Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(ERUGĖ @ 2007 07 26, 16:06)
Tai sakai linoliaumas geriau?Nes mes dabar nepasirenkam,ar plyteles,ar linoliaumą g.gif

Geriausia danga virtuvei - jei deciau naujai - daryciau kamsti. Pas draugus padaryta, daug kas galvoja, kad plyteles, bet kamstis ir jaukesinsi, ir siltesnis, ir nukrites daiktas taip i sipuliukus neislaksto...

Linoleuma klojant reikia, kad ji tinkamai patiestu ir dar priklijuotu prie betono...

Po plytelem galima deti sildyma. Ziema gerai, o vasara - juk nejungsi...Be to, krito fuzeras, sukes toliausiai issilakste, o dar kol is siuliu isklrapsciau....

O ka riktis - turesit aisku sprest patys, nes ir kaina, ir kokybe, ir simpatijos labai turi reiksme...
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 07 25, 22:15)
issiunciau tau 263 nuotraukas, gal ka rasi tinkamo  tongue.gif  tikiuosi tavo el. pasto dezute talpi...  g.gif
4u.gif

taip gavau , labai labai ACIU 4u.gif

QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 11:30)
kažkas sprendėte klausimą dėl virtuvės plytelių tamsumo...

as uz tamsias spinteles ir sviesu stalvirsi, bet musu virtuve nera tiek didele, kad galeciau daryti tamsu balda sad.gif .. tai renkuosi sviesias spinteles ir tamsu stalvirsi, o paziurejusi foto sprendziu, kad tamsus fonas prie tamsaus stalvirsio graziau ziurisi nei sviesus, nors velgi nuo baldo formos dar priklauso ir erdves aplink.

QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 13:48)
Reik patarimo  4u.gif
Kaip manot ar patogu pakeliamos spinteles, vat taip viena virs kitos, kaip mano nuotraukytej. Noriu taip daryti spinteles, dvi viena virs kitos, bet labai bijau del patogumo. Ar neuzknisa tas kilnojimas?
Gal kas turit taip?
user posted image

lietuti, man labai grazu horizontalios, bet baldu salone bandziau atidaryti virsutines tai viskas liuks, bet jau uzdaryti man reikia pasistiebti ir jegu reikia daugiau (ugis 172) ... bet grazu ... pati nenusprendziau dar kokias darysim ...
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 07 26, 15:24)
lietuti, man labai grazu horizontalios, bet baldu salone bandziau atidaryti virsutines tai viskas liuks, bet jau uzdaryti man reikia pasistiebti ir jegu reikia daugiau (ugis 172) ... bet grazu ... pati nenusprendziau dar kokias darysim ...

Niu as sakau reik susirast, kaip Westa sake, tuos vertikaliai pakeliamus lankstus ir apziuret naturoj.

Paziurek i mano projekteli, jei netingi, praeitam puslapy, Ka manai?
Atsakyti
QUOTE(LaiLyn @ 2007 07 26, 13:28)
Irgi daromės virtuvės baldelius, išprotėt baigiu niekaip negaliu pasirinkti plokščių, viena dieną vianaip nusprendžiu, per naktį persigalvoju  doh.gif , nulekiu pakeičiu tongue.gif , jau dariau taip 2 kartus, dabar vėl norėčiau keisti, nu tikrai nestabilios psichikos turbūt esu blush2.gif  ax.gif
radau naršydama biski panašų į savo, šiaip toks fainas virtuvinis ypač kam reik mažom virtuvėm:

http://www.dvprojekt.../virtuve_04.htm

mano stalviršis atitinka, o plokštė panaš dryžuota tik tamsesnė ruda Fino bronza tai truputį šaltesnis baldas atrodo (mano)  g.gif, o šitas toks fainas šiltas wub.gif ,
kaip jum ax.gif

nuvaryk i termopala, ten graziu ploksciu yra, arba i pats sau baldzius (ten tokios paprastesnes).... manau tikrai issirinksi smile.gif
Atsakyti
Lietuti, man labiau patinka 1 variantas, nu bet zinok mes vakar viens prie vieno ir spalvos ir dureliu fakturos virtuves komplekta issirinkom ir susimaketavom su konsultante, ar ne Impuls firmos komplektukas? bigsmile.gif
Atsakyti
lietuti, tu kur dabar? Pnv? jei taip tai prie tos pacios parduotuves apie kuria apkalbejom neseniai pas mus yra Aukstatijos baldai antram aukste, uzvaziuoj pas juos stovi komplektukas su horizontaliom durelem wink.gif

tiek pirmas tiek antras labai panasus , tik cia mikrobange antram atsiranda ir apatines spinteles truputi persikelia, ar taip? tik as daryciau spinteles kabancios salia mikrob. ir salia gartraukio rankenele irgi horizontalia, kad taip nekristu i akis ... nedeciau niekur stiklo (is patirties) ... o ten salia dujines isvaziuojanti sistema ar tik dureles? nebeskirciau i dvi dalis ir palikciau toje puseje link kriaukles... cia as taip daryciau tongue.gif o rankeneles butu visur arba horizontalios arba vertikalios ...
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 16:30)
Niu as sakau reik susirast, kaip Westa sake, tuos vertikaliai pakeliamus lankstus ir apziuret naturoj.

