Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Qashqai

QUOTE(Perseida @ 2008 08 26, 15:37)
nu vargas tu vargas  lotuliukas.gif  juk jei tau taip atsitiko, tai nereiskia, kad ir visiems taip bus lotuliukas.gif  nu pardaviai ir buk laimingas...mano draugai sukise 12 000lt pardave zmogeliui masina ir tas iki siol skambina ir dziauges kokia ji gera, nors jau pusiau subyrejus buvo lotuliukas.gif  tai VA CIA IR ESME, KAD ZMONES MES SKIRTINGI TODEL IR NORAI SU POZIURIU PAS MUS SKIRTINGI...o su avensis tu ir palyginai..tas pats kas kas buciau lyginus su BMW X5..kur jo naujo kaina prilygsta busto kainai lotuliukas.gif

Na taip taip, butent jums ir pasiseks. O rozinius akinukus gali padeti nusiimti bites plius (autobanginiu ir nissano klubo forumuose rasomi zmoniu atsiliepimai. Nuorodu nedesiu, nes sentimentu siai masinai nejauciu, kam reikia tas susiras. Taip pat yra pakankamai info rusu kalba apie sio automobilio testus eksploatacija ir problemas. Viena nuoroda imesiu, kad nebutu liudna labai http://www_carclub_r...le.php?id=28435

As lyginu "problemu" turejima ir neturejima. Kol kas Avensis laimi i vienus vartus, kaip bus toliau pamatysim. Jauciuosi tarsi persedes is Zigulio i Mersa. Bet esme tame, kad uz avensi mokejau 4000 Lt maziau, nei mokejau uz kiski, nors cia ir skirtingos klases automobiliai, bet Qashqaijui iki RAV4 kokybes ir vaziavimo komforto oi kaip toli.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 26, 16:32)
Na taip taip, butent jums ir pasiseks. O rozinius akinukus gali padeti nusiimti bites plius (autobanginiu ir nissano klubo forumuose rasomi zmoniu atsiliepimai. Nuorodu nedesiu, nes sentimentu siai masinai nejauciu, kam reikia tas susiras. Taip pat yra pakankamai info rusu kalba apie sio automobilio testus eksploatacija ir problemas. Viena nuoroda imesiu, kad nebutu liudna labai http://www_carclub_r...le.php?id=28435

As lyginu "problemu" turejima ir neturejima. Kol kas Avensis laimi i vienus vartus, kaip bus toliau pamatysim. Jauciuosi tarsi persedes is Zigulio i Mersa. Bet esme tame, kad uz avensi mokejau 4000 Lt maziau, nei mokejau uz kiski, nors cia ir skirtingos klases automobiliai, bet Qashqaijui iki RAV4 kokybes ir vaziavimo komforto oi kaip toli.

as tikrai nesiginciju ir nieko as cia neirodineju, kad ji super gera ir nieko geriau nera..paprasciausiai norint visada gali atrasti prie ko prikibti, kad ir ta Maybach paemus rasciau prie ko prikibti biggrin.gif
sakau kiekvienam pagal norus ir galimybes..tikrai nesigincysiu pirma ziurejau i kaina mirksiukas.gif
kad ir palyginimui....mano pirma masina buvo peugeot206eliau turejau mersa su kuriuo man niekaip nejo susidraugauti..o peziuka prisiminsiu iki siol, nes tikrai atitiko mano bobiskus norus vazinejant mieste biggrin.gif
be to ir del avensis nesigincysiu, tikrai labai gera masina kuria po keliu metu pirks mano vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kvaila leistis i debatus mirksiukas.gif nedievinu tu savo ratu ir niekada to nedariau . Kiek matau ir tadas _blinda nesizavi labai vokiskomis , cia mes sutartume. O is viso to matau pliusa toki kad uz kiek pirkai tiek ir gavai.
Smagu kad uzsuki ir pakritikuoji mirksiukas.gif Yra apie ka pamastyt.
Atsakyti
QUOTE(,2008 08 26, 16:46)
as tikrai nesiginciju ir nieko as cia neirodineju, kad ji super gera ir nieko geriau nera..paprasciausiai norint visada gali atrasti prie ko prikibti, kad ir ta Maybach paemus rasciau prie ko prikibti biggrin.gif
sakau kiekvienam pagal norus ir galimybes..tikrai nesigincysiu pirma ziurejau i kaina  mirksiukas.gif
kad ir palyginimui....mano pirma masina buvo peugeot206eliau turejau mersa su kuriuo man niekaip nejo susidraugauti..o peziuka prisiminsiu iki siol, nes tikrai atitiko mano bobiskus norus vazinejant mieste biggrin.gif
be to ir del avensis nesigincysiu, tikrai labai gera masina kuria po keliu metu pirks mano vyras  mirksiukas.gif

