Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

gal nuo kokių 14 g.gif žandus vis parausvindavau lotuliukas.gif o paksui pradėjau jau ir daugiau dažytis bigsmile.gif
Atsakyti
Gal nuo kokiu 16 panasiaia g.gif akis tusu dazydavau, kai eidavau i mokyklos sokus biggrin.gif
Atsakyti
aš dažytis pradėjau nuo 14 ar 15 metų. Tušu paryškindavau blakstienas, vokus dažydavau pilkais ir mėlynais šešėliais ax.gif Dar tokį labai fainą lūpdažį turėjau, kainavo gal 3-4 litus ir labai gražiai spalva tiko wub.gif wub.gif wub.gif Dabar rasčiau tokios spalvos lūpdažį - imčiau nedvejodama....
Atsakyti
Nuo kokiu 16 po biski, koki lupdaziuka, akiu piestuka, tusa.
Tokius dalykus kaip kremine pudra nuo 20+. ax.gif
Atsakyti
As gal nuo 13 pradejau biggrin.gif O jau tokia grazi jauciaus biggrin.gif Matyt mirsiu nepamirsiu, kaip ejau "tusintis".. isejau prisidazius tokios oranzines pudros (kad nebutu maza kas puse valandos dar begdavau "pasigrazint" ), akys taip storai storai apvestos (bet seseliu niekad nemegau) lotuliukas.gif Uatad jau nuo 10-11 klases pradejau dazytis tik "prie progos", o pudru dar dabar nenaudoju (nebent jau labai labai svarbi proga) biggrin.gif
Atsakyti
o as pirma karta issidaziau devintoje klaseje, per klases 'zibureli'. drauge atnese mamos kosmetikos. dazemes tamsokame koridoriuje, be veidrodzio doh.gif lotuliukas.gif pamenu, juodu piestuku daziau pravedimus ant apatinio voko. o kai namo ejau, lijo lietus, ir bandziau pirstais ta piestuka nutrinti, kad tik mama nepastebetu lotuliukas.gif kai namo grizau, mama paziurejusi i mane vos neatsisedo ant zemes, tik tepasake:"o viespatie svenciausias..."
dar iki siol juokiames prisimine.
Atsakyti
nuo 17 metu
Atsakyti
nuo kokiu 15, nes isimelejau blush2.gif
Atsakyti
pirma karta padaze mane 1 klaseje:D na kas ten tebuvo tik seseliai:D pries kazkokia svente. o normaliai dazytis emiau 15, 8 klases gale.t.y. kremine pudra blakstienu tusas ir blizgis arba balzamas lupom is ryto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika8625: 05 liepos 2010 - 23:31
Prisimenu, 5 klaseje buvo mada pasmus su permatomu skystu lupdaziu dazyti lupas, tai visos per pertraukas dazydavom biggrin.gif .
O jau taip rimtai dazytis pradejau 14. Visada su tusu, juodu piestuku ir seseliais. O jau 16 prasidejo... Kai pasiziuriu nuotraukas negaliu patiketi, kad ten as biggrin.gif Pudra, tamsus seseliai, juodo piestuko ir daug juodo tuso biggrin.gif ir taip iki 18, paskui kazkaip gal kiek suaugau ir iki siol dazausi tik tusu, kai jau kazkur iseinu pasizmoneti tai pasidarau grazu makiaza, diena sviesesni vakare tamsesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 07 liepos 2010 - 22:12
sveikos! as tai pradėjau maliavotis akis kokių dvylikos, bet taip labai neryškiai nes dar nemokėjau normaliai dažytis su tušu tai pasidažydavau tik blakstienų galiukus blush2.gif labai bijojau tą šepetėlį susikišti į akįsmile.gif) sesė iki šiol juokiasi ax.gif
Atsakyti
Nuo 18 metų,nes tėvai neleido ir manau gerai darė thumbup.gif Ir dabar esu natūralistė,dažausi minimaliai ir tai kai tikrai yra proga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 23 liepos 2010 - 19:12