Man sunku prisimint kada pradejau dazytis siaip del saves, nes pirmiausia ta dariau sokiu konkursams, kadangi lankiau sportinius sokius.. Tai didziausiaus "spakliaus" kiekius kroviau jau 4 klasej, tai cia gal 11 metu buvo... Baisu net prisimint..
Ir prisimenu kad viena mergina, kai man buvo apie 13 pasake: jei dar nesidazai, geriau ir nepradek kuo ilgiau, nes kai pradesi, tai nebegalesi be magiazo ir siuksiu isnesti
Tai dar ir dabar retai dazausi daug, nebent i kluba einu, ar nuo studiju bunu tokia pavargus, kad tenka pamaskuot pavargusi veideli
Nuo kokių 22m pradėjau kasdien dažytis. Ir tikrai, į gatvę eiti bijau nepasigražinusi
su tusu ir seseliais gal 2nuo 16, bet ne kasdiena. O su krempudra, kasdien tai kai pradejau dirbti nuo 20.
pradejau smarkiai maliavotis 13metu,ryskus akiu piestukai,seseliai,pudra
pankavau tada truputi,taip reikejo
o mano sesei dbr 13,tai kartais pasitepa pudros,kai paberta oda-bet savo priemoniu (tuso,seseliu ir t.t) neturi. kadangi gyvenu norvegijoj ir valau namus,tai kai nueinu pas zmones
mergaites 11,12 metu (atrodo tai visai vaikai ) tokios kosmetines didumo,ko tik neturi !!!! ir nagu dailei priemones,nagai juodom panagem,o nagai lakuoti
nesamone kazkokia !
lengvai daziausi gal nuo 13
o rimciau nuo 16
manau kuo veliau tuo geriau
uztai dabar retai dazausi
nuo 17 metu kazkur
pradejau,bet tik blakstienas.Krempudra-tik nuo 31
as, kiek pamenu, pradejau dazytis 11 klasej...pagal dabartines merginas/mergaites gal kiek velokai
kai studijuot pradėjau, bet nesu didelė paišyklė, daugiausia tik maskuoju, kas nepatinka
Nuo kokiu 15-16m, daugiausiai daziausi 11-12kl, dabar kasdienai kai einu kur nors tik pasipudruoju, daugiau nesidazau, nebent kokia svente, tai tusu
Beveik nuo 17 metų, pati pradžia buvo tušas, vėliau ėmiau naudoti ir kreminę pudrą bei skaistalus, pirmą lūpdažį nusipirkau vestuvėms (ištekėjau 18 m.)
Po to porą metų gana intensyviai visaip eksperimentavau. Kreminės pudros atsisakiau, nenaudojau keliolika metų, kol šiemet vėl įsigyjau vakariniam makiažui. Nors priemonių turiu įvairių, bet dažniausiai dažausi natūraliai, nedaug.
Sūnaus klasiokės, žiūriu, jau kai kurios pasidažę (14-15m.) na, maždaug trečdalis mergaičių.
Po to porą metų gana intensyviai visaip eksperimentavau. Kreminės pudros atsisakiau, nenaudojau keliolika metų, kol šiemet vėl įsigyjau vakariniam makiažui. Nors priemonių turiu įvairių, bet dažniausiai dažausi natūraliai, nedaug.
Sūnaus klasiokės, žiūriu, jau kai kurios pasidažę (14-15m.) na, maždaug trečdalis mergaičių.
nuo 15 matyt
buvau aktyvi mergaitė, renginiai, konkursai, vakaronės ir t.t.
nemažą įtaka grožio supratimui padarė dailės mokykla