Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 12:48)
Reik patarimo  4u.gif
Kaip manot ar patogu pakeliamos spinteles, vat taip viena virs kitos, kaip mano nuotraukytej. Noriu taip daryti spinteles, dvi viena virs kitos, bet labai bijau del patogumo. Ar neuzknisa tas kilnojimas?
Gal kas turit taip?
user posted image

man dizainere siule atidaroma labai legva tokiai spintelei vientisa atidarymo bloka, kuris atsidaro per abu aukstus smile.gif nezinau, ar supratot biggrin.gif
zodziu labai patogu - vienu judesiu atsidaro visa padalinta lentyna.
tik jis brangokas - 400Lt vienai spintelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2007 07 26, 15:34)
...nu bet zinok mes vakar viens prie vieno ir spalvos ir dureliu fakturos virtuves komplekta issirinkom ir susimaketavom su konsultante, ar ne Impuls firmos komplektukas? bigsmile.gif

thumbup.gif Bet cia man ne gamintojas, cia as susideliojau su Alno ko noriu, gamintoja tik rinksiuos, na gal jau issirinkau, bet dar nesibiciuliavau mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(PUka @ 2007 07 26, 15:43)
*lietuti, tu kur dabar? Pnv? jei taip tai prie tos pacios parduotuves apie kuria apkalbejom neseniai pas mus yra Aukstatijos baldai antram aukste, uzvaziuoj pas juos stovi komplektukas su horizontaliom durelem wink.gif
*tiek pirmas tiek antras labai panasus , tik cia mikrobange antram atsiranda ir apatines spinteles truputi persikelia, ar taip?
1)tik as daryciau spinteles kabancios salia mikrob. ir salia gartraukio rankenele irgi horizontalia, kad taip nekristu i akis ...
2)nedeciau niekur stiklo (is patirties) ...
3)o ten salia dujines isvaziuojanti sistema ar tik dureles? nebeskirciau i dvi dalis ir palikciau toje puseje link kriaukles... cia as taip daryciau  tongue.gif 

*tarp Pnv ir Vln biggrin.gif Raiks uzlekt. Komplektukas tai Vilniuj stoves.
*1)Del rankeneliu, tai taip labai geras pastebejimas, bet programos gal neivaldzius dar gerai, bet niekaip jos pasukt nesugebejau.
2) g.gif Zinau, dabar turiu kampine spintele su stiklu matiniu, kosmaras. Bet dabar desiu sviesu (turbut), nes man kazkaip be stiklo, kai dar sujungta erdve su svetaine, tai bisk, kaip mergaites sako, 'sunkiai' ziurisi.
3)Jo ten kargo 200mm spintelei, o isskirta irgi programos pageidavimu, kaip ir indaplove. Realiai darysiu visur vientisa. Salia saldytuvo irgi isvaziuojanti ranksluostine 15cm spintelei.
Aciu.

QUOTE(westa @ 2007 07 26, 15:48)
o ten kriauklė kampe ar ne? jei kampe man nelabai, bet jei atitraukta tai  thumbup.gif

Taip, Westa, ten kriaukle 110 cm kampinej spintelej, bet kriaukle ties 50cm durelimis. Dabar turiu toki varianta, tai tikrai patogu naudotis, daug negalvodama ir cia taip susiprojektavau, nes manau, kad taupant erdve, taip gudriausia daryti kampine kriaukle. Labai aciu tau.

