Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

gal kas žinot kur dar galima nusipirkti Home institute Shampoo Dermatologique šampūno (domina su chna)? Droge nebėra... verysad.gif

Atsakyti
man labai geras cenko sampunas su kiausiniu, blizginantis smile.gif)
Atsakyti
As irgi naudojau JERICHO sampuna, kondicionieriu ir kauke. Pirkau jau ne viena karta ir esu labai patenkinta.
Jei kieno jautri galvos oda pabandykit DERMALOGICA sampuna, tikrai fantastiskas. Nepigus, as pirkau ~20 euru, bet labai skalsus, ilgiems plaukams isplauti pakanka zirnio dydzio kiekio. Kvapas nelabai koks, bet sampunas be sintetiniu kvapu biggrin.gif
Tiesa, nzn kur galima ta DERMALOGICA sampuna cia LT gauti, nors atrodo salonuose prekiauja blush2.gif
Atsakyti
Gal patartumet koki sampuna man rinktis? g.gif Plaukai ilgi, tiesus, sviesus. Anksciau buvo dazyti, bet jau metus nedazau. Gerai, kad nesiskiria spalva labai ataugusiu ir likusiu nudazytu plauku... ax.gif Tai va: kur buvo nudazyti - veliasi siaubingai, o kur jau naturalus - tai labai tokie svelnuciai, glotnuciai tik kad labai priglude. Ir kadangi ilgi, tai nelabai ir buna puresni. Balzama jei panaudoju, tai ta pacia diena vakare plaukus jau perplaut riekia, nes susiriebalave buna siaubingai... Naudojau siaip Gliss Kur Azian Spa tai labai patiko, bet plaukai kaprizingi, jei antra karta is eiles ta pati sampuna naudoju, tai labai riebaluotis pradeda. O dabar naudoju Nivea sampuna ir ta Gliss Kur toki dvifazi purskikli vietoj balzamo, tai bent jau nesiriebaluoja taip plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2007 12 14, 21:03)
Gal patartumet koki sampuna man rinktis? g.gif  Plaukai ilgi, tiesus, sviesus. Anksciau buvo dazyti, bet jau metus nedazau. Gerai, kad nesiskiria spalva labai ataugusiu ir likusiu nudazytu plauku... ax.gif  Tai va: kur buvo nudazyti - veliasi siaubingai, o kur jau naturalus - tai labai tokie svelnuciai, glotnuciai tik kad labai priglude. Ir kadangi ilgi, tai nelabai ir buna puresni. Balzama jei panaudoju, tai ta pacia diena vakare plaukus jau perplaut riekia, nes susiriebalave buna siaubingai... Naudojau siaip Gliss Kur Azian Spa tai labai patiko, bet plaukai kaprizingi, jei antra karta is eiles ta pati sampuna naudoju, tai labai riebaluotis pradeda. O dabar naudoju Nivea sampuna ir ta Gliss Kur toki dvifazi purskikli vietoj balzamo, tai bent jau nesiriebaluoja taip plaukai.

niu jei riebaluojasi greit, tai rinkis šampūną riebiem plaukam mirksiukas.gif
balzamą naudok nuo pusės plaukų ilgio. sausus galiukus pakirpk. Jei dažyti labai veliasi, tai g.gif reiktų kaukių panaudoti, padrėkinti, pamaitinti plaukučius.... gerai kokios ampulės būtų, Milk Shake, pvz. - labai gerai atstato plauką smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prieš pora dienų nukulniavau į kirpyklą. Mano kirpėja pradėjo dirbt su naujom priemonėm ir labai išgyrė NOAH. Gal kas turėjot?? KOkie atsiliepimai???
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 12 14, 23:15)
niu jei riebaluojasi greit, tai rinkis šampūną riebiem plaukam  mirksiukas.gif
balzamą naudok nuo pusės plaukų ilgio. sausus galiukus pakirpk. Jei dažyti labai veliasi, tai  g.gif  reiktų kaukių panaudoti, padrėkinti, pamaitinti plaukučius....  gerai kokios ampulės būtų, Milk Shake, pvz. - labai gerai atstato plauką  smile.gif

