Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

o man va neprilipo meteoritai turejau beige,dabar laukiu pudrites su mineralais,ja irgi giria labai.ir dar noriu is guerlain pabandyti presota pudra bet ten ivairiu spalvu buna ira briunetims ir blondinems,gal kas tuejo galiparasyti atsilepimus.aciu
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 15, 11:20)
o man va neprilipo  meteoritai turejau beige,dabar laukiu  pudrites su mineralais,ja irgi giria labai.

Kokios pudros su mineralais lauki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 12 13, 08:51)
Na va aš kaip Eslauda ir sakė, susigundžiau pigiau, užsisakiau iš braškių (ten gold temptation ir nėra, yra tie trys įprasti - ėmiau beige) - tai man kainuos ~100Lt., bet va gausiu matyt tik po švenčių  verysad.gif

Tik kad man vienodai, nes aš vistiek per šventes gimdysiu ir nesidažysiu  lotuliukas.gif

ESLAUDA, laukiam atsiliepimų apie gold temptemtation  bigsmile.gif
gal dar nukulniuočiau ir šiuos nusipirkt jau čia, vietoj  ax.gif

O dabar pažiūrėjau kad Beige vėl dingo išbraškių, tik vakar atsorado ir nebėr  blink.gif  nu tai išvis džiaugiuos, kad spėjau užsisakyt  lotuliukas.gif

Tai sveikinu is anksto! Kad senis sveika ir stiprią dovanelę atneštų! 4u.gif

Nukulniavau vakar iki Sarmos tų meteoritų pabandyt- ant rankos blizga, nerealiai!!! Skaičiau, kad ant veido ne taip, bet pažiurėjus net suabejojau.. g.gif
Stabilo, o kai siuntiesi iš braškių, kokius mokesčius užmeta?? Aš galvojau, kur Europos puslapiuos pažiūrėt.... Aš švoiesi, tai ko gero reiktų 2rą numeriuką žiūrėt, jis man toks saugesnis atrodo, nei pirmas, mythic'as.
Atsakyti
Na jūsų pagyras meteoritams pavojinga skaityti, nes dar negavau ir neišbandžiau beige, o dar gold nusipirkau tongue.gif
P.S. beige jau radau su kuo pasidalinti, jei kas norės gold pusė prašom a.ž.
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2007 12 15, 11:45)
Tai sveikinu is anksto! Kad senis sveika ir stiprią dovanelę atneštų!  4u.gif

Nukulniavau vakar iki Sarmos tų meteoritų pabandyt- ant rankos blizga, nerealiai!!! Skaičiau, kad ant veido ne taip, bet pažiurėjus net suabejojau.. g.gif
Stabilo, o kai siuntiesi iš braškių, kokius mokesčius užmeta?? Aš galvojau, kur Europos puslapiuos pažiūrėt.... Aš švoiesi, tai ko gero reiktų 2rą numeriuką žiūrėt, jis man toks saugesnis atrodo, nei pirmas, mythic'as.

Ačiū 4u.gif
Mokesčių jokių neužmeta kosmetikai, tik kvepalams mirksiukas.gif na o jei siunti už didesnę kaip 75 Lt. sumą dar uždeda PVM (kurį braškės gražina, kai nnufaksuoji) 4u.gif
Va čia yra visa tema apie pirkimą braškėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka gi mergaitės.. peikiau peikiau meteoritus,o štai jau praktiškai savaitė ir pamilau aš juos.. mat kažkaip "netyčia" pradėjau komplimentų sulaukt..
iš tiesų ,truputuką daugiau uždėjus jų veidukas paskaistėja idealiai..

Taigi,oficialiai skelbiuos Meteorimane smile.gif smile.gif smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 15 gruodžio 2007 - 13:08
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 15, 12:20)
o man va neprilipo  meteoritai turejau beige,dabar laukiu  pudrites su mineralais,ja irgi giria labai.ir dar noriu is [/B],gal kas tuejo galiparasyti atsilepimus.aciu

turiu as ta Guerlain bronzine pudra, man ji labai super thumbup.gif nueik i bronziniu pudru tema, tai ten pasiskaitysi atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 12 15, 13:21)
Ačiū  4u.gif
Mokesčių jokių neužmeta kosmetikai, tik kvepalams  mirksiukas.gif  na o jei siunti už didesnę kaip 75 Lt. sumą dar uždeda PVM (kurį braškės gražina, kai nnufaksuoji)  4u.gif
Va čia yra visa tema apie pirkimą braškėse  mirksiukas.gif

Ačiū! Pradėjau skaityt- daug atsakymų radau. Skaitau toliau, su pertrakomis pavartant braškių puslapį. Jau galvoju, ko noriu rolleyes.gif
Nes kaina nuo mūsų Kristianų skiriasi blink.gif blink.gif
Atsakyti
thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2007 12 16, 14:00)

Nesuprantu kam reikalingi ir ką reiškia tokie postai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 16 gruodžio 2007 - 15:00
QUOTE(Ferrari @ 2007 12 16, 15:59)
Nesuprantu kam reikalingi ir ką reiškia tokie postai g.gif

Gal kad žmogus neturi ką pasakyt, o pasirodyt tai norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 15, 11:20)
o man va neprilipo  meteoritai turejau beige,dabar laukiu  pudrites su mineralais,ja irgi giria labai.ir dar noriu is guerlain pabandyti presota pudra bet ten ivairiu spalvu buna ira briunetims ir blondinems,gal kas tuejo galiparasyti atsilepimus.aciu

o beige jau pardavei? rolleyes.gif
Atsakyti