Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

Vilniuj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2007 07 16, 10:40)
Sveikos! Patarkit,kur galima gamintis virtuves baldus-kokybiskus!

geriausia turbūt perskaityt juodąjį sąrašą, kur nesigamint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , nors irgi tai asmeninė patirtis kiekvieno: vienam atrodys gerai ir kokybiškai, kitas matys brokus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal ne i tema klausiu, bet:
Gal kam teko pernest duju skaitikli is vienos vietos i kita? Gal turit dujininko koordinates Vilniuje> Skambinau i kelias vietas, tai galetu tik kita saviate ir kainos nuo 300-350 Lt. Pasidalinkit patirtimi thumbup.gif
Atsakyti
tulia, jau kazkur rasiau, kad gartraukio galingumas turi buti ne maziau virtuves turis*10 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 07 16, 12:18)
tulia, jau kazkur rasiau, kad gartraukio galingumas turi buti ne maziau virtuves turis*10 wink.gif

tai jei mano virtuve su svetaine tai viso to kambario turi reik*10 ane?
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 16, 12:15)
Sveikutes 4u.gif
Gal ne i tema klausiu, bet:
Gal kam teko pernest duju skaitikli is vienos vietos i kita? Gal turit dujininko koordinates Vilniuje> Skambinau i kelias vietas, tai galetu tik kita saviate ir kainos nuo 300-350 Lt. Pasidalinkit patirtimi thumbup.gif

Na dujininkų kainos tokios ir yra. Aną savaitę mano anyta kvietė dujininkus, kad apsuktu skaitiklį, tai sumokėjo 150 lt, dujininkai pas ja dirbo na maksimum 30 min smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na skubu pasidziaugti, kad ir as jau pagaliau turiu savo virtuvele. Turejau tris savautes atostogu, kuriu metu ir igyvendinau ilgai brandinta nora thumbup.gif . Idedu kelias nuotraukytes, gal kas ir ne taip, kiekvienas turi savo nuomone ir skoni, todel del kritikos ir savu pasvarstymu nepyksiu. Tai tiek.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. Nuotraukose virykle dar nera sulyginta su stalvirsiu mirksiukas.gif

O cia atrodo taip, kai pradejau viska delioti i vietas (truputi bardakas):

user posted image
Atsakyti
romce, o kaip sieną valysi unsure.gif g.gif ? Ar mažai gaminat?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 16, 11:51)
romce, o kaip sieną valysi  unsure.gif  g.gif ? Ar mažai gaminat?

Nemazai, siuo metu planuojami plyteliu klijavimo darbai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 16, 10:38)
mano nuomone, labai jau nepatogiai ta virtuve atrodo g.gif bent jau is savo praktikos galiu pasakyti, kad taisykle numeris 1 planuojant virtuve yra ta,kad kriaukle turi buti salia virykles,o ne 3 metrai nuo jos g.gif na isivaizduok- verdi sriuba ir reik putas nugraibyt,tai ka graibysi i kokia lekste ir nese iki kriaukles per visa stalvirsi?arba verdi kokias buves ir reik vandeni nupilt, tai irgi visa puoda tempi 3 metrus??visiskas nepatogumas  schmoll.gif as blondine,musu pirmam projekte irgi taip buvau nusipaisius,kad gavosi kraukle vienam gale,o virykle kitam,tai kai visi pradedant MB,o baigiant baldzium pirstu prie smilkinio pasukiojo,tai teko staigiai zmoniskai perdaryt lotuliukas.gif

pas mane dabar tarpkriauklės ir viryklės 1 spintelės tarpas ir labai patogu.. o naujam bute darysiu 2 spintelių tarpą. it manau, kaip tik bus patogiau, nes didesnis vientisas darbinis paviršius, tuo labiau, kad nieko gudraiu neišgalvosiu, nes virtuvinio igis 3 metrai.. unsure.gif

QUOTE(tuliaa @ 2007 07 16, 12:26)
tai jei mano virtuve su svetaine tai viso to kambario turi reik*10 ane?

