o man va neprilipo meteoritai turejau beige,dabar laukiu pudrites su mineralais,ja irgi giria labai.ir dar noriu is guerlain pabandyti presota pudra bet ten ivairiu spalvu buna ira briunetims ir blondinems,gal kas tuejo galiparasyti atsilepimus.aciu
QUOTE(Stabilo @ 2007 12 13, 08:51)
Na va aš kaip Eslauda ir sakė, susigundžiau pigiau, užsisakiau iš braškių (ten gold temptation ir nėra, yra tie trys įprasti - ėmiau beige) - tai man kainuos ~100Lt., bet va gausiu matyt tik po švenčių
Tik kad man vienodai, nes aš vistiek per šventes gimdysiu ir nesidažysiu
ESLAUDA, laukiam atsiliepimų apie gold temptemtation
gal dar nukulniuočiau ir šiuos nusipirkt jau čia, vietoj
O dabar pažiūrėjau kad Beige vėl dingo išbraškių, tik vakar atsorado ir nebėr
nu tai išvis džiaugiuos, kad spėjau užsisakyt 

Tik kad man vienodai, nes aš vistiek per šventes gimdysiu ir nesidažysiu

ESLAUDA, laukiam atsiliepimų apie gold temptemtation

gal dar nukulniuočiau ir šiuos nusipirkt jau čia, vietoj

O dabar pažiūrėjau kad Beige vėl dingo išbraškių, tik vakar atsorado ir nebėr

Tai sveikinu is anksto! Kad senis sveika ir stiprią dovanelę atneštų!

Nukulniavau vakar iki Sarmos tų meteoritų pabandyt- ant rankos blizga, nerealiai!!! Skaičiau, kad ant veido ne taip, bet pažiurėjus net suabejojau..

Stabilo, o kai siuntiesi iš braškių, kokius mokesčius užmeta?? Aš galvojau, kur Europos puslapiuos pažiūrėt.... Aš švoiesi, tai ko gero reiktų 2rą numeriuką žiūrėt, jis man toks saugesnis atrodo, nei pirmas, mythic'as.
QUOTE(ruda lape @ 2007 12 15, 11:45)
Tai sveikinu is anksto! Kad senis sveika ir stiprią dovanelę atneštų!
Nukulniavau vakar iki Sarmos tų meteoritų pabandyt- ant rankos blizga, nerealiai!!! Skaičiau, kad ant veido ne taip, bet pažiurėjus net suabejojau..
Stabilo, o kai siuntiesi iš braškių, kokius mokesčius užmeta?? Aš galvojau, kur Europos puslapiuos pažiūrėt.... Aš švoiesi, tai ko gero reiktų 2rą numeriuką žiūrėt, jis man toks saugesnis atrodo, nei pirmas, mythic'as.

Ačiū

Mokesčių jokių neužmeta kosmetikai, tik kvepalams

Va čia yra visa tema apie pirkimą braškėse

Na ka gi mergaitės.. peikiau peikiau meteoritus,o štai jau praktiškai savaitė ir pamilau aš juos.. mat kažkaip "netyčia" pradėjau komplimentų sulaukt..
iš tiesų ,truputuką daugiau uždėjus jų veidukas paskaistėja idealiai..
Taigi,oficialiai skelbiuos Meteorimane

iš tiesų ,truputuką daugiau uždėjus jų veidukas paskaistėja idealiai..
Taigi,oficialiai skelbiuos Meteorimane

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 15, 12:20)
o man va neprilipo meteoritai turejau beige,dabar laukiu pudrites su mineralais,ja irgi giria labai.ir dar noriu is [/B],gal kas tuejo galiparasyti atsilepimus.aciu
turiu as ta Guerlain bronzine pudra, man ji labai super

QUOTE(Stabilo @ 2007 12 15, 13:21)
Ačiū
na o jei siunti už didesnę kaip 75 Lt. sumą dar uždeda PVM (kurį braškės gražina, kai nnufaksuoji)

Ačiū! Pradėjau skaityt- daug atsakymų radau. Skaitau toliau, su pertrakomis pavartant braškių puslapį. Jau galvoju, ko noriu

Nes kaina nuo mūsų Kristianų skiriasi

QUOTE(rpusevic @ 2007 12 16, 14:00)
Nesuprantu kam reikalingi ir ką reiškia tokie postai

QUOTE(Ferrari @ 2007 12 16, 15:59)
Gal kad žmogus neturi ką pasakyt, o pasirodyt tai norisi

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 15, 11:20)
o man va neprilipo meteoritai turejau beige,dabar laukiu pudrites su mineralais,ja irgi giria labai.ir dar noriu is guerlain pabandyti presota pudra bet ten ivairiu spalvu buna ira briunetims ir blondinems,gal kas tuejo galiparasyti atsilepimus.aciu
o beige jau pardavei?