Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Saulužė @ 2007 09 22, 15:45)
Kažkuri kirpėja čia SM rašė, kad šį šampūną moterys lb girdavo ir kad geresnis nei prof g.gif
Kiek tame tiesos nžn, bet gal reiks pabandyt, kai seną pribaigsiu

mano drauge ji irgi nerealiai giria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2007 09 22, 22:05)
mano drauge ji irgi nerealiai giria thumbup.gif

Na, ko gero teks ir man pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 09 22, 13:45)
Kažkuri kirpėja čia SM rašė, kad šį šampūną moterys lb girdavo ir kad geresnis nei prof g.gif
Kiek tame tiesos nžn, bet gal reiks pabandyt, kai seną pribaigsiu
O man Herbal essences visai nepatiko schmoll.gif
Ir išvis, kuo toliau, tuo vis labiau pastebiu, kad netinka mano plaukams parduotuviniai šampūnai. Profesionalių serijų vistik šimtą kartų geresni. Pats plaukas gražiau gula, blizga, vakare nesijuačia jokio riebumo pojūčio, kas paprastai jaučiais po kelių valandų išsiplovus kokiu elvitaliu ar nivea šampūnu doh.gif
Atsakyti
As tai dabar naudoju Loreal Nutri Gloss light paprastu paprasciausiai is parduotuves o ne profesionalus biggrin.gif jau toks stebuklas niekada netikejau kad toki gera sampuna galima nusipirk taip pigiai mirksiukas.gif as naudoju sampuna , balzama ir kaukyte kartu tai kazkas nepapprato tongue.gif plaukai ne taip greit riebaluojas ir svarbiausia lengvuciau ,svelnuciau ir blizga smile.gif o sbarbiausia neissiputeeee . biggrin.gif Myliu si produkta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 09 23, 16:59)
O man Herbal essences visai nepatiko  schmoll.gif 
Ir išvis, kuo toliau, tuo vis labiau pastebiu, kad netinka mano plaukams parduotuviniai šampūnai. Profesionalių serijų vistik šimtą kartų geresni. Pats plaukas gražiau gula, blizga, vakare nesijuačia jokio riebumo pojūčio, kas paprastai jaučiais po kelių valandų  išsiplovus kokiu elvitaliu ar nivea šampūnu  doh.gif

O kuris is profesionaliu tau patinka?

As bandzius labai daug sampunu ir dar yra begales kuriuos noriu isbandyt,tiek gal per gyvenima nespesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
profesionalus ar ne, vis tiek po kazkiek laiko reikia keisti! Naudojau "Keranove - nutri" labai padejo atsigauti plaukams, taciau veliau pastebejau, kad isplovus plaukus, jie nebetokie grazus... nesupratau kame reikalas, isbandziau kitus sampunus ir atradau "el vital", taigi siuo metu sie sampunai man padeda, nors nezinau kaip ilgai naudosiu, nes keisti butina!
Atsakyti
Nusipirkau Milk Shake dažytiems plaukams bigsmile.gif jau 2 kartus ploviau galvą-kol kas man jis laabai patinka,žiūrėsim,kaip toliau bus rolleyes.gif
Atsakyti
Man pats geriausi CHARLES WORTHINGTON sampunai ir condicionieriais.mano plaukai ilgi,sviesiai rudi.plaukai tampa tokie svelnus,glotnus.na,tiesiog malonu juos liesti. rolleyes.gif ju ira ivairiems plauku tipams.tik beda,kad Lietuvoje ju niekur nemaciau pirkti(pirkau Londone).ir siaip kalbant apie Lietuvoje parduodamas priemones plaukams turiu tokia nuomone,kad jie zenkliai skiriasi nuo tokiu pat parduodamu uzsieny. tas past Wash &Go sampunas pirktas pas mus parduotuvej ir pirktas uzsieny skiriasi kaip diena ir naktis.. g.gif
Papildyta:
Pritariu supergirl, profesionalu priemones tikrai geresnes nei paprastos pirktos parduotuvej,nors gali pasitaikyti isimciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaj @ 2007 09 24, 19:35)
Man pats geriausi CHARLES WORTHINGTON sampunai ir condicionieriais.mano plaukai ilgi,sviesiai rudi.plaukai tampa tokie svelnus,glotnus.na,tiesiog malonu juos liesti. rolleyes.gif ju ira ivairiems plauku tipams.tik beda,kad Lietuvoje ju niekur nemaciau pirkti(pirkau Londone).ir siaip kalbant apie Lietuvoje parduodamas priemones plaukams turiu tokia nuomone,kad jie zenkliai skiriasi nuo tokiu pat parduodamu uzsieny. tas past Wash &Go sampunas pirktas pas mus parduotuvej ir pirktas uzsieny skiriasi kaip diena ir naktis.. g.gif
Papildyta:
Pritariu supergirl, profesionalu priemones tikrai geresnes nei paprastos pirktos parduotuvej,nors gali pasitaikyti isimciu smile.gif

drinks_cheers.gif gyvendama anglijoje lb daug plauku prieziuros priemoniu pirkdavau is charles worthington.Tikrai demesio verta produkcija thumbup.gif
Atsakyti
as siuo metu naudoju Weledos sampuna su rozmarinais. plaukai blizga, svelnus, glotnus.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 23, 20:30)
O kuris is profesionaliu tau patinka?

As bandzius labai daug sampunu ir dar yra begales kuriuos noriu isbandyt,tiek gal per gyvenima nespesiu mirksiukas.gif
Na, ir aš daug ką dar noriu išbandyt, ir vis bandau bandau biggrin.gif Iš profesionalių labai patiko Trevor Sorbie, Matrix, Tigi catwalk, Paul Mitchell, Loreal intense repair ir dar pora, tik kerastase netiko visiškai unsure.gif Dar Vichy neblogas, bet į vakarą plaukai jau gerokai suprastėja po jo. Na, daugiau nebepamenu. Yra keletas profesionalių, kuriais nusivyliau. Niekad nebepirksiu Joico priemonių schmoll.gif
O iš pusiau profesionalių, jei galima taip išsireikšt, be galo Citre shine patiko thumbup.gif ir yves rocher.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 09 24, 21:22)
Na, ir aš daug ką dar noriu išbandyt, ir vis bandau bandau biggrin.gif Iš profesionalių labai patiko Trevor Sorbie, Matrix, Tigi catwalk, Paul Mitchell, Loreal intense repair ir dar pora, tik kerastase netiko visiškai  unsure.gif Dar Vichy neblogas, bet į vakarą plaukai jau gerokai suprastėja po jo. Na, daugiau nebepamenu. Yra keletas profesionalių, kuriais nusivyliau. Niekad nebepirksiu Joico priemonių  schmoll.gif
O iš pusiau profesionalių, jei galima taip išsireikšt, be galo Citre shine patiko  thumbup.gif  ir yves rocher.

Tai kad Vichy,Yves Rocher ir Citre Shine nieko bendro su profesionaliais neturi,taip kad as nedrisciau vienareiksminskai teigti kad profesionalus geresni.
Is tavo isvardintu man patiko:Loreal,Vichy,Tigi
Nepatiko:Citre shine,Yves Rocher
Nebandziau:Trevor Sorbe,Matrix,Paul Mitchell

Norejau paklaust kodel nepatiko Joico?Kaip tik svarstau ar pirkti sios firmos kauke..
Ir kuri is Matrix sampunu bandei?Turiu sios firmos seruma wub.gif
Atsakyti