Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(juraza @ 2007 07 31, 17:28)
Ne, nebuvo menesiniu, gydytoja sake, kad nebutinai sergant detis, nes po gimdymo kaklelis ir taip dar nera visai sukietejes. O menesiniu metu paprastai ir dedama del to, kad kaklelis truputi buna praviras ax.gif

g.gif reiks man vel pas ja kreiptis.Kodel ji taip pasake man
O skaudejo labai ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 31 liepos 2007 - 23:01
QUOTE(natylli @ 2007 08 01, 00:00)
g.gif  reiks man vel pas ja kreiptis.Kodel ji taip pasake man
O skaudejo labai ?  ax.gif

Nu zinai, kiek gydytoju, tiek nuomoniu smile.gif Bet dar kazkur esu skaiciusi, kad "mirena " irgi dejosi nesirgdama.
O del skausmo, tai man asmeniskai neskaudejo, nemalonu truputi ir tiek, labai greit ten viskas ax.gif
Atsakyti
galimas salutinis poveikis: "didėja kūno svoris, slenka arba darosi riebūs plaukai, didėja plaukuotumas"
(p.s. is cia).

Kas turi Mirena, ka galetu pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 07 16, 20:13)
ar nezinot tokiu atveju kad butu moteris pastojus su spirale? 4u.gif  man tik idomu nes as planuoju je isideti 4u.gif

Mano drauge turi pametinuka, su spirale lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 08 03, 09:58)
galimas salutinis poveikis: "didėja kūno svoris, slenka arba darosi riebūs plaukai, didėja plaukuotumas"
(p.s. is cia).

Kas turi Mirena, ka galetu pasakyti?

Bent jau man tokio poveikio nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Anchela @ 2007 08 03, 10:30)
Mano drauge turi pametinuka, su spirale lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su kokia spirale varine ar MIRENA?????/ biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juraza @ 2007 08 03, 16:44)
Bent jau man tokio poveikio nebuvo...

Kiek as girdejau Mirene turi maziausia doze garmonu. O pasaliniu poveikiu turi visi kontraceptikai. Istikruju paprasti vaistai nuo galvos skaismo turi tiek....pasaliniu...poveiku...del idomumo paskaitikyt anatacija

Garmonai labai skirtingai veikia,pvz kai as prie nestuma ...senai...geriau Loges svoris padidejio 6 kg,dabar geriu Janine ...svoris vietoi.... g.gif

Krutine isgrazejo... g.gif
Veliau butinai idesiu Mirena
Atsakyti
QUOTE(Anchela @ 2007 08 03, 07:30)
Mano drauge turi pametinuka, su spirale lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano gydytoja sake ,kad su Mirena 100proc. nepastosi
Atsakyti
Na as jau isidėjusi jau apie mėnesiuka .Jokių tepliojimų nebuvo o mėnesinės kai turėjo prasidėt ta dieną truputi sutepė kelnaites ir viskas tuo baigėsi.labai džiaugiuos kol kas viskas gerai .
Atsakyti
man labai gydytojas mirena rekomendavo, nors esu pasiryžus varinę dėt.
Varinės efektyvumas tipo tik 70 proc...pakraupau truputį...prie 8 metus varinę ramai nešiojau įsitikinus jos 100 procentine apsauga...
O mirena sakė 100 proc apsaugo.Tik man mnepatinka, kad mėnesinės dings..kažkaip nenatūraliai atrodo. cool.gif
dar galvoju, kol tyrimus atliksiu turiu laiko.
Papildyta:
QUOTE(nicelady @ 2007 08 05, 18:06)
Na as jau isidėjusi jau apie mėnesiuka .Jokių tepliojimų nebuvo o mėnesinės kai turėjo prasidėt ta dieną truputi sutepė kelnaites ir viskas tuo baigėsi.labai džiaugiuos kol kas viskas gerai .

kaip ydomiai - o rašo, kad mėnesinės palaipsniui nyksta ..tik po pusės metų jų nebebūna...
Atsakyti
Priklauso nuo kiekvieno organizmo: vienoms anksčiau, kitoms vėliau, dar trečioms iš viso M netinka...
Atsakyti
Sveikos, pries tris dienikes ir as isidejau Mirena, procedura isivaizdavau baisiau, truputi skaudejo, bet kadangi tai trumpa procedura, tai tas nedidelis skausmukas nespejo pakankinti. Antra karta deciau kur kas drasiau. Aisku, kad visi kontraceptikai turi salutiniu poveikiu, bet ivertinus kitus kontraceptikus ir Mirena, ji ko gero maziausiai kenkia, kadangi daugiau veikia vietiskai. Aisku Mirena yra gerai jei ji tinka organizmui. Zinoma Mirenos kaina gana didele eksperimentavimui, bet jei tinka (o tinka daugeliui) atsiperka su kaupu. Cia is mano rinktos informacijos biggrin.gif Ir dar girdejau, kad dingus menesinems daznai atsiranda simptomai panasus i menopauzes (skauda galva, nuotaiku kaita, bloga savijauta) Ar tai tiesa, gali pasakyti tik turincios Mirena kelis metus. As nelabai noriu tuom tiketi, na nebent vienai kitai is daugelio.
Va, turiu klausimuka. Kai isidejot Mirena, kiek ilgai skaudejo pilva/nugara. Man pirma vakara skaudejo nemenkai, antra diena kur kas maziau, bet patampius vaika (1 metu) pradedavo mausti labiau. Siandien (trecia diena) padirbejus rimciau ir panesiojus vaika vel jauciuosi ne kaip, siek tiek silpna, maudzia pilva ir nugara, daznai lakstau i toleta. Kaip manot ar tai normalu, gal tai reiskia, kad nepriima organizmas, o gal ir jums panasiai buvo g.gif Aisku gydytoja sake menesi pasisaugoti ir nekelti nieko sunkaus, bet kaip saugotis su svoriais jei aplink laksto 1 metuku mazylis. Is sios patirties siulyciau detis kuo anksciau pagimdzius, kol dar vaikas lengvas. biggrin.gif
Beja, vartojant tabletes labai daznai sumazeja noras myletis, o kaip su Mirena? Tas pats ar geriau lovoje reikalai? Bent ar neslopina nora? biggrin.gif
Atsakyti
Per 10 dienų ji turi "įsitaisyti" pagal tavo gimdos formas, todėl manau 10 dienų turi pakentėt, o paskui, jau daktarė pasakys ar viskas gerai...
Aš gal 3 kokias dienas "jaučiau"
Atsakyti