Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

QUOTE(...whatever... @ 2007 12 15, 12:24)
Kokios pudros su mineralais lauki?  rolleyes.gif

jei teisingai uzrasisiu tai BARE ESSENSIUAL 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2007 12 15, 20:41)
turiu as ta Guerlain bronzine pudra, man ji labai super  thumbup.gif  nueik i bronziniu pudru tema, tai ten pasiskaitysi atsiliepimus  mirksiukas.gif

O TU METEORITUS BANDEI IRA SKIRTUMAS?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 14, 23:48)
beje, jei labai idomu, artimiausiu metu turbut bus nuotraukos su visais skirtingais meteoritais, kuriuos turiu mirksiukas.gif  galesite, lyginti, rinktis biggrin.gif  Tik, zinoma, kai kada jie skirtingai atrodo ant kitos odos

Kaip supratau iš ankstesnių pasisakymų, esate šviesiaodė?
Jei taip, tai man reikia skubaus patarimo. Ruošiuosi pirkti Kalėdoms dovaną šviesiaodei panelei (ir plaukai jos šviesūs) meteoritus. Seku šią temą nuolat, skaitinėju, tačiau kuo daugiau čia atsiliepimų perskaičiau, tuo labiau pasimečiau... Kuriuos meteoritus pirkti, kad pataikyčiau? Pinigai nemaži, nesinori "prašauti" ir dovana nuvilti...
Ačiū, jei patarsite skubiai (iki pirmadienio vakaro).
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2007 12 16, 19:22)
Jei taip, tai man reikia skubaus patarimo. Ruošiuosi pirkti Kalėdoms dovaną šviesiaodei panelei (ir plaukai jos šviesūs) meteoritus. Seku šią temą nuolat, skaitinėju, tačiau kuo daugiau čia atsiliepimų perskaičiau, tuo labiau pasimečiau... Kuriuos meteoritus pirkti, kad pataikyčiau? Pinigai nemaži, nesinori "prašauti" ir dovana nuvilti...

aš tai dar nė vienų nebandžius, bet čia paskaičius, šviesiaodei šviesiaplaukei rekomenduočiau Mythic 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 16 gruodžio 2007 - 19:33
QUOTE(Gricė @ 2007 12 16, 20:22)

QUOTE(Ferrari @ 2007 12 16, 20:31)
aš tai dar nė vienų nebandžius, bet čia paskaičius, šviesiaodei šviesiaplaukei rekomenduočiau Mythic  4u.gif

As visus bandzius,tik ne Apvalute biggrin.gif , o patarciau - MYTHIC bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 16 gruodžio 2007 - 19:37
Vakar buvau Kristianoj, pasitaikė bais maloni konsultantė, tai paprašius parodė tuos naujuosius Gold temptation ax.gif Nu žinokit ant rankos tai labai gražiai atrodė, blizgučiai tikrai mažesni nei Beige Chic rolleyes.gif O kompaktinės, kuri 439 Lt kainuoja jau net nebebuvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 16, 21:23)
Vakar buvau Kristianoj, pasitaikė bais maloni konsultantė, tai paprašius parodė tuos naujuosius Gold temptation  ax.gif Nu žinokit ant rankos tai labai gražiai atrodė, blizgučiai tikrai mažesni nei Beige Chic  rolleyes.gif O kompaktinės, kuri 439 Lt kainuoja jau net nebebuvo  blink.gif

doh.gif doh.gif jau galvojau apie beige meteorus, o dabar sakot kad templation maziau blizguciu nei beige doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 16, 21:36)
As visus bandzius,tik ne Apvalute  biggrin.gif , o patarciau - MYTHIC  bigsmile.gif drinks_cheers.gif

jei paneles oda grazi, neproblematiska ir nenaudoja skysto makiazo pagrindo - patarciau golden temptation - suteiks veidukui silumos, truputi spalvos. Nes be makiazo pagrindo uztepus mythic, tai bus negrazu - atrodys serganti. O jei su pudra - geriau mythic . Pirkinys priklauso nuo to, ar ta panele naudoja skysta pudra, ar nea.
Manau, kad ji bus patenkinta.

P.S. bandziau ebay pagauti perles de nacre meteoritus, bet jau kaina uzstate visi - 34 svarai dabar blink.gif kad ir kaip noreciau juos isbandyti, jau nestatau daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 12 16, 22:29)
doh.gif  doh.gif  jau galvojau apie beige meteorus, o dabar sakot kad templation maziau blizguciu nei beige doh.gif  biggrin.gif

tikrai nemaziau smile.gif tik kad jie patys laaaabai smulkuciai... ir net vos vos uzsitepus veidas toks sidabriniu perlamutru pasidenges buna bigsmile.gif o va beige su is arti matomais auksiniais blizguciais yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 16, 22:34)
O jei su pudra - geriau mythic . Pirkinys priklauso nuo to, ar ta panele naudoja skysta pudra, ar nea.

Tikrai naudoja krempudrą. Vadinasi, nebesuku galvos - Mythic bigsmile.gif
Ačiū už patarimą.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2007 12 16, 23:43)
Tikrai naudoja krempudrą. Vadinasi, nebesuku galvos - Mythic bigsmile.gif
Ačiū už patarimą.

Dziaugiuosi galedama padeti 4u.gif

P.S. Jei rausvins veida - gali isimti rausvus rutuliukus ir naudoti kaip skaistalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 16 gruodžio 2007 - 21:58
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 16, 23:23)
Vakar buvau Kristianoj, pasitaikė bais maloni konsultantė, tai paprašius parodė tuos naujuosius Gold temptation  ax.gif Nu žinokit ant rankos tai labai gražiai atrodė, blizgučiai tikrai mažesni nei Beige Chic  rolleyes.gif O kompaktinės, kuri 439 Lt kainuoja jau net nebebuvo  blink.gif

Oho,kompaktine uz 400lt bigsmile.gif Gal gali parasyt pavadinima,noriu paziuret kas cia per stebuklas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2007 12 17, 00:40)
Oho,kompaktine uz 400lt bigsmile.gif  Gal gali parasyt pavadinima,noriu paziuret kas cia per stebuklas... ax.gif

Kaina jos tokia del pakuotes, o ne del pacio produkto mirksiukas.gif
Atsakyti