Įdomu ir man...
Atsakyti
taip, supratote gerai, aisku apvalinam i didesne puse. siaip kai mes pirkom gartrauki, paklause kokio ploti musu virtuve ir primete, kad ne maziau 300, o jei galingesnis, dar geriau. pirkom galiongesni, nes taip patare, o kaina nedaug skyresi. sako, ju dar istraukimo galima reguliuoti (gal ne visuose). jei galingesnis, anot konsultanto reciau filtra keisiu. kiek tiesos- jam ant sazines biggrin.gif manau kad google tikrai rastumet, i ka atkreipti demesi perkant gartrauki.
Papildyta:
va cia dar sm radau perliuko pasisakyma apie gartraukio galinguma, gal bus issamiau:
http://www.supermama...?...=6883&st=24
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 07 13, 14:40)
va bozindos virtuve
user posted image
Papildyta:
ner uz ka, tikiuos sita ikeliau ir iskart pastebejau, jei jusu saldytuvas atsidaro taip kaip nuotraukoj, padarykit kad atsidarytu priesingai, kad atidarai ir krauni iskart ant spinteles wink.gif

Man tai kliūna tai, kad tarp viryklės ir kriaukės mažas tarpas. Iš patirties žinau, kad tarp viryklės ir kriauklės man reikia kokio metro (nes reikia ir indus pasidėti, pjaustyti daržoves ir pan. Beje, iš kitos kriauklės pusės irgi bent pusmetrio reikia stalviršio (nes tai indai, tai kokios daržovės atsiranda ir pan.) Visa bėda tame, kad tos vietos reikia.... O kai daugiau gamini - tai jau tikrai.

QUOTE(išprotėjus @ 2007 07 13, 17:36)
O man irgi taip atrodo, as jos visai nekabinciau, daug graziau be jos butu smile.gif
Turiu cia toki klausimuka  rolleyes.gif

Ka jus kabinsit (desit) virtuveje? Uzuolaidas, zaliuzes, ramanetes? ar kt? Ir kas siuo metu "ant bangos"? g.gif  Neapsisprendziu  doh.gif

Pas mane nereikia jų... Valgomasis bus taip, kad langai eina puslankiu ir įstiklinti, tai užuolaidų nėr kur kabint.
O jei jau būtų vietos ir virtuvė jungta su kambariu - tai derinčiau užuolaidas arba romanetes su kambariu. Jokiu būdu ne žaliuzes ir ne roletus. Man jie schmoll.gif:

QUOTE(vietinis tipas @ 2007 07 13, 20:03)
Nū riebu klausima užlankstei biggrin.gif ...  pigiau voveruškų,tinka? galbut tai yra visiskai normalu,bet uz tokia suma as dar +liustra galinga nusipirkciau,kad smegenus sviestu blink.gif .Baldus pats sau pasidarau kai reikia,braizyti moku,kur plokstes parduoda zinau,ten pat jas ir pjauna..taip.. plokste 2500mm x 1830mm kainuoja 85-100lt,jos supjovimas 20lt,na + kazkiek uzmesti ant oro,i togo grubiai 200lt. plokstes yra 2800mm x 1830mm,na bet skaiciuoju 2.5m x 1.8m = 4.5kv.m... krc ~50lt/1 kv.m... ar susidarys 200kv.m. plokstes Jusu balduose? dar apie 5000lt palieku uz darba.

PS. paskaiciavimas beveik is oro,bet 17 000lt yra daug.

Kaip naivu tikėtis, kad tik plokštė ir darbas kainuoja doh.gif: Visas smagumas tame, kad daugiau kainuoja profiliai nei tos plokštės. Va nuėjom į parduotuvę "pats sau baldžius" Tai už vienų slankiojančių durų profilus paskaičiavo vos ne 500 lt. plius kokie 200 lt. plokštė. Tai va ir turm santykį.... O kai imi stalčius- tai kiek ten plofilių.... Tas pats su visokiais akrgo krepšiais, rankenėlėm, kojelėm, laikikliais ir t.t.t Tai per daug primytivu galvot apie virtuvę ar kitus baldus kaip plokščių rinkinį doh.gif: Nebent labai patinka mediniai tarybiniai stalčiai.....

Mano manymu tas 17 000 yra kaip ir normalu. Tik raikia gal logiškai įvertint: jei pirkti atskirai baldus ar bus pigiau (virtuvinis nesiskaito, čia atskira parapija). O spintas, stalus ir pan. kainą galima įsivertint palyginus su paprastais pirktiniais.

QUOTE(romce @ 2007 07 16, 12:59)
Nemazai, siuo metu planuojami plyteliu klijavimo darbai  mirksiukas.gif

O gal geriau stiklą g.gif: nors.... plyteles irgi galima ax.gif
Atsakyti