Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 09 10, 17:34)
ar teisybe, kad lietuviskuose MARGARITOS sampunuose nera silikono, todel plaukai isplovus ir nebuna tokie svelnus?  4u.gif

QUOTE(Prieskoninė @ 2007 09 10, 19:57)
Aš apskritai kiek žiūrinėjau etiketes ( ne daug žiūrėjau) bet nė vienam šampūne neradau silikono.

Neradau ir aš tongue.gif
Ir nebūna švelnūs net po MARGARITOS balzamo 4u.gif
Atsakyti
o gal kas nors bandete biok organic trends tuos oranzinius sampunus? idomu ar jie nors kiek verti demesio, nes kvapas tai man wub.gif ir dar , kiek kainuoja l'oreal profesionalios tos linijos sampunai? mazdaug nuo kiek iki kiek kainos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark_me: 11 rugsėjo 2007 - 09:44
QUOTE(dark_me @ 2007 09 11, 09:28)
o gal kas nors bandete biok organic trends tuos oranzinius sampunus? idomu ar jie nors kiek verti demesio, nes kvapas tai man  wub.gif  ir dar , kiek kainuoja l'oreal profesionalios tos linijos sampunai? mazdaug nuo kiek iki kiek kainos?  g.gif

loreal apie 35 lt jei nemaisau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 09 11, 15:28)
o gal kas nors bandete biok organic trends tuos oranzinius sampunus? idomu ar jie nors kiek verti demesio, nes kvapas tai man  wub.gif  ir dar , kiek kainuoja l'oreal profesionalios tos linijos sampunai? mazdaug nuo kiek iki kiek kainos?  g.gif

visikas sh..bandziau is zurnalo meginuka tai visikai nepatiko,plaukai kaip stagarai schmoll.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Rene sampunus? 4u.gif blush2.gif (Eurovaistine)
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2007 09 15, 12:06)
Kokie atsiliepimai apie Rene sampunus? 4u.gif  blush2.gif (Eurovaistine)

Kiek girdėjau jie labai geri, bet pati nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 09 15, 13:11)
Kiek girdėjau jie labai geri, bet pati nebandžiau  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 09 09, 14:20)
o seip man vienas is geriausiai tikusiu buvo Vishy su oranzine etikete-bent jau isplaudavo svariai, nereikejo daug kondiconieriaus kad sukuotusi ir kvepejo neutraliai taip... ten sampunas skirtas miesto oru kvepuojantiems plaukams smile.gif
atseit neleidzia prikibti nesvarumams, kaip vadinasi neprisimenu tiksliau

Va sudominai. O tai O'risingo pasinešus esu. Kaip ir patinka, tik kaip visada norisi ko nors naujo išbandyt ax.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2007 09 11, 12:09)
loreal apie 35 lt jei nemaisau  smile.gif

Galima ir už 28 rast ax.gif Brangiausia Buržua, o pigiau Martinoje arba Vilkpėdės bazėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 09 04, 14:06)
as naudoju paprasciausia margarita alaus sampuna ir esu labai patenkinta - plaukai svalnus, nesivelia ir lengvai sukuojasi smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Gustina @ 2007 08 20, 17:05)
Noreciau suzinoti ka nors apie Kerastases sampunus..... 4u.gif

su sia firma yra taip-arba jos produkcija tinka super, arba-netinka visiskai. Mano ir draugiu patirtis. Vienai-puikiausia priemone. Man-ismesti pinigai.

labai pritariu cia issakytam pastebejimui, kad i LT atvezamos " atmatos", uzsieny kokybe kosmetikos ir kt. zymiai geresne. Deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 15 rugsėjo 2007 - 16:37
As tai nusipirkau keune smile.gif bet deja teko nusivilt jis skirtas riebiem plaukam blush2.gif panaudojau kokius 5 kartus tai negalejau atsidziaugt plaukai buvo nuotabus bet po to schmoll.gif dar ;b riebaluotis pradejo
Atsakyti
as tai naudoju keune sampuna nuo plauku slinkimo -tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mik @ 2007 09 17, 20:36)
as tai naudoju keune sampuna nuo plauku slinkimo -tai super  thumbup.gif

Kokia kaina ?
Atsakyti