Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

O aš ir dabar privengiu dažytis . Tiesa man tik 20 tuoj ax.gif Vis pamastau kaip smagu būtų kiekvieną dieną gražiai tokiai, su blizgančiom lūpytėm thumbup.gif bet... Net neturiu to blizgesio. O jei turėčiau jaučiu pamirščiau kad turiu doh.gif Bet gražiai noris būt g.gif O kas link kito visko - tušų, šešėlių, pieštukų - tai irgi keistai, kad ir pasidažius tušu toks jausmas kad veidas praranda harmoniją, dažniausiai gailiuosi tai padarius, čia gal dėl įpratimo tiesiog, nežinau
Žinau, kad ir be makiažo kiekviena turime kažkokį bruožą ryškiau išskirtą iš kitų, tik gaila dažnai nebesimato jo, po tona "kažko". unsure.gif
Natūralumas rulez, kol jis mums labai nemaišo. Tikrai dažyčiaus antakius jei jie būtų šviesūs kai pagalvoju.. rolleyes.gif O gal man vistik nereikėjo čia galvoti lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai iki 16 metu isvis nesidaziau, po to karts nuo karto perbraukdavau blakstienas tusu, o dabar, kai jau 18, tai kasdien irgi nesidazau, nebent einu i miesta, tai dar pudros uzsitepu, o seselius naudoju tik visai isskirtinems progoms biggrin.gif
Atsakyti
O as savo "karjera" pradejau gana velai biggrin.gif Pamenu, dar 11 ar 12oj klasej visiskai nesidaziau - nei blakstienu, nei antakiu - nei kasdien, nei chemiskai - nicnieko 4u.gif Tik "svenciu" proga pasigrazindavau.
O universitete... Nuo pirmos dienos ipratau dazytis, ir kitaip nebegalejau - galiausiai ir grupioku gaila buvo, ka jie blogo padare, kad ateiciau karta nesidaziusi ir pakraupinciau visus lotuliukas.gif

O savo dukrai (jeigu susilauksiu dukrytes) leisiu dazytis kada ji tik nores - nors ir nuo vaikystes. Zinoma, vaikams skirtais dazais (kad neiniktu i manuosius biggrin.gif ). Vyro dukrai tuoj 9, o jau nebesuskaiciuociau, kiek vaikisku lupdaziuku, nagu lakiuku ir kt. pridovanojusi esu smile.gif
Atsakyti
Pirma karta akiu tusa teko isbandyti 14 ruosiantis i pusbrolio vestuves ir ne visai sekmingai doh.gif Iki 18 nelabai naudojau dekoratyvine koemstika, dazniausiai svenciu proga drinks_cheers.gif Na o kasdien dazytis pradejau studiju metais
Atsakyti
na as dazytis pradejau velokai gal kokiu 18- 19 ir tai vos vos. o paskui apie 20 viena diena atejo supratimas kad be kosmetikos neissiversiu, nes atrodau kaip pele is miltu. jokia. visiskai. siaip kai galiu- nesidazau pritingiu tiesa sakant, bet kada uzeina saves nekentimo periodas tada saziningai...
Atsakyti
kadangi mane nuo pat paauglystės kankino spuogeliai, tai manau kad pradėjau dažytis nuo kokių 16 m. rolleyes.gif
Atsakyti
akis ryskinti pradejau 15os, o pudra naudoti gal 19os... ax.gif naturalumas kai kurioms merginoms is tikruju grazu ir zavi, bet blyskiu bruozu paneles turetu paryskinti savo bruozus, kartais tokia panele pamatau ir galvoju g.gif galetu pasidazyti doh.gif
Atsakyti
pudra nuo 15, o daugiau nei tusas ir lupu blizgesys dar nepraktikuoju. biggrin.gif
Atsakyti
tusu blakstienas dazau nuo 15metu.ir blizgesiu lupas tongue.gif
Atsakyti
Pirmieji eksperimentai buvo pradeti gal 12-os bigsmile.gif O zmoniskai ir saikingai dazytis pradejau 14-os. Dabar kasdien naudoju tusa ir lengva pudryte - spuogeliam maskuot. Tiesa neissiverciu be drekinancio lupu balzamo ar blizgesio,nes labai dziusta lupos jei niekuo nepasitepu
Atsakyti
po truputi pradejau dazytis budama gal 17-18 metu... flirt.gif
Atsakyti
Aį tai apie 15 metus pradėjau. buvo momentų kai labai "gražiaiŽ ir riebiai akis dažiau. net gėda prisiminti. tongue.gif o dabar ryte tik tušas ir spuogelius maskuojantis pieštukas ar pudrytė, mielai be jos išsiversčiau, bet tie spuogai spuogai. na tikiuosi "su amžium" išnyks jie. smile.gif
Atsakyti