jei riebiem naudoju, tai pleiskanu atsiranda, o balzama tai ir tepu nuo puses ilgio (kauke taip pat), bet rezultatas toks pat - plaukai susiriebaluoja akimirksniu doh.gif
o kur Milk Shake produkcijos galima isigyti? Lyg ir neteko dar niekur matyt, o gal nepastebejau...
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2007 12 15, 14:38)
jei riebiem naudoju, tai pleiskanu atsiranda, o balzama tai ir tepu nuo puses ilgio (kauke taip pat), bet rezultatas toks pat - plaukai susiriebaluoja akimirksniu doh.gif
o kur Milk Shake produkcijos galima isigyti? Lyg ir neteko dar niekur matyt, o gal nepastebejau...

Tavo riebalavimasis ir pleiskanos gali but nuo to kad galvos oda issausejo.Bandyk naudot gera (ne profesionalu geriau is vaistines) sampuna,kuris butu svelnus ir nedirgintu.
Apie Milkshake yra tema ir ten rasi visa info.
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2007 12 15, 14:38)

Jei kasdien plauni - geriausia naudoti itin švelnų šampūną. Man kai išjautrėjusi galvos oda buvo - tai naudojau Cutrin BIO+ turi ten specialų tokį, kuris sutvarko galvos odą.

Beje, Visokie Glis kurai, Dove, PAntenai ir pan - tai nieko gero. Jie perdėti chemijos kažkokios, kad nenuplauna gerai plauko, o apneša "maitinančiom" medžiagomis.

JEi gaila pinigų kokiam šampūnui už 20 ir daugiau lt. iš vaistinės - geriau jau pirk kokį Margaritos kad ir su dilgelėm šamūną (jis bent jau išplaus gerai plaukus) ir balzamą tepk tik ant plaukų, neliečiant šaknų.

Mano plaukai irgi linkę riebaluotis. Ir gan stipriai. TAi tiems supermarketiniams šamūnams - visiškas banas uždėtas.
DAbar naudoju dviejų rūšių priemones. Kaitalioju kas tai vienas tai kitas:
1. Tigi freak control šampūnas ir kondicionierius. Tikrai plaukai ne taip greit susiriebaluoja, tik nežinau kodėl (beje džiovinant jie daug greičiau išdžiūna).
2. O'Rising Caduta šampūnas ir serumą tepu tokį kokį tik turiu. (kerastase, Kerasilg (goldwellio) ir pan. (kaip tik serumo man dabar ir reikia g.gif:

Ir karts nuokarto naudoju kaukes.
Beje, pastebėjau,kad kuo stipresnės plaukų šaknys - tuo mažiau bėdų ir su plaukais...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 15, 15:44)
Beje, pastebėjau,kad kuo stipresnės plaukų šaknys - tuo mažiau bėdų ir su plaukais...

O pas mane tai saknys labai stiprios ir plaukai normalus bet vat riebaluojas tai kaip pasiute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 15:54)
O pas mane tai saknys labai stiprios ir plaukai normalus bet vat riebaluojas tai kaip pasiute rolleyes.gif

O kaip su gyvenimo būdu g.gif; sportuoji, sveikai maitinies, nevalgai visokių saldainių, čikoliadų, pyragėlių ir t.t.t.t ????
Nes maistas irgi labai veikia plaukus doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 15, 15:58)
O kaip su gyvenimo būdu g.gif; sportuoji, sveikai maitinies, nevalgai visokių saldainių, čikoliadų, pyragėlių ir t.t.t.t ????
Nes maistas irgi labai veikia plaukus doh.gif:

Manau del riebalavimosi daug itakos turi ir paveldimumas.Mano gyvenimo budas...Salej nesportuoju bet judu nemazai,aktyvi tokia,maistas kokiu 60% sveikas, 15% sokoladai coca colos cipsai,visa kita ivairus..
Papildyta:
Plius plaukai labai greit auga(tenka daznai dayti saknis) ir kirpejos kaip susitarusios aikcioja kokie sveiki kokie jie geri blush2.gif
Atsakyti