Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

QUOTE(rpusevic @ 2007 12 17, 20:20)
Sveikos, kokios jus Iršios blink.gif , visai nenorėjau pasirodyti schmoll.gif , tiesiog labai sudomino jūsų tema, visą ją perskaičiau, ir susidomėjau tais meteoritais, o štai šiandien juos ir nusipirkau,rytoj išbandysiu rolleyes.gif . Kažkaip labai nesmagu pasidarė, kai taip reaguojama į žmogų, kuris pareiškia savo mintis ne žodžiais, o šypsenėlėmis, tiesiog taip išreiškiau,kad man patiko visa ši informacija ir norėjau užsisakyti šią temą. g.gif

Tai moteriške, tu ir rašyk, kad taip susižavėjai, kad iškart nusipirkai. Tada bent jau aš tau garsiai paplosiu. Gyvenime su nutylėjimais laabai toli nukeliaut galima, ką jau čia apie forumą bekalbant ax.gif
Beje, kokią pirkai?? Aš tai vis gundausi ir neapsisprendžiu- pirk/ nepirkt. O jei pirkt, tai kurią? O tada gal ne visą, su kuom nors per pusę. Va kaip asilėlis prie dviejų šien kupetų ir mykiu..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2007 12 17, 22:19)
Tai moteriške, tu ir rašyk, kad taip susižavėjai, kad iškart nusipirkai. Tada bent jau aš tau garsiai paplosiu. Gyvenime su nutylėjimais laabai toli nukeliaut galima, ką jau čia apie forumą bekalbant  ax.gif
Beje, kokią pirkai?? Aš tai vis gundausi ir neapsisprendžiu- pirk/ nepirkt. O jei pirkt, tai kurią? O tada gal ne visą, su kuom nors per pusę. Va kaip asilėlis prie dviejų šien kupetų ir mykiu.....  doh.gif

Aš nusipirkau Beige atspalvį. Norėjau paklausti, turiu brozinius rutuliukus ir dabar štai šiuos mteoritus ar reikia naudoti skirtingus šepetelius, ar galima tuo pačiu naudotis? Ar nesigaus makalynė ant veido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2007 12 17, 23:16)
Aš nusipirkau Beige atspalvį. Norėjau paklausti, turiu brozinius rutuliukus ir dabar štai šiuos mteoritus ar reikia naudoti skirtingus šepetelius, ar galima tuo pačiu naudotis? Ar nesigaus makalynė ant veido? g.gif

Man ir klausimas dėl šepetėlių, tarim tepu EŽ ir meteoritus, naudoju du šepečius. Kitą dieną noriu kitus meteoritus, tai jau reikėtų praplaut tą meteoritų šepetį ar nebūtina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 12 18, 09:56)
Man ir  klausimas dėl šepetėlių, tarim tepu EŽ ir meteoritus, naudoju du šepečius. Kitą dieną noriu kitus meteoritus, tai jau reikėtų praplaut tą meteoritų šepetį ar nebūtina?  g.gif

siaip geriausia turbut turet du atskirus sepetelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 12 18, 11:56)
Man ir  klausimas dėl šepetėlių, tarim tepu EŽ ir meteoritus, naudoju du šepečius. Kitą dieną noriu kitus meteoritus, tai jau reikėtų praplaut tą meteoritų šepetį ar nebūtina?  g.gif

nebutina. as turiu gal 4 skirtingus meteoritus ir visus makaluoju tuo paciu sepeciu. Cia jei taip, tai ir kiekvieniems seseliam reiktu atskiro sepetelio blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 18, 10:33)
nebutina. as turiu gal 4 skirtingus meteoritus ir visus makaluoju tuo paciu sepeciu. Cia jei taip, tai ir kiekvieniems seseliam reiktu atskiro sepetelio blink.gif  lotuliukas.gif

tai tu naudoji tą pati meteoritams, o Ferrari Ež ir meteoritams, tai manau reiktų atskirų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 12 18, 10:56)

Taip, butinai atskiru. Viena meteoritams, kita bronzantams. As taip pat turiu 2. Kitu atveju, jei makaluosi su tuo paciu meteoritus ir bronzanta, rutuliukai apsines tokia tamsia plevele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 18, 12:28)
Taip, butinai atskiru. Viena meteoritams, kita bronzantams. As taip pat turiu 2. Kitu atveju, jei makaluosi su tuo paciu meteoritus ir bronzanta, rutuliukai apsines tokia tamsia plevele  smile.gif

nesijuok, jei juokingas bus klausimas biggrin.gif bet jei tepi su meteoritu sepeteliu ant bronzantu nupudruoto veido ar jis vis tiek neapsines tuo bronzantu?turbut reik praplaut daznai ta sepeteli.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 12 18, 15:17)
nesijuok, jei juokingas bus klausimas  biggrin.gif bet jei tepi su meteoritu sepeteliu ant bronzantu nupudruoto veido ar jis vis tiek neapsines tuo bronzantu?turbut reik praplaut daznai ta sepeteli.. 4u.gif

Taip tu teisi, as plaunu i savaite karta, man pakanka.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 18, 14:28)
Taip tu teisi, as plaunu i savaite karta, man pakanka.

aisku. 4u.gif As tai zinau, kad nuo kaledu senio meteoritus gausiu blush-anim-cl.gif, tai vat emiau is anksto pasirupint antro sepetelio nusipirkimu ir galvojau kaip ten bus tepant ant bronzanto... ar neapsiteplios ir meteoritu sepetelis. bet dazniau plaunant viskas bus turbut ok. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 16, 19:05)
jei teisingai uzrasisiu tai BARE ESSENSIUAL 4u.gif

Lauksiu atsiliepimų, kai gausi ir išbandysi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Meteoritam aš turiu tokį šepetėlį
user posted image

o skaistalam tokį
user posted image

o šiaip kai Kristianoj rodė naujuosius meteoritus, ištraukė šepetėlį, nuvalė į serevtėlę ir į kitus makalavo 4u.gif
Atsakyti