Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Nusipirkau daugelio isgirtaji Noah sampuna bigsmile.gif Butinai parasysiu atsiliepima tongue.gif
Atsakyti
o koks labiausiai tiktų garbanotiems plaukams? unsure.gif
Atsakyti
ka patartumet jautriai galvai? kazko paskutiniu metu pradejo niezeti galva po sampunu unsure.gif nors pleiskanu nera, bet susidaro ispudis, kad kazkuri is sudedamu sampunu daliu pradejo alergizuoti...naudoju O'Raising su AHA, Genera su ramunelem, Keune silpniem plaukams...
gal reiketu nusipirkti Klorane.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 07, 22:52)
ka patartumet jautriai galvai? kazko paskutiniu metu pradejo niezeti galva po sampunu  unsure.gif

Po tikrai daugelio bandymų man galvos niežulį nuėmė paprasčiausias "Čistaja linija" šampūnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 06, 19:51)
Nusipirkau daugelio isgirtaji Noah sampuna  bigsmile.gif  Butinai parasysiu atsiliepima  tongue.gif

O kur jo yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 12 08, 00:51)
O kur jo yra pirkti?

As pirkau Kristianoj smile.gif Jau viena karta ploviau galva, galiu pasakyt, kad man patiko rezultatas smile.gif Tikrai tokio sampuno dar neturejau smile.gif Plaukai pasidare svelnesi, ne tokie pasisiause smile.gif Paziuresiu kaip bus po dar keliu plovimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 12 06, 20:16)
Gavau jau šampūną dažytiems plaukams.Ir žinoma turiu klausimą.Ar jis turi būti skystas toks.Ne tirštas, nes maniškis skystas.Gal sakau praskiestas koks.Ir dar kai dažiau plaukus beamoniakiniais dažais KEUNE firmos smarvė amoniako buvo didelė.Ir dažus kažkodėl maišė ne prie manęs, o "pasislėpus" kirpėja.  Gal dažė su tais amoniakiniais, o paėmė kaip už neamoniakinius.Ką jūs manot panos?  g.gif

Čia turėjau galvoje KEUNE firmos tą šampūną. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 07, 23:52)
ka patartumet jautriai galvai? kazko paskutiniu metu pradejo niezeti galva po sampunu  unsure.gif nors pleiskanu nera, bet susidaro ispudis, kad kazkuri is sudedamu sampunu daliu pradejo alergizuoti...naudoju O'Raising su AHA, Genera su ramunelem, Keune silpniem plaukams...
gal reiketu nusipirkti Klorane.. g.gif

naudoju as Klorane sampunus, nes man tai jie patinka smile.gif tik nezinau kaip su jautra galvos oda, mano nera is jautriuju..
va dabar naudoju Klorane su chitinu (stiprinantis plaukus), issiplovus plaukus, jauciasi kad svarus plaukai smile.gif jau ne pirma kar as perku siuos sampunus thumbup.gif turejau AlfaParf Midollo sampuna, tai nelabai patiko, be to irgi buvo galva niezet pradeje siek tiek..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 06, 20:14)
o negalėjo pleiskanoti nuo kažko kito?  g.gif  gal tarkim formavimo priemonę pakeitei kokią?

Tikrai nuo kitu priemoniu pleiskanu atsirast negalejo, nes jomis tik galus tepu biggrin.gif Pakeichiau shampuna ir pleiskanos dingo, o ta JERICHO shampuno bonke pusiau pilna taip ir stovi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 08, 01:10)
As pirkau Kristianoj  smile.gif  Jau viena karta ploviau galva, galiu pasakyt, kad man patiko rezultatas  smile.gif  Tikrai tokio sampuno dar neturejau  smile.gif  Plaukai pasidare svelnesi, ne tokie pasisiause  smile.gif  Paziuresiu kaip bus po dar keliu plovimu  smile.gif

Bet butinai reikia ir kondicionieriaus. Nes po jo, tai plaukai neapsakomo svelnumo!
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2007 12 08, 22:20)
Bet butinai reikia ir kondicionieriaus. Nes po jo, tai plaukai neapsakomo svelnumo!

Na as kitos firmos kondicionieriu naudoju, nemanau, kad del to blogesnis rezultatas butu ax.gif
Atsakyti
as vis zadu isigyti koki rimtesni sampuna... tik ju tiek daug...
Atsakyti