Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(marlena24 @ 2007 07 16, 10:38)
mano nuomone, labai jau nepatogiai ta virtuve atrodo g.gif bent jau is savo praktikos galiu pasakyti, kad taisykle numeris 1 planuojant virtuve yra ta,kad kriaukle turi buti salia virykles,o ne 3 metrai nuo jos g.gif na isivaizduok- verdi sriuba ir reik putas nugraibyt,tai ka graibysi i kokia lekste ir nese iki kriaukles per visa stalvirsi?arba verdi kokias buves ir reik vandeni nupilt, tai irgi visa puoda tempi 3 metrus??visiskas nepatogumas  schmoll.gif as blondine,musu pirmam projekte irgi taip buvau nusipaisius,kad gavosi kraukle vienam gale,o virykle kitam,tai kai visi pradedant MB,o baigiant baldzium pirstu prie smilkinio pasukiojo,tai teko staigiai zmoniskai perdaryt lotuliukas.gif

nu gal ir taip bet bet nuo virykles iki kriaukles nera 3 m, visa virtuve 4 m. biggrin.gif seip pas mane dabar mazas tarpas nuo kriaukles iki virykles, tai mane uzknisa kai darau valgyt man permazai vietos kazkaip tai ir dariau toki dideli tarpa, nes pagalvojau kad patogiau g.gif o indauja bus stalciuj prie indaploves..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 16 liepos 2007 - 09:43
sveikutės norėjau paklaust o indaplovė nieko jei bus arti elektrinės orkaitės na kitaip sakant viena šalia kito
s? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 16 liepos 2007 - 10:00
tiksliai nezinau,bet man rodos negalima schmoll.gif apskritai, teoriskai negalima statyt jokios buitines technikos arciau nei 30 cm viena nuo kitos,nu bet kai virtuve 1.5x2, tai ka tu ten bepriprojektuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
tarp kriaukles ir virykles turi buti tarpas bet ne didesnis nei 1 metras, tuomet darbui vietos turetu uztekti.
Atsakyti
pas mane virtuve 5 kv. tai net nezinau kaip viska sutalpint vienos sienos plotis 215 o ilgis 248, tai i degtuku dėžutę nelabai galiu metrais skaičiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 07 16, 10:59)
sveikutės norėjau paklaust o indaplovė nieko jei bus arti elektrinės orkaitės na kitaip sakant viena šalia kito
s?  g.gif

pas mus maža virtuvėlė mirksiukas.gif Viena siena 215, kita 160 lyg... Praversk lapą atgal ir pamatysi foto. Indaplovė stovi šalia orkaitės, prie lango. Virtuvė talpi, viskam vietos užtenka mirksiukas.gif Indauja virš stalčių, ilgoka...Lyg 80cm. nes kai naudojam indaplovę tai reikia daugiau indų turėti...
Daug montuojamos buitinės technikos yra kaune, Vytauto pr. 1, Buitex parduotuvėj. Jie turi atskirą didelį skyrių kur vien montuojama buitinė technika prekiauja.Viską patys ten pirkom, nuolaidą gavom nemažą... Tik reikia prašyt blush2.gif

Jei reikėtų galiu duoti baldžiaus telefoną. Esam patenkinti jo darbu labai. Suprojektuoja, atveža parodyt popierinį variantą, padaro pakeiotimus kokių nori, pataria jei kas jo nuomone atrodo negerai ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliux: 16 liepos 2007 - 10:26
QUOTE(vitaliux @ 2007 07 16, 10:24)
pas mus maža virtuvėlė  mirksiukas.gif  Viena siena 215, kita 160 lyg... Praversk lapą atgal ir pamatysi foto. Indaplovė stovi šalia orkaitės, prie lango. Virtuvė talpi, viskam vietos užtenka  mirksiukas.gif  Indauja virš stalčių, ilgoka...Lyg 80cm. nes kai naudojam indaplovę tai reikia daugiau indų turėti...
Daug montuojamos buitinės technikos yra kaune, Vytauto pr. 1, Buitex parduotuvėj. Jie turi atskirą didelį skyrių kur vien montuojama buitinė technika prekiauja.Viską patys ten pirkom, nuolaidą gavom nemažą... Tik reikia prašyt  blush2.gif

Jei reikėtų galiu duoti baldžiaus telefoną. Esam patenkinti jo darbu labai. Suprojektuoja, atveža parodyt  popierinį variantą, padaro pakeiotimus kokių nori, pataria jei kas jo nuomone atrodo negerai ir t.t.

norėjau dar paklaust o taip kampu ar patogu kriauklė nes aš panašiai ir planuoju daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 07 16, 11:27)
norėjau dar paklaust o taip kampu ar patogu kriauklė nes aš panašiai ir planuoju daryt  g.gif

tikrai patogu. Mes kriauklę pirkom senukuose.Ji tokia kaip ir dviguba. Vienoj pusėj daržoves plaunam ar indus džiaunam, kitoj indus plaunam
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 07 15, 21:22)
bute turejau dujini keramikini  doh.gif niekuomet daugiau jo nenoreciau  schmoll.gif ziauriai teplus ir sunkiai valosi. jau geriau tada koks paprastas aliuminis ar dar velniazino koks, nes ant to juodo stiklo, matosi kiekvienas pirsciukas, o nuvalyti labai trukdo tie puodu laikikliukai, kaip juos ten pavadinti, kai su sluoste vaziuoji ratu aplink juos taip ir lieka dryziai  doh.gif gal as nemokedavau valyti, bet sakiau duagiau niekada  4u.gif

Pas mane Gorenje keramikis dujinis paviršius. Man viskas tinka ir patinka, lengvai valosi. Tokią pačią nupirkom ir tėvams į naują virtuvę.
Žinoma, kad lengviau prižiūrėti elektrines keramikines virykles, brūkšt ir švaru. Bet ne visi gali tokias turėti butuose.
Atsakyti
dar norejau paklausti kaip skaiciuojamas gartraukio galingumas turi buti? ir koks triuksmingumas jau toks vidutinis i kokius skaicius orientuotis ?
Atsakyti
Sveikos! Patarkit,kur galima gamintis virtuves baldus-kokybiskus! gali buti ir brangesni...Projektas individualus,bet nieko neiprasto...Firmu,kurios gamina daug,bet baisu be rekomendaciju.Atrodo tai visi gerai,bet va kokybe ju tai kaip diena ir naktis!Prekomenduokit,jei negaila... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2007 07 16, 11:40)
Sveikos! Patarkit,kur galima gamintis virtuves baldus-kokybiskus! gali buti ir brangesni...Projektas individualus,bet nieko neiprasto...Firmu,kurios gamina daug,bet baisu be rekomendaciju.Atrodo tai visi gerai,bet va kokybe ju tai kaip diena ir naktis!Prekomenduokit,jei negaila... ax.gif

kokiam mieste?
Atsakyti