Perseida, esme ir yra tame, kad cia ne priekabes, cia patirtis. Rasau, taip kaip buvo. Visa laime, kad pavyko atsikratyti automobilio be nuostolio. Gal kazkam jis puikus. Mano lukesciu jis nepateisino. Bala nemate, kad genda ir bilda. Bet kai atvaziuoji ir aiskini servisistam problemas, jie ziuri i tave kaip i koki durniu, tvarko visas tas bedas burbuliuodami ir nepatenkinti. Nors kai automobili pirkau, gavau ir 12 proc. nuolaida ir kruva pazadu. Visas malonumas tuom ir baigesi.
Geriau mokintis is svetimu klaidu, o ne is savu.
Bet kuriuo atveju, konkurentu parektiniai visureigiai is tiesu yra zymiai brangesni.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 26, 17:13)
Perseida, esme ir yra tame, kad cia ne priekabes, cia patirtis. Rasau, taip kaip buvo. Visa laime, kad pavyko atsikratyti automobilio be nuostolio. Gal kazkam jis puikus. Mano lukesciu jis nepateisino. Bala nemate, kad genda ir bilda. Bet kai atvaziuoji ir aiskini servisistam problemas, jie ziuri i tave kaip i koki durniu, tvarko visas tas bedas burbuliuodami ir nepatenkinti. Nors kai automobili pirkau, gavau ir 12 proc. nuolaida ir kruva pazadu. Visas malonumas tuom ir baigesi.
Geriau mokintis is svetimu klaidu, o ne is savu.
Bet kuriuo atveju, konkurentu parektiniai visureigiai is tiesu yra zymiai brangesni.

kad bilda mes su sia problema susipazinom ir ta turim omeny..o kad serviso paslaugos neatitinka kokybes tai kiskis ne prie ko mirksiukas.gif todel man is tavo postu susidare ispudis, kad tau ne tiek kiskis netiko, kiek nissan aptarnavimas smile.gif todel nors ir su roziniais akiniai, vis dar tikiu ,kad negendanciu masinu nera biggrin.gif
Atsakyti
Nu dar isikisiu ax.gif manau viskas kas pasakyta sioje temoje yra ne per rozinius ar nerozinius akinius o bedos su kuriomis susidurta ir tai yra gerai pries renkantis automobili.
O servizas yra kraupus bet kokiu atveju jis kraupus ir jokiu kitu kalbu.
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2008 08 26, 17:30)
Nu dar isikisiu  ax.gif manau viskas kas pasakyta sioje temoje yra ne per rozinius ar nerozinius akinius o bedos su kuriomis susidurta ir tai yra gerai pries renkantis automobili.
O servizas yra kraupus bet kokiu atveju jis kraupus ir jokiu kitu kalbu.

