Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

QUOTE(~FSCG~ @ 2007 12 17, 00:40)
Oho,kompaktine uz 400lt bigsmile.gif  Gal gali parasyt pavadinima,noriu paziuret kas cia per stebuklas... ax.gif

Jeigu dar pati neradai, tai sitaip:
Guerlain Meteorites GOLD Temptation
user posted image
Atsakyti
Mergaitės rusų forumuose sako, kad ta pakuotė su kiekvienais metais vis prastesnės kokybės g.gif

Gal kuri turit ir galit ką pasakyt apie GIVENCHY PRISME AGAIN
user posted image

Ar kai turi meteoritus ši visai nereikalinga? O gal ją po meteoritais galima tepti 4u.gif nežinau pirkt nepirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 17 gruodžio 2007 - 11:24
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 17, 10:56)
Jeigu dar pati neradai, tai sitaip:
Guerlain Meteorites GOLD Temptation
user posted image

Aciu. smile.gif Pasirodo,esu bandzius sita parduotuvej. O jei kaina tokia del pakuotes,tai nesamone biski tada pirkt doh.gif

QUOTE(Ferrari @ 2007 12 17, 13:06)
Mergaitės rusų forumuose sako, kad ta pakuotė su kiekvienais metais vis prastesnės kokybės  g.gif

Gal kuri turit ir galit ką pasakyt apie GIVENCHY PRISME AGAIN
user posted image

Ar kai turi meteoritus ši visai nereikalinga? O gal ją po meteoritais galima tepti  4u.gif  nežinau pirkt nepirkt  g.gif

Mano nuomone,kad jau bus per daug ir sita ir meteoritai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 16, 20:05)
jei teisingai uzrasisiu tai BARE ESSENSIUAL 4u.gif
Papildyta:
O TU METEORITUS BANDEI IRA SKIRTUMAS?

as Meteoritus turiu tik Mythic, tai aisku kad skiriasi nuo Terracottos Light biggrin.gif bet kai pirkau bronzine pudra, tai as ir Beige meteoritus apziurejau, isbandziau, tai man Terracotta labiau patiko ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 12 17, 13:11)
as Meteoritus turiu tik Mythic, tai aisku kad skiriasi nuo Terracottos Light  biggrin.gif  bet kai pirkau bronzine pudra, tai as ir Beige meteoritus apziurejau, isbandziau, tai man Terracotta labiau patiko ir nusipirkau  smile.gif

Gal tokia?
user posted image
nezinau ar labai man jos reikia ar pakentesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 17, 13:49)
Gal tokia?
user posted image
nezinau ar labai man jos reikia ar pakentesiu rolleyes.gif

aha sita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 12 17, 15:22)
aha sita  wub.gif

nagi, ir kaip?! bigsmile.gif Faina? cia tik skruostams?
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 17, 15:31)
nagi, ir kaip?! bigsmile.gif Faina? cia tik skruostams?

as papudruoju su ja visa veida lengvai, o skruostam siek tiek daugiau.. pas mane sviesi yra pudra (blonde nr.) tai labai graziai ir naturaliai viskas gaunasi smile.gif placiau bronziniu pudru tema paskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 12 17, 18:16)
as papudruoju su ja visa veida lengvai, o skruostam siek tiek daugiau.. pas mane sviesi yra pudra (blonde nr.) tai labai graziai ir naturaliai viskas gaunasi  smile.gif  placiau bronziniu pudru tema paskaityk  mirksiukas.gif

nueinu i tema apie bronzantus ir matau :"turiu as sia, super atsiliepimus jau esu rasiusi Guerlain temoje " biggrin.gif bijau kad nuejus i Guerlaina nusiusi dar toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 17, 19:26)
nueinu i tema apie bronzantus ir matau :"turiu as sia, super  atsiliepimus jau esu rasiusi Guerlain temoje "  biggrin.gif  bijau kad nuejus i Guerlaina nusiusi dar toliau biggrin.gif

nu gal biggrin.gif zinai, kai daug kartu giri ta pati daikta keliose temose, tai po to sunku prisiminti kurioj placiausi atsiliepimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2007 12 16, 16:34)
Gal kad žmogus neturi ką pasakyt, o pasirodyt tai norisi  lotuliukas.gif

Sveikos, kokios jus Iršios blink.gif , visai nenorėjau pasirodyti schmoll.gif , tiesiog labai sudomino jūsų tema, visą ją perskaičiau, ir susidomėjau tais meteoritais, o štai šiandien juos ir nusipirkau,rytoj išbandysiu rolleyes.gif . Kažkaip labai nesmagu pasidarė, kai taip reaguojama į žmogų, kuris pareiškia savo mintis ne žodžiais, o šypsenėlėmis, tiesiog taip išreiškiau,kad man patiko visa ši informacija ir norėjau užsisakyti šią temą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2007 12 17, 21:20)
Sveikos, kokios jus Iršios blink.gif , visai nenorėjau pasirodyti schmoll.gif , tiesiog labai sudomino jūsų tema, visą ją perskaičiau, ir susidomėjau tais meteoritais, o štai šiandien juos ir nusipirkau,rytoj išbandysiu rolleyes.gif . Kažkaip labai nesmagu pasidarė, kai taip reaguojama į žmogų, kuris pareiškia savo mintis ne žodžiais, o šypsenėlėmis, tiesiog taip išreiškiau,kad man patiko visa ši informacija ir norėjau užsisakyti šią temą. g.gif

cia merginos susirenka diskutuoti , o ne mirksiukus deti ax.gif
Atsakyti