Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(sytes @ 2007 07 12, 10:52)
tiek is tos depresijos isbristi.

sytes, iš depresijų visai atvejais narpliojamės pačios vienos unsure.gif . Net jei aplinkui turime artimųjų. Gal nuraminau? mirksiukas.gif . Turi suvokti, kad turi ją ir privalai ją valdyti, gydyti.
Dėl kitų tikrai nesuk galvos. Esi suaugusi. Esi tu ir sūnus. Kiti patys susitvarkys savo gyvenimus. Tu privalai tvarkytis savąjį

QUOTE(Hmmm... @ 2007 07 12, 10:55)
1. Nuoširdžiai nesuprantu...

2.  nes depresija pati niekad nesirgau smile.gif

Todėl geriau, kad sytes patartų tos mamos, kurios gali kažką patarti. Kurios susidūrė su tuo. Neptyrei- nesuprasi
Dar norėjau priminti, kad to nepatyrusios nesistebėtų: kaip taip galima? ir t.t. Neprisikalbėkit tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 liepos 2007 - 10:03
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 10:59)
Jei prie manęs girto pripuls išpūstom akim ir išsižiojusi, rėkianti/klykianti ypata, tikrai už save neatsakau. O kraujas iš nosies gal nuo slogos bėgo? Nesjei su koja į nosį pataikyti, tai tikrai jos ieškoti reikėtų.
Pasikartosiu - temos autorei vaidenasi. Ji mato ir prisigalvoja nebūtus dalykus. Atkreipkite į tai dėmesį komentuodamos...

A kodėl man rodos, kad patsai, kaip saka, "žiūri in knygų i matai špygų"? g.gif T.y. nė velnia neinsikerti in aprašomų situacijų.

Labai norėč pamatyt, kap prieg girta Medinia gatvėj pripuola dvejų metrų ūgia išpūstom akim ir išsižiojusi, rėkianti/klykianti ypata, vardu Petriukas, i Medinis ypatai kerta in snapų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:00)
Labai langva tokioj situacijoj iš žmogaus grindų skudurą sau po kojom pasidaryti, ypač jai da boba jauna i taiki yra.

Jūs jos gimdymo istoriją paskaitykit, suprasit kokia ji taiki. Jai niekas nėra autoritetas, nei didesnę patirtį turintis vyras, nei anyta, nei daktarai. Ji elgiasi tik taip, kaip nori, nežiūrint į nieką, tuo pačiu ir į savo, bei savo vaiko saugumą.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 10:55)
Aš nelabai suprantu, kaip vyras gali mušti moterį? tiek ilgai? Ir apskritai, kaip sutuoktiniai gali muštis? Nu nesąmonė kažkokia. Jei vyras turi jėgos, tai kaip liuobs snukin, dviejų priekinių jau ir nėra. Arba kraujas iš nosies? Tai jei į nosį duotų normaliai, chirurgams ilgai tektų paieškot, kur ta nosis buvo ir kaip atrodė. Nebent čia yra labai silpnas vyras ir itin pasiutusi moteris. Tada jau taip. Stovi jinai prieš jį ir pati prašosi. Ką jam belieka daryt?

Njo, da viena diedų užtarėja iš serijos "Bobų spardymas - tikra dieda požymis irgi garbės raikalas" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:04)
Jai niekas nėra autoritetas, nei didesnę patirtį turintis vyras, nei anyta

biggrin.gif vyras ir anyta nėra ir mano autoritetai. O turėtų būt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:03)
Labai norėč pamatyt, kap prieg girta Medinia gatvėj pripuola dvejų metrų ūgia išpūstom akim ir išsižiojusi, rėkianti/klykianti ypata, vardu Petriukas, i Medinis ypatai kerta in snapų  bigsmile.gif

Gal pamatytumėt mane lekiantį toliau ir skambinantį policijai. Bet tuo pačiu nepamatytumėt manęs ir klykiant bei mojuojant nagais ramiai stovinčiam dviejų kvadratinių metrų Petriukui, nors ir koks girtas būčiau. O jei kartais pamatytumėt, tai tikrai nepykčiau už pasekmes.
Girtas turi miegoti, o ne aiškintis santykius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 12 liepos 2007 - 10:06
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:00)
Matai, aš manau, kad situacija yr tokia: ana mato, kad šeimyninis gyvenimas ritasi k čiortu, bo diedas jos nuog tapetų nebeskiria. O nebeskiria todėl, kad ana nuo jo visiškai priklausoma: nedirba, vaikiuką augina, į žmones neišeina, artimųjų neturi, niekam pasiskųsti negali. Labai langva tokioj situacijoj iš žmogaus grindų skudurą sau po kojom pasidaryti, ypač jai da boba jauna i taiki yra. I pakol vaikas nepraaugytas anai sunku yr: ji net in darbą išait negali, ba vaiko tokio mažiulio neturės kam palikti. Todėl i manosi esanti pririšta prie to diedo ir turinti taikytis prie situacijos, katrų diedas diktuoja.

sakykim taip, analogiška situacija ir su mano kūma...
išeitis visada yra...galėjo gi lėkt į policiją, dievaži gi dar ir uošvienė buvo, kaip sakė, kad nepateisina sūnaus elgesio, galėjo ir ji liūdyt...būtų biški sparnelius pakirpę...yra gi moters krizių centrai, kiek aš jais domėjausi, duoda ir gyventi kur, rūpinasi...
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 11:05)
Njo, da viena diedų užtarėja iš serijos "Bobų spardymas - tikra dieda požymis irgi garbės raikalas"  cool.gif

Ne tik garbės, dar meilės reikalas, "muša vadinasi myli" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 11:05)
biggrin.gif  vyras ir anyta nėra ir mano autoritetai. O turėtų būt? bigsmile.gif

Taip, turėtų. Jie turi daugiau patirties. Jų galima išklausyti ir pagalvoti ar jie nėra teisūs.
Atsakyti

O kaip vyro mama sureagavo į tą atvejį?
[/quote]
aisku nepagyre. ji kazkaip bando laviruoti tarp musu abieju, stengiasi ir mane palaikyti, pritaria, kad vyras neteisus buvo, bet jis gi jos sunus...neprades gi dabar jo smerkti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:06)
Girtas turi miegoti, o ne aiškintis santykius.

Pasakyk tą visiems vyrams. Ir garsiai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 10:59)
Jei prie manęs girto pripuls išpūstom akim ir išsižiojusi, rėkianti/klykianti ypata, tikrai už save neatsakau.

Teko kažkada paerzinti. Buvo girtas, aš ne. Nu bet žodžiu, išvedžiau iš kantrybės, nors gražiuoju prašė, palik mane ramybėje. nepalikau. Nors nerėkiau, bet kalbėjau daug. Į snukį nedavė, žinojo, kad iš žandikaulių nieko neliks. Spyrė į nugarą. Skilo slankstelis. Po šiai dienai jaučiu. Prieš lietų, po lietaus. Ilgai patupėjus, ar pasilenkus būdama. Praėjo daug metų. Bet dabar žinau, kada yra geriau patylėti.
Atsakyti