Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

Aš taip pat linkusi manyti, kad tai paveldima. Kadangi savo dukrai tai pat buvome nukirpę plaukučius tačiau pas ją jų mažai ir labai ploni. Taigi nelabai tikiu, kad nukirpus plaukus jie bus daug geresni.
Atsakyti
g.gif manes wis klausia ar skusi plikai kai sueis metukai ir man wis durnas klausimas atrodydawo, tai wa pradejau ieskoti atsakymo SM ax.gif ir zinot nusprendziau tikrai neskusiu tokiu kasu zuikiui. Jau dabar galiu suristi i kasyte tik kad labai slidus plaukuciai doh.gif gime su toookiom kasom kad i kirpykla galejau tiesiai ja wezti. Na gal berniukui ar mergytei kai plaukuciai kaip plunksnytes butu ir pagalwociau apie skutima, bet dabar tai tikrai nea schmoll.gif as irgi gimiau su kasom ir man ju niekas neskuto, ir mano plaukai plonoki bet ju labai daug, taigi netikiu tais mitais ir turbut neisitikinsiu kas butu jeigu..., nebent puse galwos nuskusciau o kita palikciau palyginimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet experimentais neuzsiimsim mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai butinai nukirpsiu trumpai kiek tik imanoma savo dukrytei plaukus kai sueis metukai. gal nuo to plauku grozis ir nepriklauso, bet nieko neprarasiu nepabandzius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 03 17, 19:29)
Bobutes kalba, o ir pati kazkur skaiciau, kad nuskutus galvyte mazdaug vieneriu metu vaikuciui, plaukuciai augs tankus ir stiprus, ar tiesa? Gal kas galit patvirtint ar paneigt sia nuomone?  rolleyes.gif

NESAMONĖ
Jokiu būdu neskusk. Čia net ne apie kirpimą bobutės kalba moterys o apie skutimą tikrąja to žodžio prasme. Aš gimiau su tankiais plaukais... pamažu jie pasikeitė, bet vis tik buvo anot mamos tanki ševeliųra ir mane nuskuto kai man buvo metukai. Plaukai neataugo beveik pusę metų- paskui mama net kažkokio tepalo parsisiuntė ,kai galiausiai pradėjo augti tai ploni silpni ir kaip pakulėlės- nors tėvo, mamos, tetų ir brolio plaukai stirūs (mamos kasos iki kelių buvo) bet aš tokia prabanga negaliu pasigirti- ir dabar dar griežiu dantį ant seselės kuri su britva nuskuto- pamatyčiau rodos akis išdraskyčiau (nors ji jau tikriausiai net mirusi- jau tada prie pensijos buvo)
Atsakyti
Aš taip pat manai, kad tai mitas. Savo dičkiui plaukų neskutau ir trumpai nekirpau, o plaukų storumas doh.gif Ir dukrytei neskusiu aišku pakirpsiu, kad šukuosena graži būtų ir viskas.
Atsakyti
Ačiū už nuomones.
Atsakyti
maniskis gime tamsiais plaukuciais, dabar su kiekvienu menesiu jis darosi vis sviesesnis, as buvau maza baltapuke, tik nezinau koks buvo MB, uosvis neprisimena doh.gif Bet itariu, kad ir mano mazutis nusvieses dar labiau smile.gif
Atsakyti
mes gimem su sviesiais trumpais plaukuciais.mes abu su teveliu esam tamsiaplaukiai.tata aplamai juodi juodi plaukai.kazi kada musu mergytei prades augt tamsesni? g.gif nuo kada pradeda jau?mums prasidejo trecias menuo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LISTUKE: 19 kovo 2008 - 13:42
mano sunelis gime ilgais juodais plaukais, toks buvo iki 4 men, paskui per savaite pamete visa seveliura biggrin.gif
siuo metu turim sviesius netankius plaukucius, bet manau, kad tamses veliau, nes giminej visi tamsiaplaukiai smile.gif
Atsakyti
mes taip pat gimeme su tamseis plaukuceis o jau dabar praejo 6.5 men ir esame blondinai tongue.gif
Atsakyti
Maniskis gime tamsiais plaukais, o dabar ziuriu yra sviesiu sruogu. Nesuprantu kaip cia taip. Ar ir jusu vaikuciai sviesejo kuokstais ar visi plaukuciai palaipsniui nubluko? g.gif
Atsakyti
Musu maziuke gime juodais plaukais, o po poros men jiems nuslinkus, pradejo augti rudi smile.gif abu su vyru tamsus, tai ko gero ir pupos plaukuciai patamses 4u.gif
Atsakyti