QUOTE(Mįsliukė @ 2007 07 26, 22:49)
*Ateinu gaminti maisto į virtuvę, atsidarau dvi spinteles, kuriose sudėti reikalingiausi daiktai ir gaminu, viršus nekliūva, pastoviai darinėti nereikia (kaip vertikalių), drėgnomis rankomis nenučiupinėji rankenėlių. Pabaigus gaminti uždarai ir tvarka. thumbup.gif
*Man labiausiai patinka trečias variantas. Bet...kam šalia orkaitės iš dešinės tas mažas stalčiukas? Jis man ne į temą, kažkaip "išmuša iš vėžių" viską. Aš , neįrėminčiau spintelėmis neįmontuojamo gartraukio, gal tik kokią lentynėlę padaryčiau.  ** Ir dar ta spintelė viršuje tokia plati ir vertikali nelabai žiūrisi, mano akimis truputėli "šašas", jeigu ji atsidarys į kairę, tai per dureles bus nepatogu prieiti, o į dešinę išvis ar įmanoma bus atidaryti, ar nenubarižys kitų šalia esančių spintelių? Mano nuomone, apskritai viršuje per daug sunkių spintelių,gal kur lentynas paprojektuok, pvz. virš kriauklės arba pačiame komplekto kairiame kampe šalia gartraukio kokias tris ilgas lentynas.  Ten  , matau , pastatyti vyno buteliai, tai tegu ten bus toks "nedarbinis" kampelis.O jeigu jau reikia tau spintelių, tai daryk simetriškai vienodas iš abiejų garintuvo pusių, jaučiu, aš, mikrobangę traukčiau kažkur šalia šaldytuvo. Sėkmės kūryboje 4u.gif

* thumbup.gif
*del stalciuko jau parasiau, matyt netinkama varianta pasirinkau, ten bus vientisas kargo ** schmoll.gif Sitas kampinis variantas irgi patikrintas, pasiteisines, nors ir buna patogesniu manau, bet sitoj vietoj bus taip, o del kitu tavo patarimu, tai jie man labai priimtini. Labai nuosirdziai tau aciu, tikrai gal reiks pagalvoti kokias lentynas i kita puse. Bet kai as tokia 'kaupike' doh.gif tai man taip reikia tu spinteliu... ax.gif ir vis atrodo mazai mazai... biggrin.gif

QUOTE(SandraB @ 2007 07 27, 06:32)
man dizainere siule atidaroma labai legva tokiai spintelei vientisa atidarymo bloka, kuris atsidaro per abu aukstus smile.gif nezinau, ar supratot  biggrin.gif

Kaip armonikele, taip? Irgi svarstomas variantas, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2007 07 26, 13:51)

Matau, kad vistiek tikro vaizdo neperteiksiu, bet bandymas - dublis 2  lotuliukas.gif

man tai tavo virtuvė labai patiko
Atsakyti
Niu vat biski pakoregavau, pagal jusu pasiulymus ir tikrai manau, kad luks atrodo, ania? tongue.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 27, 12:28)
Niu vat biski pakoregavau, pagal jusu pasiulymus ir tikrai manau, kad luks atrodo, ania?  tongue.gif
user posted image
user posted image

grazu labai, tik nebeliko vietos mikrobangei, kuri buvo uzkelta i virsutines spinteles ir kaip tik norejau klaust ar bus tau patogu taip aukstai jinai smile.gif o ta virsutiniu spinteliu eile tikrai graziai atrodo, ir as tokiu horizontaliu noreciau , bet man nelabai jos patogios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 27, 11:37)
grazu labai, tik nebeliko vietos mikrobangei, kuri buvo uzkelta i virsutines spinteles ir kaip tik norejau klaust ar bus tau patogu taip aukstai jinai smile.gif  o ta virsutiniu spinteliu eile tikrai graziai atrodo, ir as tokiu horizontaliu noreciau , bet man nelabai jos patogios schmoll.gif

Aciu, o kodel tau pailgos spinteles nepatogios? O mikrobange ir man nepatiko, bus ikista kitoje vietoje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 27, 12:47)
Aciu, o kodel tau pailgos spinteles nepatogios? O mikrobange ir man nepatiko, bus ikista kitoje vietoje laugh.gif

na as kiek darinejau, tai kazkaip sunkiai man jos vaiksto. reik jegos plesiant i virsu ir stiprokai pastumt norint nulenkti i apacia. cia aisku nuo mechanizmo priklauso, bet.. mano drauge kuri turi nelabai rekomendavo, sake kelis kartus per makaule yra gavus, nelabai jos nori laikytis atsidare. beto as dar kai maza 1.65m, tai man virsutines spinteles visai pasiekt neimanoma butu lotuliukas.gif man labai patiko tie mechanizmai kur aukstyn visa durele nuvaziuoja, bet turbut brangus jie doh.gif tai turbut darysiuos paprastas standartines dureles.
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2007 07 27, 07:32)
man dizainere siule atidaroma labai legva tokiai spintelei vientisa atidarymo bloka, kuris atsidaro per abu aukstus smile.gif nezinau, ar supratot  biggrin.gif