nu ir? blink.gif unsure.gif vienu zodziu lotuliukas.gif

p.s apie servizu problemas ne i ta skyriu pataiket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 08 27, 10:04)
nu ir? blink.gif  unsure.gif  vienu zodziu lotuliukas.gif

p.s apie servizu problemas ne i ta skyriu pataiket  mirksiukas.gif

Na jai tave domina tik nusipirkti nauja masina tai taip ne i ta . Bet dauguma domina ir garantinis laikas kuruo metu priklauso vesti i ju serviza.
Keista yra tai kad tu dar sitos masinos neturi o uz ja kovoki kaip uz savo vaika , apsidairyk , tai nera tas daiktas del kurio butu verta zudytis, o kritika tai kaip ir pagirimai yra labai gerai .
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2008 08 27, 11:17)
Na jai tave domina tik nusipirkti nauja masina tai taip ne i ta . Bet dauguma domina ir garantinis laikas kuruo metu priklauso vesti i ju serviza.
Keista yra tai kad tu dar sitos masinos neturi o uz ja kovoki kaip uz savo vaika , apsidairyk , tai nera tas daiktas del kurio butu verta zudytis, o kritika tai kaip ir pagirimai yra labai gerai .

kur tu matei kad as kovoju g.gif kazkaip is savo smegenelius sugalvojus cia lipini g.gif nei vienoj zinutei nerasiau kad neeeeeeee jus netiesa sakot ji pati geriausia masina doh.gif tik sakiau kad negendamu masinu nera, kiekviena turi savo minusu, kiskio minusus jau zinau (bet ir tai tik is vieno zmogaus) ir dar daugggggggg dauggggggg zinau apie nissan centro aptarnavima lotuliukas.gif
tai siaip taip naaaaaaaaaaa juk ir perku nauja masina, o prie ko cia servizas..be to servizu yra ne vienas lotuliukas.gif
o jus viena ir ta pati issiciklinot..tai dabar gerai reikia prasyti, kad kiski is vis issimtu is prekybos, nes nissan centras blogai aptarnauja..bet kiek zinau nissan ne tik kiskius gamina lotuliukas.gif

p.s gerai einu zudyyytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tu net skaityti nemoki, siaubas kaip tau sunku doh.gif
o jus turbut po manes eisit zudytis, nes klausydama apie kiekvienos masinos trukumus, neissirinksit idealios, nes vis tiek kazkam kazkas bus blogai..noresit masinos bet tos idealios nera ir tada is nevilties, kad reikes vaikscioti piskom eisit zudytis doh.gif lotuliukas.gif cia jau jums suprantama kalba suveliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 27 rugpjūčio 2008 - 10:01
Nezinau, kaip jus, bet as perku nauja masina ne tam kad kas menesi vazineciau ir gedimus tvarkyciau. Jau sakiau, per 7 men. su Toyota nebuvau nei karto apsilankes servise, nebuvo jokiu problemu. Su nissanu buvau 7 kartus per nepilnus metus. Jums ka nors zodziai KOKYBE arba KAINOS ir KOKYBES santykis sako? Isikalet i galva kazkokia kvaila fraze: "visi automobiliai genda", "visi zmones mirsta, tai kam dabar sveikai gyventi?"

Jei jums nesvarbu ar genda automobilis ar ne (ypac naujas), tai pirkite nauja Lada, galesite kas savaite vaziuoti i servisa. Koks skirtumas, juk visi automobiliai geda, koks skirtumas ar sugenda karta per 5 metus ar i menesi karta? Sutaupysite pinigu.

Elementari artitmetika nusiperkate nauja auto uz 70 000 Lt, po 3-4 metu jis paranda beveik 40 proc. savo vertes, mazdaug tada ir baigiasi garantija. Vadinasi jus per tuos tris metus prarasite apie 20 000 - 30 000 Lt. Automobilio prieziura per ta laika kainuos dar pora tukstanciu papildomai, plius KASKO per ta laika kainuos kokius 6000 Lt Suma sumarum per 3-4 metus paleisite vejais kaip minimum 35 000 - 40 000 Lt. O jei dar automobilis genda visa kartas nuo karto, tai kaip sakant nusiperki beda uz 12 000 Lt per metus. Jei as taip galvociau, kad visi automobiliai genda, tai nusipirkciau Opel Zafyra uz 10 000 Lt ir dar trims metams atsideciau remontui 15 000 Lt, o ir drausti tokio grabo KASKO nereikia. Kaip manote ar tiek uztektu trims metams? Tai gi, tureciau islaidu per tris-keturis metus max. 25 000 Lt, o jus tuo tarpu prarasite 10-15 tukst. daugiau. Remiantis jusu logika, visi automobiliai genda. Mane asmeniskai skatina, noras tureti geros kokybes automobili. As tuos pinigus moku uz komforta, kuri gaunu vaziuodamas su nauja masina. O kas jus skatina metyti pinigus vejais ir pirkti nauja automobili? Juk visi automobiliai genda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 27, 14:42)
Nezinau, kaip jus, bet as perku nauja masina ne tam kad kas menesi vazineciau ir gedimus tvarkyciau. Jau sakiau, per 7 men. su Toyota nebuvau nei karto apsilankes servise, nebuvo jokiu problemu. Su nissanu buvau 7 kartus per nepilnus metus. Jums ka nors zodziai KOKYBE arba KAINOS ir KOKYBES santykis sako? Isikalet i galva kazkokia kvaila fraze: "visi automobiliai genda", "visi zmones mirsta, tai kam dabar sveikai gyventi?"

