Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:04)
Jūs jos gimdymo istoriją paskaitykit, suprasit kokia ji taiki. Jai niekas nėra autoritetas, nei didesnę patirtį turintis vyras, nei anyta, nei daktarai. Ji elgiasi tik taip, kaip nori, nežiūrint į nieką, tuo pačiu ir į savo, bei savo vaiko saugumą.

apie ka cia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:04)
Jūs jos gimdymo istoriją paskaitykit, suprasit kokia ji taiki. Jai niekas nėra autoritetas, nei didesnę patirtį turintis vyras, nei anyta, nei daktarai. Ji elgiasi tik taip, kaip nori, nežiūrint į nieką, tuo pačiu ir į savo, bei savo vaiko saugumą.

Nu, i kų?

Jai diedas už aną 8 metais vyresnis, tai da neraiškia, kad ans razumnesnis a didesnę patirtį turintis. Patirtis ne metais matuojama yr. Kiti i numiršta durni būdami. Tas pats galioja i anytai.

Kalbant api autoritetus, visų mana gyvenimų pats didžiausias autoritetas esu pati sau. A tai raiškia, kad aplinka turi patariamąjį balsą, ale sprendimus priiminėju aš pati. Nu, i kap matai, neprapuoliau da. Mislyju, kad i autorė neprapuls.
Atsakyti
QUOTE(sytes @ 2007 07 12, 11:08)
aisku nepagyre. ji kazkaip bando laviruoti tarp musu abieju, stengiasi ir mane palaikyti, pritaria, kad vyras neteisus buvo, bet jis gi jos sunus...neprades gi dabar jo smerkti.

na nieko sau palaikymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 07 12, 11:08)
Pasakyk tą visiems vyrams. Ir garsiai... tongue.gif

Sakau, visiems. Vyrai su amžiumi susitupi, o moterims išgėrusioms norisi teisybės ieškoti.

QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 11:08)
Bet dabar žinau, kada yra geriau patylėti.

Daugumoje atveju geriau patylėti. Net jei tavęs klausia.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:06)

Girtas turi miegoti, o ne aiškintis santykius.

Aukso žodžiai. Būt gerai, kad i autorės diedas tatai suprastų.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:05)
Njo, da viena diedų užtarėja iš serijos "Bobų spardymas - tikra dieda požymis irgi garbės raikalas"  cool.gif

Taip, jei vyras normalus, muš vieną kartą, su ilgalaikiais išliekamaisiais reiškiniais. nesuprantu tokių, kurie iš nosies kraują gali nuleisti...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:07)
Jie turi daugiau patirties. Jų galima išklausyti ir pagalvoti ar jie nėra teisūs.

"Vaikeliai, klausyikt vyresnių" lotuliukas.gif

Bet dabar žinau, kada yra geriau patylėti.

Ką norėjai pasakyt? Kd turime bijoti savo išgėrusių vyrų?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:07)
Taip, turėtų. Jie turi daugiau patirties. Jų galima išklausyti ir pagalvoti ar jie nėra teisūs.

Prašau pagrįsti šitą teiginį, kad diedas pagal defaultą turi daugiau patirties (suprask - ir razuma) nei boba.
Atsakyti
QUOTE(sytes @ 2007 07 12, 11:08)
aisku nepagyre. ji kazkaip bando laviruoti tarp musu abieju, stengiasi ir mane palaikyti, pritaria, kad vyras neteisus buvo, bet jis gi jos sunus...neprades gi dabar jo smerkti.

Nežinau, bet man atrodo, jei aš pamatyčiau savo sūnų girtą, daužantį savo moterį, kuri dar ir pagimdžiusi prieš 2 mėnesius... doh.gif Pajaustų jis sunkią motinėlės ranką... tongue.gif Pirma - užtai, kad apskritai gėrė... Vaiką panešiotų geriau, jei laiko tiek daug turi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepOŽKA: 12 liepos 2007 - 10:14
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:10)
Kiti i numiršta durni būdami. Tas pats galioja i anytai.

Tai žinoma... Ir kai gydytojas sako - moterie, tu gimdai, gulk į palatą, tai reikai atsakyti - "ne, ką jūs, nenoriu". Ir varyt po Akropolį pasivaikščiot. ir jūs, vaikai, taip darykit, kaip autorė daro...
Atsakyti
Teko kažkada paerzinti. Buvo girtas, aš ne. Nu bet žodžiu, išvedžiau iš kantrybės, nors gražiuoju prašė, palik mane ramybėje. nepalikau. Nors nerėkiau, bet kalbėjau daug. Į snukį nedavė, žinojo, kad iš žandikaulių nieko neliks. Spyrė į nugarą. Skilo slankstelis. Po šiai dienai jaučiu. Prieš lietų, po lietaus. Ilgai patupėjus, ar pasilenkus būdama. Praėjo daug metų. Bet dabar žinau, kada yra geriau patylėti.

Ir širdyj tu jam turbūt labai dėkinga?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:12)
Prašau pagrįsti šitą teiginį, kad diedas pagal defaultą turi daugiau patirties (suprask - ir razuma) nei boba.

Kaip matote neišskyriau vyro ir anytos, todėl darydamas prielaidą, kad anyta yra boba, laikau jūsų klausimą nekorektišku.
O šiaip gal sutiksite, kad anyta, pagimdžiusi bent jau vieną vaiką ir vyras, jau turintis vaiką iš pirmos santuokos ir gydytojas, priėmės tūkstančius gimdymų gal geriau žino, nei 25 metų panelė?
Atsakyti