Mes irgi nuspirkome si masiniuka pries 7 menesius. Del lemputes: pas mus taip pat perdege kaires puses priekine artimuju sviesu lempute, pakeite, paziuresime kiek ilgai. Antra: kazkada paemiau is zmonos masina - ogi pavaziavus irgi jauciasi kazkoks beldejimas galiniame rate is kaires, kadangi zmonai aiksteleje i stovincia masina kazkoks loxas ivaziavo i gala tai buvome nuvaziave i Nissan Vilniuje keisti galini bamperi. Tai pasakiau kad tipo bilda kazkas, paziurejo sake salenblokai pareje reikes keisti, sake pakeis nemokamai bet reikes laukti 3 sav., tipo siu detaliu neturi sandelyje. Keista man pasirode, taigi einamosios detales.
Kadangi zmonai buferis ilenktas buvo nesmarkiai, praktiskai nezinant kad buvo ivykis galejai ir nepamatyti pazieidmo (gan tvirtas pasirode) tai kai zmona nuveze masina apziurai sake detale pakeisime o to bamperio negrazinsime, tipo draudimas reikalauja atiduoti.

Zmona man papasakojo, tai pakeliui i darba uzsukau i draudima sako pirma karta tokius bajerius girdi, ir jokiu jiems detaliu nereikia. Taigi, nuvaziavus i Nissan teko praplauti jiems akis, tai labai jau jie nuliudo kai teko su beveik sveiku bamperiu issiskirti. Is cia ir siulymas: gal kam bamperio reikia galinio, beveik naujas, pazeidimas tikrai minimalus ir lengvai sutaisomas.
O bendravimo kultura tame servise Vln laisves prospekte prie ziedo tikrai nepagirtyna, is 10 parasyciau 4. Beje panelems siulyciau vieniems i servisa nevaziuoti, geriau koki drauga ar vyra pasiimti, bo prie mano aki maciau kai nissan "technikai" zvenge is 2 paneliu kurios jau koki 5 karta atvaziuoja del bildesio masinos gale.
tai tiek iki greito, tai kam reikia galinio bamperio rasykite