Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

WEsta, jei netingetum nufotkink kada atidaryta tokia spintele. Galima i AZ, kad viesai turinio nerodyt mirksiukas.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2007 07 26, 12:51)
Matau, kad vistiek tikro vaizdo neperteiksiu, bet bandymas - dublis 2  lotuliukas.gif
virtuve3

o kur pirkot stalą ir kėdes?
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 14:02)
Atrodo labai fainiai 4u.gif Prasom pasisakyt apie virsutiniu spinteliu vartojimo ipatumus 4u.gif  biggrin.gif
Supratau. Tai sakai, tik rankeneleje beda g.gif O kaip virsutines lentynos pasiekiamumas? Ar lankstas tiek pakelia, kad virsutine lentyna kraustant patogu butu. Nesu 'ciupinejusi' tai gal idomiai klausiu biggrin.gif Nes tokia spinteliu padetis man labai patinka, bet bijau praktiskumo, nes pvz, jei atsilenkia horizontaliai antra spintele, tai turbut, gali pasius besokinedama, kol ja zemyn nuleisi hihihi.gif
Papildyta:

nu va kad pas mane ne tokios dvigubos o viena eile ... tiesiog parašiau apie patį mechanizmą .. viskas nuo gero mechanizmo priklauso.. lai atsidarinėja vertikaliai ale gerai, o ne taip va, kad stiklai dūžtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 26, 14:12)
o kur pirkot stalą ir kėdes?

Stalas ir kedes VENTOS, bet turiu nuliudinti - nuo rugpjucio 1 d. jie gamins tik uzsieniui... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2007 07 26, 11:58)
man pati virtuve labai  thumbup.gif  atrodo, tik vat spalvu tokiu nesirinkciau, bet juk kiek zmoniu tiek nuomoniu

Tai jau tikrai - man tas oranzines ir gelsvos derinys tai super. As atvirksciai baldus buciau tamsinus
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 26, 14:29)
Tai jau tikrai - man tas oranzines ir gelsvos derinys tai super. As atvirksciai baldus buciau tamsinus

As apskritai sokolado spalvos fasado norejau, bet kai emem derinti prie jau padarytu sienu (pirkom jau "padevetas" patalpas) - vos neapsiverkiau.... unsure.gif

Taigi tas variantas, kuris yra, manyciau visiskai optimalus. Galima buvo ir geriau ka padaryt, bet nulupt senas plyteles, issirinkt, ir svarbiausia - rast meistra, kuris tas plyteles suklijuotu - siais laikais pasirode ne toks jau lengvas uzdavinukas....

Del horizontaliu spinteliu - man tinka ir patinka. Lekstes, puodelius susidejau zemesneje eileje, o virsuje - daiktus, kuriuos naudoju reciau. Virsu uzdarant reikia ant pirstu galiuku pasistiebt, bet su mano ugiu tai nelabai keista...Isvada: man patogu.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 12:48)
Reik patarimo  4u.gif
Kaip manot ar patogu pakeliamos spinteles, vat taip viena virs kitos, kaip mano nuotraukytej. Noriu taip daryti spinteles, dvi viena virs kitos, bet labai bijau del patogumo. Ar neuzknisa tas kilnojimas?
Gal kas turit taip?
user posted image

As lygiai taip pat susiplanavau horizontalias spinteles virs kriaukles, apatineje eileje su stiklais virsutineje be, o del patogumo bus matyt kai jau turesiu smile.gif ,kiek ziurinejau ir bandziau darineti dureles baldu salonuose man jos pasirode patogios. Virsutinese laikysiu reciau naudojamus daiktus, nes pas mus mazai vietos pastotomoms spintelems tai viskas keliau virsun, o apatineje kasdien naudojamus indus ir kava bei arbata.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 13:48)
Reik patarimo  4u.gif
Kaip manot ar patogu pakeliamos spinteles, vat taip viena virs kitos, kaip mano nuotraukytej. Noriu taip daryti spinteles, dvi viena virs kitos, bet labai bijau del patogumo. Ar neuzknisa tas kilnojimas?
Gal kas turit taip?
user posted image

pas mumis lygiai taip pat ir yra padaryta 4u.gif ketvirti metai jau.nepatogumą galėčiau tik vieną išvardinti: kai apatinė spintelė atidaryta,viršutinės atidaryti negali..man tai ukliuvo,nes apatinėje laikome lekštes,o viršutinėje puodukus, tai kai plauni indus ir iškart į spinteles dedi - nepatogu.Tai iš pradžių puodukus išplaunu,o po to lėkštes biggrin.gif bet tikriausiai dėsit indaplovę? tai problemos kaip ir nebus jokios tongue.gif kilnojimas tikrai neužkniso dar lotuliukas.gif tik vyras daug aukštesnis, tai porą kartų per neatsargumą kaip dėjosi su galvą per tos metalinės durelės kampą unsure.gif o jis tai aštrus oi-oi-oiiiiii
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 26 liepos 2007 - 14:48
QUOTE(ifauru @ 2007 07 26, 14:20)
Stalas ir kedes VENTOS, bet turiu nuliudinti - nuo rugpjucio 1 d. jie gamins tik uzsieniui... verysad.gif

Man patiko grindų ir sienų derinys.Ar ten linoliaumas?O sienos-plytelės?
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2007 07 26, 15:47)
Man patiko grindų ir sienų derinys.Ar ten linoliaumas?O sienos-plytelės?

Ir grindys, ir sienos - plyteles. Butu gerai, kad but buves linoleumas - nuplest ji paprsaciau, nei nudauzyt gerai suklotas plyteles...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2007 07 26, 16:00)
Ir grindys, ir sienos - plyteles. Butu gerai, kad but buves linoleumas - nuplest ji paprsaciau, nei nudauzyt gerai suklotas plyteles...

Tai sakai linoliaumas geriau?Nes mes dabar nepasirenkam,ar plyteles,ar linoliaumą g.gif
Atsakyti
niuk, aciu mergaites uz patarimus. Zodziu darau isvadas, kad svarbiausia lankstai 4u.gif
Dabar prasom pakomentuoti:
user posted image
user posted image
user posted image

Ar sitaip
user posted image
Atsakyti