Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Pradėjau dažytis 12 klasėje, 17 metų, ir tai per išleistuves nusilakavau nagus, paskui pirmame kurse dar porą lūpdažių turėjau, na o nuo kokių 28 ir krempudrą bei kompaktinė pudra prisidėjo, tušas, o paskutiniu metu ir šešėliai blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Aš tai kokių 14 pradėjau, o pats gerumas buvo kai 15-16 buvo. Oranžninė pudra ir žali šešėliai, matyt atsikandau to ir dabar minimaliai diena dažausi, tik va oda su pudrom tai jau susigadinau. sad.gif Bet šiaip yra ir pliusu, nes manau dažytis išmokau per tuos metus ir dabar labai nesunkiai pasidarau bet koki makiaza....
Atsakyti
Aš jau dabar vis dažniau ir dažniau pasidažau. Blakstienas, kartais šešėliaiegipto žemė, lupytės ir labai retai su pudra...(14m.)
Nagus lakuojuosi į mėnesį kartą-du
Atsakyti
as irgi keturiolikos, pradzioj saikingai, o kokiu 16 tai jau kaip kokia matrioska-kuo daugiau tuo graziau man budavo (ir dar zinoma tragiskai gaudavosi). as kai pagalvoju tai turejau juokingai atrodyti lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
as visada labai labai saikingai dazausi, tik blakstienu tusas ir blizgesys, pradejau nuo 14, bet ne kiekviena diena, dabar jau 20 man ir lygiai taip pat dazausi, jokiu budu neapsikraunu jokiom pudrom:)
Atsakyti
Pradejau kazkur 6-7 klasej blush2.gif Geda prisimint net kaip pas mama seselius fyrindavau ir mandrai uzrietus nosi vaiksciodavau, o veliau pati nusipirkau laaabai zydrus seselius ir jais pasidazius nu jau toks grozis gaudavos, kad visi kiemo bernai spoksodavo, tik dabar aiksu del ko, o tada tai atrode grazu gi, lygis lotuliukas.gif
Atsakyti
Dažytis pradėjau anksti, bet ne "į gatvę". Namie tepliojaus mamos dažais nuo kokių 11 metų gal, o rimčiau pradėjau mokytis tepliotis nuo 14, nes pradėjau lankyt modelių mokyklą ir mokydavo makiažo gudrybių ir darant fotosesijas, reikėdavo makiažo, aišku, dažydavo specai... o "į gatvę" tai nuo kokių 16 gal g.gif
Atsakyti
hm, as ir apie 14 metu pradejau dazytis, bet naudojau tik tusa ir koki lupu blizgesi ar vazelina, bet kai pradejau isbandyti ivairias kosmetikos priemones, tai vaje... gerai, kad i gatve nejau... lotuliukas.gif
Atsakyti
As pradejau dazytis kokiu 16 neanksciau ir keip dabar atsimenu mano pirmas dazu rinkinukas buvo pupa ( mam podovanojo ). Man dabar 34 metai bet iki siol laikau atminimui maza raudona lupu piestuka is sio rinkinuko. Jis toks plonitis, ne toks keip visi standartiniai piestukai. Labai fainas. bigsmile.gif
Atsakyti
As dazytis pradejau gal nuo 15 metu, bet tik tada kai eidavau i diskoteka flirt.gif O i mokykla niekada neidavau issidaziusi. Studentavimo laikais i paskaitas eidavau pasidazius tik blakstienas, o lupas vazelinu arba blizgesiu. Kasdien pradejau dazytis, kai pradejau dirbti. O dabar sededama namuose labai retai kada pasidazau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovzil: 30 kovo 2008 - 20:20
Oi, aš tada geriau patylėsiu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pradėjau dažytis nuo 21 doh.gif kaip alkoholį blin pirkčiau

O mano pirmieji "rimti" pirkiniai buvo Oriflame rutulinė pudra ir Pupos lūpdažis su mažyčiu veidroduku. Nostalgiškai kažkaip prisimenu... wub.gif
Atsakyti
pradejau dazytis nuo 16 metu, bet mano dazymasis iki siol isliko labai minimalus - tusas ir lupu blizgesys (svelnios spalvos). nesu niekada naudojusi pudros, seseliu, skaistalu ir dar ten visokiu kiti dalyku, patinku sau kuo naturalesne mirksiukas.gif
Atsakyti