Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kirpėja Panevėžyje

QUOTE(RituleKS @ 2010 11 29, 01:11)
Labutis ,
o man labai patiko naujame "Oranzinis stilius" buvau jau.

As taip pat buvau naujajame Oranziniam stiliuj. Plaukus daziau ir kirpau pas Margarita. Man patinka kaip ji dirba ir bendrauja. Paskutini karta buvau mokejusi 100 Lt, dabar pas ja sumokejau 130 Lt. Bet tai del to, kad naudojo Kerastase kauke, kuri yra brangi, bet labai naudinga plaukui. Kiek girdejau, daugiau nei vienas salonas Panevezy neturi Kerastase produkcijos. O tai jau daug pasako apie salona.

Bet as uz tai, kad kiekviena atrastu sau tinkama salona, meistra ir priemones 4u.gif
Atsakyti
na ir mokat kokiom kainom siaube rolleyes.gif
Atsakyti
Kai nori buti grazi,tai pinigu negaila! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mopsaite @ 2010 11 29, 22:25)
na ir mokat kokiom kainom siaube  rolleyes.gif

na uz tokia kaina Vilniuje nudazytu tik paprastais dazais ir kaukes tikrai neuzdetu. O jei tas pacias priemones naudotu (vidutinio ilgio plauku dazymas sruogomis, tada atspalvis, tada kauke ir kirpimas), tai kaip minimum 160 Lt tektu pakloti, o jei salonas garsus - tai vien uz dazyma apie 200 Lt. Taip kad kazi ar pritaupysi. Bet uztat as dazau kas 2-3 men. tai ta suma pasidalina smile.gif
Atsakyti
Kaune uz dazyma ilgu plauku iki liemens mokama 200/250. As esu radusi gera kainos ir kokybes santyki uz 70 Lt, todel kaina 100 panevezyje atrodo nemazai g.gif Bet as dazau kas menesi - man saknys labai greitai nuauga..

Niu ka gi, reikes isbandyti sukuosenas pas kelias meistres, bet i oranzini neisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 30, 11:21)
Kaune uz dazyma ilgu plauku iki liemens mokama 200/250. As esu radusi gera kainos ir kokybes santyki uz 70 Lt, todel kaina 100 panevezyje atrodo nemazai g.gif Bet as dazau kas menesi - man saknys labai greitai nuauga..

Niu ka gi, reikes isbandyti sukuosenas pas kelias meistres, bet i oranzini neisiu g.gif

Kaip Paneveziui, gal ir daugoka. Bet geros priemones visur kainuoja, nesvarbu kokiam mieste smile.gif As kai pati sviesi ir tik dazau sviesiai sruogas, tai nieko baisaus tie 2-3 men smile.gif As Vilniuj nerandu meistro, kuris uz 100-130 lt man ta pati padarytu. Jei rasciau, tai nevazineciau...
Atsakyti
Tai cia dazymo sruogomis kaina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 12 01, 19:50)
Tai cia dazymo sruogomis kaina? unsure.gif

taip. tik nesupratau, anot jusu cia daug ar mazai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2010 12 02, 16:57)
taip. tik nesupratau, anot jusu cia daug ar mazai? smile.gif

Uz sruogas - daug, nes mano plauku visu dazymas - 70 Lt (dazai augaliniai) ax.gif
Foto :

http://public.fotki....si/2.html#media
Atsakyti
iki simto tai normalu dazymas su kirpimu as lolitoj pas vita sumoku 70-60 litu tai as labai patenkita
Atsakyti
Mopsaite, o teko pas vita sukuosena darytis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mopsaite @ 2010 12 05, 20:34)
iki simto tai normalu dazymas su kirpimu as lolitoj pas vita sumoku 70-60 litu tai as labai patenkita

bet juk 100 lt moku su kirpimu. tai manau normalu smile.gif nes dazai geri ir svarbiausia - man patinka.
Atsakyti