Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Gal nuo 16 metu,tuo laiku naudojau tik maskuojamaji piestuka.O veliau ir pudra. Tusu dazytis reguliariau pradejau gal 18 metu.
Man klaiku,kai ima dazytis 12-14 metu mergaites,nes tada ir bruozai dar tokie vaikiski,tai su makiazu(nesvarbu kokiu,minimaliu ar maksimaliu) atrodo slyksciai kazkaip doh.gif
Atsakyti
Aš pradėjau tik nuo 18m. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 28 sausio 2010 - 20:03
Pradėjau nuo 16 metų, bet minimaliai blush2.gif
Atsakyti
Pradejau dazytis kasdien nuo 23 metu, iki to tik kai eidavau i klubus ar pasimatymus biggrin.gif
Atsakyti
pradejau 14-15m tiksliai neatsimenu, tik atsimenu kad tada atrode kuo daugiau tuo geriau doh.gif dabar kai prisimenu kaip prisimaliavodavau tai siaubas apima lotuliukas.gif nuo kokiu 17 tik y klubus pasimatymus ir tt gal ir y darba buciau daziusis bet man darbe dazytis negalima buvo nes dirbau prie maisto smile.gif o dabar kai nedirbu tai buna ir is chalato visa diena neislendu jei niekur eiti nereikia tai ir dazausi tik 1 diena y savaite kai vyrui iseigine ir kur nors lekiam smile.gif
Atsakyti
išviso, būtų mano valia, uždrausčiau panikėms iki 20 metų dažytis smile.gif
išimtį suteikčiau tik toms, kurias kankina odos trūkumai (spuogai pvz).
Leisčiau apskritai nuo 14 m. tik blakstienas padažyti ir lūputes blizgesiu, bei pasikvėpint smile.gif))))
Pati jaunystė, sveika, be raukšlelių, švytinti oda daug labiau puošia nei tos visos krempudros. Aišku, jauniklėms mergoms tai įeis pro vieną ausį, išeis pro kitą...

Aš tai pradėjau maliavotis studijų metu, 19-20 metų stuktelėjus :/ spuogai lindo visokie, nervino, įsivaizdavau, kad gražiausius bernus atbaido. Tai ir naudojau pirmąją Manhattan antibakterinę pudrą bei maskuoklį smile.gif) Tušo pirmojo tai jau nebeatsiminsiu :/ Lūpdažį naudojau Lumene ;]
Atsakyti
Jei nekreipsim dėmesio į pažaidimus su mamos lūpdažiu giliai vaikystės, eksperimentuot su kosmetika pradėjau keturiolikos smile.gif Tačiau į mokyklą pasidažius tikrai neidavau. Na, nebent maskuojamuoju pieštuku spuogelius užtušuodavau biggrin.gif Net dvyliktoj klasėj pasidažydavau tik penktadieniais. Kasdien paryškinu veido bruožus nuo pirmo kurso smile.gif
Atsakyti
labai minimaliai nuo 19-kos. Pagrindines makiazo priemones buvo tusas ir maskuoklis.
Atsakyti
nuo 16 mazdaug... is pradziu juodas akiu piestukas, tada tusas, vazelinas, retkarciais seseliai... bet dabar atrodo, kad visiskai nemokejau dazytis... ax.gif
Atsakyti
Jei gerai prisimenu, tai dažytis pradėjau laabai anksti, tai yra gal nuo kokių 13-14metų. Na, bet iš pradžių tas pasidažymas buvo toks smalsumo patenkinimas biggrin.gif Būdavo, kad klaikiai prisiteplioju, na, dabar bent jau tai suprantu.. Atsimenu, kad kartą mane su keliom klasiokėm auklėtoja išsiuntė į tūliką nusivalyt savo makiažų biggrin.gif blush2.gif Bet tas dažymasis jokiu būdu nebuvo kasdieninis, na toks retkarčiais.. Šiaip mąstau, kad įtaką dažymosi norui padarė mano vaikystės draugė, ji buvo vyresnė, mėgdavo pasimaliavot, na o aš irgi atsilikt nenorėjau.. smile.gif Na, o dabar kai esu jau gerokai peržengus pilnametystę, supratimas apie dažymasį yra visai kitoks ax.gif Mano manymu, dažytis galima pradėt nuo kokių 16 metų, tiksliau šiek tiek paryškinti savo natūralų grožį. Tikrai nesmerkiu jaunų mergaičių, naudojančių kosmetiką. smile.gif
Atsakyti
Pradėjau dažytis anksti. gal 13-14 metų. bet tai buvo tik lūpų blizgesys, kartais tušas. Pudrą pradėjau naudoti gal tik 17 metų. nes man tos malalietkos oranžiniais veidais labai gasdino. bijojau tokia but smile.gif
Atsakyti
Pradejau gal nuo 15 metu g.gif
Atsakyti