Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

QUOTE(chinchilla @ 2006 01 20, 13:46)
as tai gana ankstokai pradejau dazytis. dar dabar atsimenu kad pirmas tusas buvo melynas doh.gif  visai netinkantis dalykas, juk esu rudaake ax.gif  ir dar pats pirmas lupdazis buvo baltas

mano tusas irgi buvo melynas, o lupdazis baltas:))) siaip pradejau dazytis 7 klasej, maliavojaus kaip lele. mama leido ir kosmetika pirko, ir komentarus kitu mokytoju mokykloj kentejo:))) bet as ismokau dazytis:)))) nors dabar tai labai daznai tingiu... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
as nuo 11metu
Atsakyti
QUOTE(Kleopatryte @ 2006 02 01, 03:06)
as nuo 11metu

Ohohoooo wink.gif
Atsakyti
o as pradejau dazytis gal nuo 13-14.aisku-toks ten ir pasidazymas budavo-vos tusu.o dabar mano kosmetineje-krempudra,presuota,tusas,akims piestukas,seseliai,lupu blizgesys.neapseinu nei be wieno smile.gif
Atsakyti
Pirmą tušą nusipirkau 11-oje klasėje, juo pasidažydavau tik per šventes, 12-oje - dažniau.
Atsakyti
As gal budama kokioj 9 kl., o pries tai tik paslapciom pries klases ziburelius lupas tualete mokyklos padazydavau nuo mamos nukniauktu pasibaigusiu lupdaziu lotuliukas.gif
Atsakyti
As pradejau dazytis mazdaug nuo 15metu - viskas kaip priklauso lotuliukas.gif ir pudra, lygtais dr.eris, tai visai nebloga buvo lotuliukas.gif ir dazydavausi ne kasdien, ale kokia proga.. blush2.gif o dabar jau greit universiteta baigsiu ir pasidazau palei nuotaika, bet jei kokia proga tai jau stipriai pasidazau, ale vistiek aplinkiniai nepazistami man daugiau 17 metu neduoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kartais nervina, kai pazymejima nuolat reikia rodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 07, 18:33)
ale vistiek aplinkiniai nepazistami man daugiau 17 metu neduoda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kartais nervina, kai pazymejima nuolat reikia rodyti  doh.gif

Nu vat vat....as irgi kiek beprisidazyciau man vistiek 17-18 duoda rolleyes.gif is vienos puses smagu kad jaunai atrodau, bet kartais erzina. O as tai siaip dazytis pradejau mazdaug 16-17m. Daugelis mano klasioku dazytis pradejo daug anksciau, bet jos uztat dabar atrodo daug vyresnes doh.gif matyt visgi priklauso ar anksti pradesi veida tepliot ar veliau...
Atsakyti
as tai nzn daziausi turbut kokioje 8-9 klaseje bet kadangi teveleiai labai drauge ir velniu gaudavau uz tai kad pasimaliavojus gryzdavau. tai poto nebesidaziau 12 klasei mama jau verstdavo dazytis, sakydavo juk i diskotka einu pasidazyk. bet taip ir neishmokau dazytis. moku tik blakstienas graziai padazyti ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2006 02 07, 21:00)
Daugelis mano klasioku dazytis pradejo daug anksciau, bet jos uztat dabar atrodo daug vyresnes  doh.gif  matyt visgi priklauso ar anksti pradesi veida tepliot ar veliau...

Gryna teisybė, mano buvusios bendramokslės, kurios jau ankstyvoj paauglystėj pradėjo maliavotis, atrodo tikrai prasčiau nei aš...
Pati tai pradėjau truputį dažytis tik baigus mokyklą - lūpdažis, tušas, antakių pieštukas ir retsykiais šešėliai. Po kokių metų tas baisiai įgriso. Dabar tik antakius ir lūpas paryškinu, tingiu net tušą tept... Su pudra tai nežinočiau ką daryt rolleyes.gif
Atsakyti
pirma karta mane sese padaze kai buvau septintoke.pirma karta tada ir i sokius ejau.bet jau kaip ryskiai isdaze tai man, net geda buvo is namu iseit, bet ji vis tikino, kad as nieko neismanau, viskas labai grazu...po poros metu jau su drauge pradejom viena kita terliot.smagu budavo nail.gif
Atsakyti
kada pirma karta isbandziau dekoratyvine kosmetika, nepamenu. bet reguliariai dazytis pradejau gal kokiu 16 metu.. blush2.gif
Atsakyti