Aš dažytis pradejau gal kokioj 10 klasėj, bet vos vos blakstienas tik... Nepamiršiu kai dar kokioj 9 klasėj nusilakavau nagus tamsiai žaliai prie žalio megstuko, visai gražiai atrodė
o mokytoja nuvarė nuo lentos, nes negalėjo į tokios spalvos nagus žiūrėt
ot senamadiška
tai kažkaip ryškiai jų ir nebelakuoju

as tai pradejau maliavotis tik pirmam kurse. nors pirmaji lupdazi nusipirkau kokiu 13 metu, bet kazkoki labai raudona ir rysku, tai niekiap neisdrisdavau pasidazyt..

Šiaip niekad nesidažė mano mamytė (išskyrus lūpas) ir jos seserys, nes buvo nusistačiusios prieš dažus. Man nuo vaikystės kartojo, kad nuo "makliavonių" moteris greičiau raukšlėjasi, oda nenatūrali ir pan. Geriausias pavyzdys buvo kaimynė, mamytės bendraamžė, kuri dažydavosi ir atrodė gerokai vyresnė

Bet pasidaviau tos pačios kaimynės dukters įkalbinėjimams ir pirmą kartą kokioj 10 klasėj ji "pamakliavojo" mano akis žalia spalva (mano akys žalios)

O šiaip šešėliais (vos matomai) ir tušu pradėjau dažytis jau būdama studentė, gal kokiam antram kurse

Dažytis pradėjau 19 metų, pabaigus 1 kursą
Pradėjau viena iš vėliausių-mokydamasi institute (tada taiop vadinosi).Bet makliavonės rūpėjo labai jau nuo mažens.Pradinėse klasėse, o tai buvo apie 1980-uosius metus, grįžusios su draugėmis dažnai išsipiešdavom vokus ir lūpas akvarele, labai gražiai atrodydavo kol nenudžiūdavo
O kai nudžiūdavo tai sutraukdavo ir vokus , ir lūpas.Vėliau, kokioj 5-6 -oj klasėj, kai lankiau lėlių teatro būrelį ir vienai be tėvų , tik su mokytoja buvom išleisti Vilniun į respublikinį konkursą, tai kaip dabar atsimenu-stovime eilėje, o vyriausia iš mūsų-gal kokia devintokė ar dešimtokė, dažo visoms blakstienas.Dieve, net nežinojom kaip tai daryt-užsimerkt ar atsimerkt
Va šitie du atvejai giliai įstrigę mano atmintyje
Kai buvo mano vestuvės, tai viso labo blakstienas , lūpas pasidažiusi ir gal dar akių pieštuką buvau panaudojusi
Man tada buvo 21-eri...tačiau tų laikų nuotraukos gi smarkokai paretuošuotos būdavo( tokie "patobulinti , paskaistinti "veidukai), tai dabar visai gražu man į jas žiūrėti, tik va ta šukuosena (grifka -"kokas")
Kai baigiau mokslus, tuomet atsigriebiau
-bet pradžią irgi labai gerai pamenu-Lumene kosmetika.

Kai baigiau mokslus, tuomet atsigriebiau

o as dazytis pradejau nuo 12-13 metu, pradejau nuo akiu tuso, paskui nusipirkau sviesiai rozini perlamutrini lupdazi it sviesiai pilka perlamutrini piestuka(su juo dazydavau virsutinius akiu vokus). Atrode gan normaliai
, bet mama neleisdavo dazytis, tai as ejau i lauka nepasidaziusi, o paskui pas drauge dazidavausi
Bet viena diena sutikau gatvej savo mama
ir labai issigandau, bet ji mane pamaciusi nieko nepasake, galvojau kad nepastebejo
Bet atejus namo pasake kad nuo siol galiu dazytis,tik kad nepadauginciau kosmetikos

As tai pradejau nuo 16 is pradziu tik per sokiu koncertus (lankiau sokius)..taip neiprastai sau atrodziau tokia ryski..
net nelabai sau grazi..bet poto po trupuciuka ir seip su tusu ir kokiais neryskiais seseliais..

Pradėjau dažytis gal keturiolikos,tuo metu tik akis apvesdavau sidabriniu pieštuku,šešiolikos kasdien klijuodavau dirbtines blakstienas ir gausiai jas pridažydavau tušu,mokykloj visi Malvina vadindavo

Pieštuku akis pradėjau vedžioti 19 metų, o krem pudrą naudoti 24. Makijažą pasidaryti ir juo džiaugtis 30

QUOTE(ziza @ 2006 08 30, 12:16)
Pieštuku akis pradėjau vedžioti 19 metų, o krem pudrą naudoti 24. Makijažą pasidaryti ir juo džiaugtis 30 

oho tik 30 metų

P.S. man tiesiog tik taip įdomu pasidarė, nes db pažiūriu -iolikinės mergaičiukės su toookiu makiažu vaikšto