Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

o man iskrito toks didelis kad net trusikeliai iki keliu nukrito,bet buvo po to ne labai gerai.geriau antibij
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2005 01 30, 18:51)
Siandien prausiantis po dusu vietoj kraujo pliuptelejo didelis kraujo kresulys. Nezinau ar verta kreiptis i gydytoja? Ar cia normalu? Gal kam taip buvo?

Man tai kai maudziausi po dusu iskrito irgi kraujo kresulys kazkur 4-5 savaitems praejus po gimdymo.Bet daktare sake,kad tai normalu,valosi gimda.O jei neiskristu ir gimdoje paliktu,tai butu blogai.O draugei gydytoja liepe daryti pratimus,kai maudosi po dusu: stipriai itraukti pilva ir atleisti bei taip kartoti kol maudaisi.Nes tada iskrenta tie kresuliai
Atsakyti
man ir taip pat buvo
Atsakyti
Man irgi yra tos isskyros. Pagimdziau vasario 10 d, po 5 sav nustojo krauju tepklioti ir pradejo gelsvai, pirmos menesine (tarkim) buvo balandzio 14 d - 3 dienas silpnai kraujavo, nuo to laiko dar nesirgau (maitinu pati). Taciau tos gelsvos isskyros vargina, pries pora savaiciu buvau pas ginekologe, padare tepineli - nieko nerado. Tad laukiu, kol baigsis savaime doh.gif
Atsakyti
o pas mane labai idomiai, jos rusvos, gal gelsvos, taciau vis pasorodo kraujo ir nepasakyciau kad mazai, idomu ar cia normalu g.gif
Atsakyti
Iškrito ir man. Gerai, kad gydytoja buvo įspėjusi, kad taip gali būti, nes tikrai būčiau išsigandusi unsure.gif
Atsakyti
o ar normalu,kad jie neiskrito dar man,jau praejo pusantro menesio po gimdymo,bet man jokie kresuliai neiskrito?
Atsakyti
Po antro gimdymo praejus 5 dienoms pautau, kad kazkas atsiskyre nuo gimdos ir slenka zemyn!!! Viespateliau, galvoju, negi dar ka pagimdysiu?! Vos spejau i tualeta nulekt, ziuriu- kelnaitese kumscio dydzio kresulys. Kojos drebet pradejo.... O sesuo sako, tai dziaukis, kad pats isejo, gali but, kad butu teke valyma daryt....
Atsakyti
nu man po gimdymo po kokios savaites irgi buvo keli iskrite bet tokie nelabai dideli slyvos dydzio tai mano daktaryte sake kad cia normalu ax.gif
Atsakyti
Man irgi praejus menesiui po cezario islinko du kresuliai. Ir skausmas buvo siaubingas. cry.gif Raiciausi tulike, o vyras perbales gydytojai skambino. Bet ji mus nuramino. Liepe, jei pasikartos kresuliai ar nesiliaus skausmas, atvaziuot. Bet neteko. thumbup.gif
Atsakyti
man lygtais po gimdymo i antra para iskrito kumscio dydzio kresulys,bet kazkaip neisigandau,galvojau kad taip ir turejo buti,nors apie tai nieko negirdejau is anksciau smile.gif
Atsakyti
Man po pirmo gimdymo buvo didelį krešuliai-nenorėjau niekur važiuot, galvojau praeis, kol nepradėjo man darytis labai silpna, negalėdavau ilgai stovėti. Motina pamatė ir iškvėtė greitąją-žodžiu nuvežė laiku, nes ligoninėj buvau trumpam praradusi sąmonę-darė valymą.
Atsakyti