Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

gime juodais dabar blondine smile.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai gimė juodais ilgais plaukais. Bet po to šviesėjo, sūnelio jau kaip matau bus visai šviesūs, o dukrelės pelenų spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukrele gime tamsi, o palaipsniui tapo blondine biggrin.gif O sunelis gime vos ne juodais plaukuciais, bet ir jis po truputi svieseja tongue.gif
Atsakyti
Gime musu mazulis beveik juodais,bet kaip nuslinko ataugo sviesus,tai nezinau kokie bus.MB juoda kaip sabalas,o as pilke ax.gif
Atsakyti
manoji ir gime tamsesniais plaukuciais,o dabar visai blondine patapo biggrin.gif
Atsakyti
Gimem juodais plaukuciais, o dabar jau tamsiai rudi. Plauku labai daug ir garbanojasi, kartais zmones stebisi kad pas musu mazyli tiek plaukuciu ax.gif Nors kaip paziuriu savo gimimo foto lygiai taip pat atrodziau thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas gime juodais plaukais,bet dabar tamsus,,blondinas,, ,o antras gime beveik plikas,tai ir dabar (9 men.)beveik be seveliuros,nors liktai matosi,kad irgi bus prie blondinu lotuliukas.gif
Atsakyti
gime juodais ir dabar tokie ax.gif
Atsakyti
niekaip nesumastau ar tikrai to reikia
Papildyta:
nejaugi niekas nesusiduret?
Atsakyti
Pati prieš maždaug metus sukūriau tokią pat temą tongue.gif
Taigi susirask ir pasiskaityk.
O plaukučių taip ir neskutau.
Atsakyti
Nu saviskiai dar neskutau bet manau kad skusiu, as tikrai manau kad sustipreja plaukai po skutimo. Kad ir paimkim vyru plaukus kurie daznai kerpa uz skuta ju plaukai buna daug stipresni. As uz skutima rolleyes.gif
Atsakyti
nu man tai cia visiska nesamone,plaukuciu skutinmas doh.gif jau ka dievulis dave,ta dave 4u.gif o,jei nelemta tureti storus,tvirtus plaukus,tai cia skutimai tikrai nepades g.gif
Atsakyti