Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

teko naudoti ivairios prof.kosmetikos, tik tekdavo nusivilti, nes netikdavo, dabar nusipirkau pati paprasciausia Herbal Essences sampuna ir balzama dazytiems, silpniems plaukams ir ziauriai patiko bigsmile.gif net nustebau, kad tiko, sampunu isplovus plaukus, jie nera visiskai svelnus, bet po balzamo.... wub.gif jie nuostabus-lengvai sukuojami, slidus, labai blizga ir fainai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
merginos, sveikos smile.gif

ka patartumete riebiems plaukams vyrams. isbande maniskis visoki velnia doh.gif nebekalbu jau apie supermarketu grozybes po 8 lt, bet paskutini karta nupirkau Rising firmos riebiems plaukams sampuna 33 lt (labai rekomendavo parduotuvej, sake gydantis, koncentruotas, reikia skiesti, kad neissausintu plauko), o jam jokio efekto.. dienos neistraukia plaukai.. visas grizta riebaluotas schmoll.gif
gal vaistinese kokiu buna super duper g.gif
Atsakyti
Na mano sesers vyras plauna galva su Schwarczkopf BC sampunu vyrams nuo slinkimo. Tai sake anas gerokai plaukus pasausina g.gif gal taviskiui tiktu?
Atsakyti
mano drauge, kaip nebutu keista ir juokinga, isgyde savo "riebia galva" vaikisku sampunu "Schauma 2in1", o iki to ko tik nebande blink.gif niekas nepadedavo
Atsakyti
s usipirkau siandien atur Vital sviesintiem plaukam..bet nzn kaip bus su kokybe... smile.gif o manaji keune i kirpykla atves tik antradieni sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 09 19, 19:01)
Na mano sesers vyras plauna galva su Schwarczkopf BC sampunu vyrams nuo slinkimo. Tai sake anas gerokai plaukus pasausina g.gif gal taviskiui tiktu?

reiks isbandyti bigsmile.gif

QUOTE(2006 @ 2007 09 19, 20:31)
mano drauge, kaip nebutu keista ir juokinga, isgyde savo "riebia galva" vaikisku sampunu "Schauma 2in1", o iki to ko tik nebande blink.gif  niekas nepadedavo

o cia tai mane zavi tokie dalykai biggrin.gif ieskai ieskai, pradedi pirkt brangiausius, o cia pabandai vaikiska sampuna ir ziuri, kad viskas ok thumbup.gif jei nepades tas pirmas variantas, ieskosim schaumos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano naujas atradimas LES Karites sampunas
user posted image
ir kauke plaukams Gliss Kur, nerandu kazkaip internete parodyti butent kokia. Is repair serijos, baltoj bonkutej

visada ieskojau sampuno rebiems plaukams, o pabandziau sausiems ir labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 09 20, 12:20)
Mano naujas atradimas LES Karites sampunas

Aš ir galvoju šios serijos įsigyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 20 rugsėjo 2007 - 14:51
O man patinka Elvital smile.gif
Atsakyti
as tai aptenkinta savuoju himalaya herbals normaliems plaukams.raso kad naudojamos zoleles is himalaju kalnu papedes smile.gif ir viskas pagal ajurvedos principus smile.gif nezinau kiek tame tiesos bet pasitikejima amn kelia vien tai kad jis neturi to tokio saldaus kramtoskisko kvapo.manau tai parodo kad jame maziau chemijos neeikalingos musu plaukuciams smile.gif
o ir poveikis jo bent jau man patinka thumbup.gif
Atsakyti
O aš sugalvojau pabandyti Citre shine dažytiems plaukams siaip atrodo gal visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 09 18, 10:29)
teko naudoti ivairios prof.kosmetikos, tik tekdavo nusivilti, nes netikdavo, dabar nusipirkau pati paprasciausia Herbal Essences sampuna ir balzama dazytiems, silpniems plaukams ir ziauriai patiko  bigsmile.gif net nustebau, kad tiko, sampunu isplovus plaukus, jie nera visiskai svelnus, bet po balzamo.... wub.gif jie nuostabus-lengvai sukuojami, slidus, labai blizga ir fainai kvepia  thumbup.gif

Kažkuri kirpėja čia SM rašė, kad šį šampūną moterys lb girdavo ir kad geresnis nei prof g.gif
Kiek tame tiesos nžn, bet gal reiks pabandyt, kai seną pribaigsiu
Atsakyti