Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

sveikos, mano labai gausios menesines, cia paveldima, tai mano gyditojas sako kad butinai reikia det mirena, bet viena problemele, pas mane yra mastopatija man labai skauda krutis, nuvaziavau pas momologa sako negalima, gryzau pas ginekologa sake kad neseniai jis stazavosi vokietijoj ir ten sake kad viena is priemoniu kovot su mastopatija yra mirena.
gal kas yra su sia liga isidejusios mirena
Atsakyti
sveikutes tai va isidejau aš ta mirena prieš 4men išpradžių patepliojo koki 1,5 mėn. ir kai prasidėjo mėnesinės tai po 2 savaites, ryt einu pas gyd neduok die pasakys kad netinka 600lt kaip i bala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2007 09 06, 15:20)
sveikutes tai va isidejau aš ta mirena prieš 4men išpradžių patepliojo koki 1,5 mėn. ir kai prasidėjo mėnesinės tai po 2 savaites, ryt einu pas gyd neduok die pasakys kad netinka 600lt kaip i bala doh.gif

Na, kaip gi tau?

As tai jau baigiau maitinti ir prasidejo menesines>.. Galvoju apie spirale... Pries tai turejau varine ir nieko... Dabar norejau MIRENOS, kad menesines sumazetu, bet perskaicius Jusu pasisakymus jau abejoju ir nezinau, ka daryt?
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Turiu Mireną jau virš metų, patenkinta be galo... jokių pašalinių poveikių nejaučiu, mėn. beveik visiškai dingo, tik vos vos pateplioja, ir palyginus pigiai gaunasi - į mėnesį apie 10 litų gaunasi, bet kadangi nebereikia pirkt paketų, tai dar susitaupo apie 10 litų, kuriuos reiktų išleist kas mėnesį, taip kad gaunasi kaip ir nemokamai... O dar dabar kai kas mėnesį reikia receptuko tabletėm bėgiot, tai išvis super thumbup.gif vnž. aš tai patenkinta...
Atsakyti
o jau euro vaistinej nebeliko nuolaidu spiralei tai tai gal kas nors girdejot kur kitur galima pigiau isigyti
Atsakyti
QUOTE(cypcyp @ 2007 09 08, 15:06)
o jau euro vaistinej nebeliko nuolaidu spiralei tai tai gal kas nors girdejot kur kitur galima pigiau isigyti

As neradau pigiau verysad.gif pirkau uz pilna kaina,be nuolaidos apie 600LT pries savaite
Papildyta:
As jau pradedu nerimauti,man jau savaite kaip vis dar teplioja ,ar tai normalu blink.gif
Ir kaip tycia mano daktare atostogauja,neturiu ko paklausti
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 09 08, 23:22)
As neradau pigiau verysad.gif  pirkau uz pilna kaina,be nuolaidos apie 600LT pries savaite
Papildyta:
As jau pradedu nerimauti,man jau savaite kaip vis dar teplioja ,ar tai normalu blink.gif

Manau kad nieko tokio, man tepliojo gal mėnesį, kol visiškai nustojo. Tiesiog pakentėk ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cypcyp @ 2007 09 08, 17:06)

gal Camelios vaistinėse su jų 10 proc. nuolaidų kortele būtų pigiau? g.gif Tiesa, nežinau, kiek ten Mirena kainuoja be nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 09 08, 21:22)
As neradau pigiau verysad.gif  pirkau uz pilna kaina,be nuolaidos apie 600LT pries savaite
Papildyta:

man gydytoja sake,kad gali pateplioti netgi menesi,bet po to viskas susitvarko,menesines sumazeja ir viskas gerai.
Atsakyti
Aisku,nuraminot mane smile.gif Nes jau galvojau gal nepriima organizmas spirale ax.gif
Atsakyti
nu va nuėjau pas gyd padarė echoskopa spirale vietoj sake dar pakentet matyt organizmas sunkiau priima tai lauksiu pagerėjimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2007 09 07, 20:57)
Turiu Mireną jau virš metų, patenkinta be galo... jokių pašalinių poveikių nejaučiu, mėn. beveik visiškai dingo, tik vos vos pateplioja, ir palyginus pigiai gaunasi - į mėnesį apie 10 litų gaunasi, bet kadangi nebereikia pirkt paketų, tai dar susitaupo apie 10 litų, kuriuos reiktų išleist kas mėnesį, taip kad gaunasi kaip ir nemokamai... O dar dabar kai kas mėnesį reikia receptuko tabletėm bėgiot, tai išvis super thumbup.gif  vnž. aš tai patenkinta...

Ir man taip,beveik nera menesiniu thumbup.gif Labai esu patenkinta mirena.Juokiu pasaliniu simptomu nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti