Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

user posted image

na tip top tokia virtuve kaip pas mus bus blink.gif !!! Bent jau isplanavimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 16, 13:15)
Sveikutes 4u.gif
Gal ne i tema klausiu, bet:
Gal kam teko pernest duju skaitikli is vienos vietos i kita? Gal turit dujininko koordinates Vilniuje> Skambinau i kelias vietas, tai galetu tik kita saviate ir kainos nuo 300-350 Lt. Pasidalinkit patirtimi thumbup.gif

Mes pernešinėjom praeitą savaitę, gyvenam provincijos mieste, bet vistiek aptarnauja tos pačios "Lietuvos dujos" (kaip ir visoje Lietuvoje). Mums kainavo 160 Lt (ir tai aš dar vyrui bambėjau kad taip brangiai, o pasirodo pas jus dvigubai brangiau, o ta pati firma ir ta pati Lietuva... g.gif ). Laukėm gal 2 savaites. O pabaigoj meistras vyrui pasakė (buvo pažįstamas ir žino kad maniškis pats viską moka ir turi draugų kas tai daro) "KO PATS NEPERSIKĖLEI, IR APLAMAI DURNAS BUVAI KAM ČIA KVIETEI KAI PATS GALI". va taip. Mes galvojom kad ten plombas kokias dar dės ar ką, nieko nedėjo, pervirino ir viskas. O dujas užsukti kiekvienas moka.... Bet aišku jei žmonės to patys nelabai moka, tai geriau patiems nagų nekišt ir nerizikuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vainė: 17 liepos 2007 - 12:13
Aciu visoms uz nuomones, kad patirtimi pasidalinot.
Radau meistra, kuris pirmadieni man viska sutvarkyt zadejo ir uzplombuot.
Tai su dujom lyg ir tvarka butu, bet elektrikas pavede. bash.gif
Tai dabar elektrika per visa Vilniu ir SM ieskau, nu kazkoks pravalas verysad.gif Kas per zmones? doh.gif
Jei as savo darbe taip zodzio nelaikyciau doh.gif Sorry, kad ne i tema, bet negaliu kaip siais laikais meistreliai kai kurie sau leidzia su klientais nesiskaityt

O dabar apie virtuvinius reikalus, matau jau tema musu gesta, tai va:
Uzejau as siandien i Voke3 salona, apziurejau baldelius, tai kai kurie visai nekaip pasirode: dureles nelygios, ten kur stalciai be pritraukimo mechanizmu, net neuzsidaro iki galo. Negaliu pasakyt, kad visi baldai tokie, tik keli komplektai, ax.gif
Ypac pasijuto skirtumas po Alno baldu. Kazkaip visai Voke 3 nubluko. Nu suprantui, suprantu, kad Alno vokieciu, bet vistiek. ax.gif Cia dar liko virtuviu su nuolaida, gal kam aktualu:
http://www.inragasa....is_ekspozicijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 17 liepos 2007 - 23:49
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
antras ir trecias man labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 12:37)
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

bigsmile.gif cia jau angliski interjerai biggrin.gif
As vat del tokio stalvirsio,kaip pirmoje foto, svaigstu,tik jo kaina tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGELL: 18 liepos 2007 - 14:45
user posted image
Shot at 2007-07-18

man liuks, aš norėciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2007 07 18, 17:06)
user posted image
Shot at 2007-07-18

man liuks, aš norėciau  thumbup.gif

Nu nieko! Kas gamino?
Atsakyti
Pasižvalgymui ax.gif :

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 18 liepos 2007 - 17:03
QUOTE(coffe @ 2007 07 18, 17:06)
user posted image
Shot at 2007-07-18

man liuks, aš norėciau  thumbup.gif

rankenėlės kaip anksčiau būdavo sekcijų
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2007 07 17, 13:05)
user posted image

na tip top tokia virtuve kaip pas mus bus blink.gif !!! Bent jau isplanavimas    bigsmile.gif

o tai faina,turit didele virtuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2007 07 16, 14:17)
Gal kas galit pagelbet, noriu pasiprojektuot virtuve su Alno programele, bet tik randu standartine keturkampe virtuve, o musu su penkiais kampais ir niekaip nesigauna nupaisyti  schmoll.gif , Ar as nerandu tokios galimybes, ar jos ten nera g.gif

as tai bandyciau spresti sita dalyka dedama vidines sienas wink.gif

QUOTE(ANGELL @ 2007 07 18, 14:43)
bigsmile.gif cia jau angliski interjerai biggrin.gif
As vat del tokio stalvirsio,kaip pirmoje foto, svaigstu,tik jo kaina tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as irgi svaigstu drinks_cheers.gif o kokia ta kaina? kiek galetu kainuoti beginis metras? ax.gif ir koks butu artimiausias atitikmuo? blush2.gif
Atsakyti