QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 12:48)
Reik patarimo
Kaip manot ar patogu pakeliamos spinteles, vat taip viena virs kitos, kaip mano nuotraukytej. Noriu taip daryti spinteles, dvi viena virs kitos, bet labai bijau del patogumo. Ar neuzknisa tas kilnojimas?
Gal kas turit taip?
Pas mane taip padaryta, jokio nepatogumo nepatiriu. kaip jau kažkas minėjo, viršuje laikau rečiau naudojamus daiktus, o apačioje einamiausius. Man išvis horizontalios spintelės labai patogios. Ateinu gaminti maisto į virtuvę, atsidarau dvi spinteles, kuriose sudėti reikalingiausi daiktai ir gaminu, viršus nekliūva, pastoviai darinėti nereikia (kaip vertikalių), drėgnomis rankomis nenučiupinėji rankenėlių. Pabaigus gaminti uždarai ir tvarka.
Papildyta:
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 25, 15:07)
beje patarkit kur jus dedat rankshluoschius, jei neturit rankshluostiniu? nesugalvoju kur juos daugiau grazhiai patalpint
Pas mane yra padaryta rankšluostinė: tai 12 cm vertikali niša su durelėmis, o viduje tokia į lauką išsitraukianti trijų strypelių kabykla. Rankšluostukus, žiurstą ar kokią pašluostėlę pakabinu, sutraukiu į vidų ir uždarau dureles ir nieko nesimato. Jeigu yra drėgni, tai palieku praviras dureles ar ištraukiu, bet ,kadangi rankšluostinė baigiamoji komplekto dalis šalia sienos ir dar radiatorius šalia, tai drėgmė nesikaupia, į akis nekrenta, o uždaryta atrodo kaip dar vienas cargo.
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 15:10)
Dabar prasom pakomentuoti:
Ar sitaip
Man labiausiai patinka trečias variantas. Bet...kam šalia orkaitės iš dešinės tas mažas stalčiukas? Jis man ne į temą, kažkaip "išmuša iš vėžių" viską. Aš , neįrėminčiau spintelėmis neįmontuojamo gartraukio, gal tik kokią lentynėlę padaryčiau. Ir dar ta spintelė viršuje tokia plati ir vertikali nelabai žiūrisi, mano akimis truputėli "šašas", jeigu ji atsidarys į kairę, tai per dureles bus nepatogu prieiti, o į dešinę išvis ar įmanoma bus atidaryti, ar nenubarižys kitų šalia esančių spintelių? Mano nuomone, apskritai viršuje per daug sunkių spintelių,gal kur lentynas paprojektuok, pvz. virš kriauklės arba pačiame komplekto kairiame kampe šalia gartraukio kokias tris ilgas lentynas. Ten , matau , pastatyti vyno buteliai, tai tegu ten bus toks "nedarbinis" kampelis.O jeigu jau reikia tau spintelių, tai daryk simetriškai vienodas iš abiejų garintuvo pusių, jaučiu, aš, mikrobangę traukčiau kažkur šalia šaldytuvo. Sėkmės kūryboje