Paziurek i mano projekteli, jei netingi, praeitam puslapy, Ka manai?

netiks tokie lankstai tokiom spintelėm g.gif .. geriau visgi kai atsidaro horizontaliai. tik svarbu kad gerai atsidarinėtų mirksiukas.gif

o ten kriauklė kampe ar ne? jei kampe man nelabai, bet jei atitraukta tai thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu kusachius 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 07 25, 22:58)
issiunciau ir tau  4u.gif

labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=ifauru,2007 07 26, 16:15]
Geriausia danga virtuvei - jei deciau naujai - daryciau kamsti. Pas draugus padaryta, daug kas galvoja, kad plyteles, bet kamstis ir jaukesinsi, ir siltesnis, ir nukrites daiktas taip i sipuliukus neislaksto...

Atleiskit man neišmanėlei,bet kas čia per daiktas tas kamstis g.gif Aš norėjau plyteles,o MB-linoliaumą,aceit šilčiau,bet apie dar tą kamstį sužinojau g.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=ERUGĖ,2007 07 26, 22:59]
[quote=ifauru,2007 07 26, 16:15]
Atleiskit man neišmanėlei,bet kas čia per daiktas tas kamstis g.gif Aš norėjau plyteles,o MB-linoliaumą,aceit šilčiau,bet apie dar tą kamstį sužinojau g.gif blush2.gif blush2.gif
[/quote]

Tai yra speciali kamštinė grindų danga. Gali pasiskaitinėti

apie kamštines grindis

Tikrai yra senukuose, gal ir kitur galima gauti - nesidomėjau.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 12:48)
Reik patarimo  4u.gif
Kaip manot ar patogu pakeliamos spinteles, vat taip viena virs kitos, kaip mano nuotraukytej. Noriu taip daryti spinteles, dvi viena virs kitos, bet labai bijau del patogumo. Ar neuzknisa tas kilnojimas?
Gal kas turit taip?
user posted image

Pas mane taip padaryta, jokio nepatogumo nepatiriu. kaip jau kažkas minėjo, viršuje laikau rečiau naudojamus daiktus, o apačioje einamiausius. Man išvis horizontalios spintelės labai patogios. Ateinu gaminti maisto į virtuvę, atsidarau dvi spinteles, kuriose sudėti reikalingiausi daiktai ir gaminu, viršus nekliūva, pastoviai darinėti nereikia (kaip vertikalių), drėgnomis rankomis nenučiupinėji rankenėlių. Pabaigus gaminti uždarai ir tvarka. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 25, 15:07)
beje patarkit kur jus dedat rankshluoschius, jei neturit rankshluostiniu? nesugalvoju kur juos daugiau grazhiai patalpint g.gif

Pas mane yra padaryta rankšluostinė: tai 12 cm vertikali niša su durelėmis, o viduje tokia į lauką išsitraukianti trijų strypelių kabykla. Rankšluostukus, žiurstą ar kokią pašluostėlę pakabinu, sutraukiu į vidų ir uždarau dureles ir nieko nesimato. Jeigu yra drėgni, tai palieku praviras dureles ar ištraukiu, bet ,kadangi rankšluostinė baigiamoji komplekto dalis šalia sienos ir dar radiatorius šalia, tai drėgmė nesikaupia, į akis nekrenta, o uždaryta atrodo kaip dar vienas cargo.
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 15:10)
Dabar prasom pakomentuoti:

Ar sitaip
user posted image

Man labiausiai patinka trečias variantas. Bet...kam šalia orkaitės iš dešinės tas mažas stalčiukas? Jis man ne į temą, kažkaip "išmuša iš vėžių" viską. Aš , neįrėminčiau spintelėmis neįmontuojamo gartraukio, gal tik kokią lentynėlę padaryčiau. Ir dar ta spintelė viršuje tokia plati ir vertikali nelabai žiūrisi, mano akimis truputėli "šašas", jeigu ji atsidarys į kairę, tai per dureles bus nepatogu prieiti, o į dešinę išvis ar įmanoma bus atidaryti, ar nenubarižys kitų šalia esančių spintelių? Mano nuomone, apskritai viršuje per daug sunkių spintelių,gal kur lentynas paprojektuok, pvz. virš kriauklės arba pačiame komplekto kairiame kampe šalia gartraukio kokias tris ilgas lentynas. Ten , matau , pastatyti vyno buteliai, tai tegu ten bus toks "nedarbinis" kampelis.O jeigu jau reikia tau spintelių, tai daryk simetriškai vienodas iš abiejų garintuvo pusių, jaučiu, aš, mikrobangę traukčiau kažkur šalia šaldytuvo. Sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mįsliukė: 26 liepos 2007 - 22:56