Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

neskusiu, nes maciau viena mergaite nuskustais tai man labai baisiai atrode ji doh.gif
Atsakyti
Neskutau nė vienam.Dukrai iki 2metuku buvo labai nedaug plaukučių,bet dabar ilgi ir stori plaukai be jokių skutimų.
Atsakyti
Pirmajai neskutau... na plaukai tikrai silpnoki... bet man rodos cia ne tame esme, o paveldimume...
Antrajai turbut irgi neskusiu g.gif
Atsakyti
kazkokia nesamone, juk genai lemia viska, o ne skutimas kazkoks
Atsakyti
Itariu, kad su tuo plauku skutimu visiskas marazmas yra mirksiukas.gif Niekada is savo vaiko tokiu budu nesityciociau schmoll.gif
Atsakyti
neskutau nei didziajai,neskusiu ne mazylei. schmoll.gif Didziajai patys nusmuko o dabar pakankamai daug turi plauku.
Atsakyti
Neskutau ir neskusiu,juk tai nesamone schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , nezinau ar tai mitas ar ne ,bet kai man buvo metukai mane tevai nuskuto plikai, dabar plaukai begalo stori ir ilgi biggrin.gif
Atsakyti
Kad plaukai grazus ir veslus augtu, tai ne kirpti, o kas diena daug sukuoti reikia. Kai sukuoji tai savotiskai masazuoji ir plaukuciai sustipreja ir greiciau auga mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes gimeme su ilgais pilkais plaukiukais, net jau gydytojai stebejosi, nes sake senai jau buvo gimes vaikas su tokiais plaukais. dabar mums jau bevei 6men, tai plaukiukai tik isslinke ant pakausiuko, kur trina galvyte. o sagtukus tai drasiai galetume segti, bet mazajai tikriausiai labai nepatiktu schmoll.gif
Atsakyti
Sunelis gime plaukuotas tamsiais plaukuciais. Kai buvo 3 men. , kirpau grifka, nes lindo i akis, 7 men. Lietuvoje kirpykloje drauge kirpeja apkirpo, o dabar vel apauges, lenda i ausis , ant kaklo, virsuje ilgi per 3 pirstus doh.gif , vienzo reikia kirptis rolleyes.gif biggrin.gif Plaukuciai jau pasviesejo thumbup.gif
Atsakyti
O mes turbūt į tėvelį lygiuojamės lotuliukas.gif pas tą viršugalvis plikas,ir mažiukas lygiai toks dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti