O mums siandien atvaziuos braizyt virtuves projekteli
ieshkojaus sau informacijos ir radau keleta mano akiai neblogu virtuveli, todel dalinuosi

beje gal kas zhino ar daug brangesnes yra plokshtes su uzhapvalintais krashtais, kaip natroje foto?

beje gal kas zhino ar daug brangesnes yra plokshtes su uzhapvalintais krashtais, kaip natroje foto?
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 16, 12:15)
Gal kam teko pernest duju skaitikli is vienos vietos i kita? Gal turit dujininko koordinates Vilniuje> Skambinau i kelias vietas, tai galetu tik kita saviate ir kainos nuo 300-350 Lt. Pasidalinkit patirtimi 
Mes pernešinėjom(rudenį) Tai daro tik Lietuvos dujos (bent jau Klaipėdoj), nes užsuka visam name dujas. Kainavo apie 280Lt, padarė greit per gerą pusvalandį, bet va labai ilgai teko laukti eilėj, apie 3 savaites
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 16, 14:54)
Negaliu labai tiksliai pasakyti, bet kai žiūrinėjome baldus, tai mačiau, kad iš tokių plokščių (su užapvalinimu) gamina lenkų firmos (turguose būna pavyždžių). Kainos panašiai kaip paprasta plokštė, gal net ir pigiau išeina. Dar kažkokiuose salonuose mačiau, bet nepamenu
QUOTE(Butaforija @ 2007 07 16, 13:14)
Romce grazu
o kokias plyteles pasirinkote, kokios spalvos ir pan.
Dar neisirinkom, bet noreciau mazyciu ir derinciau tokios kaip stalvirsis spalvos su persikine kaip sienos (musu grindys irgi sachmatais)
QUOTE(kutvela @ 2007 07 16, 10:15)
pas mane virtuve 5 kv. tai net nezinau kaip viska sutalpint vienos sienos plotis 215 o ilgis 248, tai i degtuku dėžutę nelabai galiu metrais skaičiuot 
Kazkada turejom tokia mazute virtuvele, tai prie vienos sienos staciau visa pastatoma buitine technika- saldytuvas, kriaukle, virykle, virs ju atitinkamos pakabinamos spinteles, prie kitos sienos stovejo stalas su taburetemis, kurias pakisdavom po stalu, kad butu daugiau vietos, o virs stalo vel visa eile pakabinamu spinteliu. Visi daiktai puikiai sutilpo, ir mes su vaikeliu, ir dar kartais sveciai ant palanges atsisesdavo
jadzka
Mano virtuvėlė mažutė. Konsultavaus su arhitekte ir ji man pasakė, kaip geriau viką apstatyti. Ir esu labai patenkinta.
Mano virtuvėlė mažutė. Konsultavaus su arhitekte ir ji man pasakė, kaip geriau viką apstatyti. Ir esu labai patenkinta.
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 07 16, 17:53)
Pirkom pries metus, tai, jei atmintis neslubuoja, Senukuose, Ukmergės g-je (o gal ir Ermitaže)
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 16, 18:59)
Romce, grazu, erdvu, pakankamai daug vietos
Koks ilgis virtuves, kiek mokejot, kur uzsakinejot virtuves baldus?
Va kiek klausimu
, bet manau daug kam idomu bus 
Koks ilgis virtuves, kiek mokejot, kur uzsakinejot virtuves baldus?
Va kiek klausimu
Bendras virtuvės plotas 12 kv.m. Mokėjom palyginus nedaug (kampinė virtuvės dalis 2,5 m ant 2,4 m ir kita siena kur stovi saldytuvas 2 m) - 6000 Lt (su atvezimu, montavimu, Cargo stalčiuku, rankenėlėm). Baldelius darė UAB 'Baldų profesionalai' vyrukai. Tai tiek info.