Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(sytes @ 2007 07 12, 11:08)
aisku nepagyre. ji kazkaip bando laviruoti tarp musu abieju, stengiasi ir mane palaikyti, pritaria, kad vyras neteisus buvo, bet jis gi jos sunus...neprades gi dabar jo smerkti.

Hmm.. dabar galvoju, jei mano sūnus (o tokių turiu cielus 2) taip elgtųsi, tai jau tikrai nepaglostyčiau.

QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 11:12)
Taip, jei vyras normalus, muš vieną kartą, su ilgalaikiais išliekamaisiais reiškiniais. nesuprantu tokių, kurie iš nosies kraują gali nuleisti...

O tu dar su juo?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 11:12)
Taip, jei vyras normalus, muš vieną kartą, su ilgalaikiais išliekamaisiais reiškiniais. nesuprantu tokių, kurie iš nosies kraują gali nuleisti...

blink.gif Čia, tipo, iš bobos invalidę padarys???
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:11)
Aukso žodžiai. Būt gerai, kad i autorės diedas tatai suprastų.

Būtų geriau, kad autorė tai suprastų. Tai ji išprovokavo konfiktą. Savo žmonai esu pasakęs - kai aš girtas prašau su manim nebendrauti aštriom temom. Aš išsimiegosiu, tuomet sakyk viską, ką galvoji.
Atsakyti
QUOTE(pabirute @ 2007 07 11, 21:37)
seimoje krize, kuria arba isgyvensit vienas kita palaikydami, arba..

O kam jį palaikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:10)
Daugumoje atveju geriau patylėti. Net jei tavęs klausia.

Taip. Ir net jei prašo, duok man į snukį, prašau. Geriau neduoti. Arba kai sako, spjauk man į veidą, geriau nespjauti. Arba kai klausia "aš prašiau, kad mane sektum? Geriau neatsakyti. Arba kai klausia, kodėl man skambinai? Aštuoniasdešimt du kartus iš eilės? Geriau neatsakyti. Geriausia, kad nebūtų priežasties tokiam klausimui kilti...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:12)
Tai žinoma... Ir kai gydytojas sako - moterie, tu gimdai, gulk į palatą, tai reikai atsakyti - "ne, ką jūs, nenoriu". Ir varyt po Akropolį pasivaikščiot. ir jūs, vaikai, taip darykit, kaip autorė daro...

bet pagimdė sėkmingai ir sveiką vaikelį tongue.gif . Vadinsai, teisingai darė pasikliaudama savo nuojauta, o ne autoritetais smile.gif
Atsakyti
Tai žinoma... Ir kai gydytojas sako - moterie, tu gimdai, gulk į palatą, tai reikai atsakyti - "ne, ką jūs, nenoriu". Ir varyt po Akropolį pasivaikščiot. ir jūs, vaikai, taip darykit, kaip autorė daro...

niekas nesake, "tu gimdai", norejo guldyt i nestumo patologijos skyriu. ten praguli net menesius moterys. o kad akusere su daktaru nesutare del vandenu nuleidimo, tai ju gal irgi nestabili psichika? ar namie juos uz tai atspardyt reik?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:13)
Ir širdyj tu jam turbūt labai dėkinga?

iš dalies, taip, dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 11:16)
Vadinsai, teisingai darė pasikliaudama savo nuojauta, o ne autoritetais smile.gif

Jūs idiotė? Ar šiaip apsimetat?
Tokiu atveju ji ir dabar viską daro gerai, todėl belieka laukti jai laimingos pabaigos ir neteršti SM serverių. Ko norėjo - tą turi ir dar turės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 12 liepos 2007 - 10:21
QUOTE(alter ego @ 2007 07 12, 11:15)
O tu dar su juo?

Ne, tai buvo seniai, labai seniai.
Atsakyti

I kas čia tokia? Ne į kalnus ar mišką gi išvarė, o į civilizuotą vietą.

Aš su pirmu, prasidėjus sąrėmiams da namus sutvarkiau, pietus padariau (ba man norėjosi judėti), tik tada in ligoninį nukeliavau. Pati savo kojom, beje (mažam miestelyj tada gyvenau). Užtat gal ir pagimdžiau grait i neskausmingai. moteris pati geriausiai jaučia, ko anai raikia, a ne jos diedas, anyta, bobutė a sosiedka.
Atsakyti
QUOTE(sokoladuke @ 2007 07 12, 11:17)
niekas nesake, "tu gimdai", norejo guldyt i nestumo patologijos skyriu.

Nesu akušeris. Bet kiek suprantu ją paguldyti norėjo todėl, kad gimdymas galėjo prasidėti bet kada. Pagimdyti Akropolyje aišku faina, gal už reklamą pampersų metams padovanotų... g.gif
Atsakyti