QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 10:47)
Jo jo, boba kalta, kad diedą išprovokavo, ania? Ir diedą todėl ir galima pateisinti, kad jis pasidavė provokacijai. Bo diedas neturi nei razumo, nei valios pasakyti sau stop. Ne tik kad rankų kojų nevaladina, ale da i smegenų neinjungia kritiniais momentais. Tai ką iš tokia paimsi, nia? Boba pati viena už viską turi būt atsakinga.
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 10:49)
1. Tikrai nesupranti? Bet juk tai- nesunku

, ypač jei esi ką tik po gimdymo, vyras negrįžta naktimis, išgėrinėja, jautiesi nesaugi, maitini lialiuką

. Išvesti iš kantrybės tikrai nėra sudėtinga. Tik retas puls mušti žmoną
2. viens du ir viskas? Deperesija- analogiška slogai?
per tiek laiko, kiek kartų gyveno, matė koks jos vyras...pirma rašė, kad buvo biškutį išgėręs, db jau naktim negryžęs...velniai žino koks buvo...sakė, kad jis geras buvo, vėliau, kad problemų ir anksčiau buvo...jei jai gerai buvo gyventi su tokiu vyrų ir jei matė koks jis tada gryžo, reikėjo gal leisti ramiai būti, jau vien dėl savęs ir vaiko pabijot...na nžn aš išvis situacijos, nes ji kiekvienu postu kinta...
ir ne, aš nepateisinu tokių erelių kaip kad tu sakai, jadzyt, nes esu netekus vieno brangaus žmogaus per tokį debilą...o ar ne pati kalta buvo, jei liko su tokiu gyvent?