Jei jums nesvarbu ar genda automobilis ar ne (ypac naujas), tai pirkite nauja Lada, galesite kas savaite vaziuoti i servisa. Koks skirtumas, juk visi automobiliai geda, koks skirtumas ar sugenda karta per 5 metus ar i menesi karta? Sutaupysite pinigu.

Elementari artitmetika nusiperkate nauja auto uz 70 000 Lt, po 3-4 metu jis paranda beveik 40 proc. savo vertes, mazdaug tada ir baigiasi garantija. Vadinasi jus per tuos tris metus prarasite apie 20 000 - 30 000 Lt. Automobilio prieziura per ta laika kainuos dar pora tukstanciu papildomai, plius KASKO per ta laika kainuos kokius 6000 Lt Suma sumarum per 3-4 metus paleisite vejais kaip minimum 35 000 - 40 000 Lt. O jei dar automobilis genda visa kartas nuo karto, tai kaip sakant nusiperki beda uz 12 000 Lt per metus. Jei as taip galvociau, kad visi automobiliai genda, tai nusipirkciau Opel Zafyra uz 10 000 Lt ir dar trims metams atsideciau remontui 15 000 Lt, o ir drausti tokio grabo KASKO nereikia. Kaip manote ar tiek uztektu trims metams? Tai gi, tureciau islaidu per tris-keturis metus max. 25 000 Lt, o jus tuo tarpu prarasite 10-15 tukst. daugiau. Remiantis jusu logika, visi automobiliai genda. Mane asmeniskai skatina, noras tureti geros kokybes automobili. As tuos pinigus moku uz komforta, kuri gaunu vaziuodamas su nauja masina. O kas jus skatina metyti pinigus vejais ir pirkti nauja automobili? Juk visi automobiliai genda smile.gif

vienu zodziu susisneketi neina doh.gif vienas apie batus kitas apie ratus wacko.gif

tai tu su dideliu noru galejai ir 20kartu servize apsilankyti... lotuliukas.gif
as su peugeot pravaziavus 2 metus vargo nemaciau, o ji pas mane servize ne kart nebuvus dabar pas viena pana dar iki siol idealiai vaziuoja, o va su identiska masina bendradarbe pravaziavus 1 metus laiko is servizu neislenda...
nebeturiu kantrybes aiskinti zmogui, kuris net nenori nieko klausyti, savo isiciklines doh.gif

p.s nezinau kur jus draudziates bet mums kasko metams 1500lt hihihi.gif
matai, ka as tau ir noriu PASAKYTI, kad kiekvienam zmogui kiekvienoj situacijos skirtingai..na pasiguodei ir sekmes vazinetis su tayota, duok dieve, kad po to prie lados netektu pereiti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 28 rugpjūčio 2008 - 07:45
Sitos masinos kasko nuo nulines fransices ir 10% metiniu nusidevejimu kainuoja 3200Lt + privalomas BTA draudime
Reso biski pigesnis , bet ne dauk o su ismokom prasciau.
O jai tu taip pigei zadi draustis tai isduok ir mum kas tave taip draudze ir mes apsidrausim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaj: 28 rugpjūčio 2008 - 09:25