Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Man sunku prisimint kada pradejau dazytis siaip del saves, nes pirmiausia ta dariau sokiu konkursams, kadangi lankiau sportinius sokius.. Tai didziausiaus "spakliaus" kiekius kroviau jau 4 klasej, tai cia gal 11 metu buvo... Baisu net prisimint.. doh.gif Ir prisimenu kad viena mergina, kai man buvo apie 13 pasake: jei dar nesidazai, geriau ir nepradek kuo ilgiau, nes kai pradesi, tai nebegalesi be magiazo ir siuksiu isnesti biggrin.gif Tai dar ir dabar retai dazausi daug, nebent i kluba einu, ar nuo studiju bunu tokia pavargus, kad tenka pamaskuot pavargusi veideli ax.gif
Atsakyti
Nuo kokių 22m pradėjau kasdien dažytis. Ir tikrai, į gatvę eiti bijau nepasigražinusi biggrin.gif
Atsakyti
pirma kart pasimaliavojau tai gal kokiu keturiolikos metu g.gif nepamenu doh.gif senokai tai buvo..
Atsakyti
su tusu ir seseliais gal 2nuo 16, bet ne kasdiena. O su krempudra, kasdien tai kai pradejau dirbti nuo 20.
Atsakyti
pradejau smarkiai maliavotis 13metu,ryskus akiu piestukai,seseliai,pudra blush2.gif pankavau tada truputi,taip reikejo mirksiukas.gif o mano sesei dbr 13,tai kartais pasitepa pudros,kai paberta oda-bet savo priemoniu (tuso,seseliu ir t.t) neturi. kadangi gyvenu norvegijoj ir valau namus,tai kai nueinu pas zmones doh.gif mergaites 11,12 metu (atrodo tai visai vaikai ) tokios kosmetines didumo,ko tik neturi !!!! ir nagu dailei priemones,nagai juodom panagem,o nagai lakuoti blush2.gif schmoll.gif nesamone kazkokia ! g.gif
Atsakyti
lengvai daziausi gal nuo 13 biggrin.gif o rimciau nuo 16 doh.gif manau kuo veliau tuo geriau smile.gif uztai dabar retai dazausi smile.gif
Atsakyti
nuo 17 metu kazkur blush2.gif pradejau,bet tik blakstienas.Krempudra-tik nuo 31 lotuliukas.gif
Atsakyti
as, kiek pamenu, pradejau dazytis 11 klasej...pagal dabartines merginas/mergaites gal kiek velokai biggrin.gif
Atsakyti
kai studijuot pradėjau, bet nesu didelė paišyklė, daugiausia tik maskuoju, kas nepatinka smile.gif
Atsakyti
Nuo kokiu 15-16m, daugiausiai daziausi 11-12kl, dabar kasdienai kai einu kur nors tik pasipudruoju, daugiau nesidazau, nebent kokia svente, tai tusu smile.gif
Atsakyti
Beveik nuo 17 metų, pati pradžia buvo tušas, vėliau ėmiau naudoti ir kreminę pudrą bei skaistalus, pirmą lūpdažį nusipirkau vestuvėms (ištekėjau 18 m.) smile.gif
Po to porą metų gana intensyviai visaip eksperimentavau. Kreminės pudros atsisakiau, nenaudojau keliolika metų, kol šiemet vėl įsigyjau vakariniam makiažui. Nors priemonių turiu įvairių, bet dažniausiai dažausi natūraliai, nedaug.

Sūnaus klasiokės, žiūriu, jau kai kurios pasidažę (14-15m.) na, maždaug trečdalis mergaičių.
Atsakyti
nuo 15 matyt rolleyes.gif buvau aktyvi mergaitė, renginiai, konkursai, vakaronės ir t.t. biggrin.gif nemažą įtaka grožio supratimui padarė dailės mokykla g.gif
Atsakyti