ant kitos dienos blush2.gif

10 dienų negalima.Kol įsistato ji kaip reikiant.

QUOTE(Shater @ 2008 03 05, 14:09)
Klausykit,o kokio ilgio ten serelius palieka ?Ar vyrai jaucia?ir kokie atsiliepimai? blush-anim-cl.gif

pirmais kartais jautė unsure.gif paskui prisitaikė šereliai prie mūsų rolleyes.gif ir nebesijaučia
Atsakyti