Va man ir idomu kaip su tokiais mechanizmais ar patogu ar ne, nes kiek ziurejau tai tada ta virsutine spintele nelabai patogu pasiekti. As galvoju tokia spintute daryti virs kriaukles kad galeciau susideti vienoje eilejelekstes o kitoje puodelius. salone ziurejau tai kazkaip nelabai patogiai pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 27, 12:28)
Niu vat biski pakoregavau, pagal jusu pasiulymus ir tikrai manau, kad luks atrodo, ania?  tongue.gif

Labai gerai thumbup.gif kaip kartais gerai gauti geru patarimų - nera net ka lyginti. O spinteles tokios man patogu, bet jos pas mane tik viena eile - nenorejau perdaug uzgriozdinti, nes jei desi i virsu, tai geriau pagalvojus gal geriau iskart ismesti - nelabai gal to daikto ir reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 07 24, 12:02)
ci abalta virtuve, tik su tamsiu stalvirsiu:
user posted image

Sita virtuve man labai super thumbup.gif Tokia skaidri, lengva, sterili wub.gif Bet va prieziura tokios... doh.gif
Pas mus irgi virtuveje daug stiklo - stiklines spinteliu dureles, stiklines lentyneles ir pan. Tai sau prisiekiau, kad daugiau NIEKADA tokios klaidos nekartosiu schmoll.gif Nesinori istisas dienas tarnaut virtuves, o tai as siuo metu ir darau doh.gif Mazoje ir tamsioje virtuveje sukuria lengvumo ispudi, bet...
Dar kitas dalykas, ko tikrai niekada nebedarysiu - siuo metu pas mus suklijuotos tos smulkios `baseinines` plyteles, bet tarpeliu neimanoma niekuo isvalyti, todel prie kaitlentes atrodo kaip apsiriebalave (ne tik atrodo, bet taip ir yra). Dabar jau ieskociau sprendimo deti ka nors istisa - plokste ar pan.
Dar ko daugiau nebedaryciau - tai spinteliu - TIK stalcius. 100 kartu patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Tinna @ 2007 07 27, 21:12)
Sita virtuve man labai super thumbup.gif Tokia skaidri, lengva, sterili wub.gif Bet va prieziura tokios... doh.gif
Pas mus irgi virtuveje daug stiklo - stiklines spinteliu dureles, stiklines lentyneles ir pan. Tai sau prisiekiau, kad daugiau NIEKADA tokios klaidos nekartosiu schmoll.gif Nesinori istisas dienas tarnaut virtuves, o tai as siuo metu ir darau doh.gif Mazoje ir tamsioje virtuveje sukuria lengvumo ispudi, bet...
Dar kitas dalykas, ko tikrai niekada nebedarysiu - siuo metu pas mus suklijuotos tos smulkios `baseinines` plyteles, bet tarpeliu neimanoma niekuo isvalyti, todel prie kaitlentes atrodo kaip apsiriebalave (ne tik atrodo, bet taip ir yra). Dabar jau ieskociau sprendimo deti ka nors istisa - plokste ar pan.
Dar ko daugiau nebedaryciau - tai spinteliu - TIK stalcius. 100 kartu patogiau.

ir man sita pati paciausia wub.gif
Atsakyti
norėjau paklaust dauguma kalba apie stalčius o tai puodai telpa į tuos stalčius nes man ir gražiau atrodo stalciai bet pas mane 5 kv. virtuvė tai nelabai kas telpa
Atsakyti