Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Qashqai

QUOTE(evaj @ 2008 08 28, 09:14)
Sitos masinos kasko nuo nulines fransices ir 10% metiniu nusidevejimu kainuoja 3200Lt + privalomas BTA draudime
Reso biski pigesnis , bet ne dauk o su ismokom prasciau.
O jai tu taip pigei zadi draustis tai isduok ir mum kas tave taip draudze ir mes apsidrausim.

amn ERGo paskaičiavo 2400Lt kasko su fiksuota pradine verte dviems metams rolleyes.gif kitą mėnesį turiu gauti savo mašiniuką wub.gif o visos šios pastabos.....sutinku, kad TaduiBlindai teko probleminis vienetas. Gal ir pats prelegentas dar ieško nesakysiu ko, nesakysiu, kur - mes gi nežinom. Vienžo, jei matysiu, kad mašina problematiška - tiesiog parduosiu. Bet kažkodėl manau, kad man jos bent penkmečiui užteks, o po to - žiūrėsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrienė @ 2008 09 18, 14:01)
Gal aš čia ne į temą, bet perskaičius pasisakymus: PERSEIDA, man irgi patinka kaškajus, bet gal Jūs nediskutuokite daugiau šia tema, nes atrodo, kad čia N.Pareigytė su savo šuniuku Zara rašo. O Jūs geriau sukurkite naują temą, kokia aš protinga, išmintinga, kompetetinga ir visokia kitokia -inga smartass.gif Tai ką jūs čia teigiate jokios informacinės vertės neturi, matosi tik jūsų pasipūtimas ir arogancija.(Dar neblogai būtų, kad lietuvių kalbos rašybos taisykles pasikartotumėte)

o jus man ponia Sandriene neturit teises aiskinti ka man, kur man ir ka man rasyti...o gramatines ar kitokias klaidas taip pat ne sioj temoj taiso...taip pat neturit teises apie mane spresti, manes nei macius, nei girdejus..Su jumis viskas aisku, kai apie zmogu sprendziant jo nepazynodama. O Jei Jums as atrodau tokia protinga, ismintinga negaliu gincytis...gali buti lotuliukas.gif
Jei mano pasisakymai jokios informacines vertes neturi, prasom ja ir nesinaudoti..nes jos ir nepublokuoju "mokslo ir technologiju" moksliniuose straipsniuose doh.gif lotuliukas.gif
kaip sakant Jusu informacija cia paskelbta..maziausia verte turi, nes kalbama ne apie mane, o apie nissan biggrin.gif
Nebutumem is bambuku respublikos, net graudziai juokinga, kaip skauda kitiems sirdis, todel mano tas protingumas ir ismintingumas nebeleidzia daugiau veltis i tokias niekingas diskusijas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 29 rugsėjo 2008 - 09:39
QUOTE(Perseida @ 2008 09 29, 11:36)
o jus man ponia Sandriene neturit teises aiskinti ka man, kur man ir ka man rasyti...o gramatines ar kitokias klaidas taip pat ne sioj temoj taiso...taip pat neturit teises apie mane spresti, manes nei macius, nei girdejus..Su jumis viskas aisku, kai apie zmogu sprendziant jo nepazynodama. O Jei Jums as atrodau tokia protinga, ismintinga negaliu gincytis...gali buti  lotuliukas.gif
Jei mano pasisakymai jokios informacines vertes neturi, prasom ja ir nesinaudoti..nes jos ir nepublokuoju "mokslo ir technologiju" moksliniuose straipsniuose  doh.gif  lotuliukas.gif
kaip sakant  Jusu informacija cia paskelbta..maziausia verte turi, nes kalbama ne apie mane, o apie nissan  biggrin.gif 
Nebutumem is bambuku respublikos, net graudziai juokinga, kaip skauda kitiems sirdis, todel mano tas protingumas ir ismintingumas nebeleidzia daugiau veltis i tokias niekingas diskusijas  cool.gif

No comments. doh.gif
Atsakyti
prisidedu ir aš prie šitų mašinš turėjimo. Šią mašiną jau turiu visus metus, pravažiavusi tai turbūt kaip taksistas, nes jau virš 40 000, jau buvau antrame aptarnavime. ir problema pagrindinė ta, kad tikrai kažkas gale bilda, galvojau čia man nuo to , kad aš važinėju kiekvieną dieną mažiausiai po 10 km, miško keliu ir dar tokiu š... žvirkeliu, bet paskaičiau čia ir pasirodo, kad visiems bilda. ir kaip keisčiausia man bilda dešinio šono gale. aš jie nuvažiavus aiškinu, kad bilda tai jie sako pasigarsinkit radija, čia taip turi būti, nes bloga garso izoliacija. tada aš saku kairys šonas ir dešinys, kažkuo skiraisi? žodžiu supratau tai , kad jau nieko čia nepadarysi ri drožiu mašiniuką toliau, garsiai muziką pasileidus. lygiam kelyje to bildesio nesigirdi, tik per duobutes važiuojant girdisi.
kaip dėl tų oro pagalvių nežinau, nes neteko su tuo susidurti.
o šiaip dabar mano žvirkelis tikras ledas, tai važiuoju, kaip pri.... ir visa išprakaitavus, nes tikrai mašina reklamuota kaip saugi ir .t.t, o ji man tam kelyje slysta labaiu nei mano senasis golfas. na turbūt dar ir dėl to , kad golfuko padangos su šypais, bet jis ten pas mane be jokių vinkruntasų.

A pa smane dar viena mane nervuojanti prblema, kad artimųjų šviesų lempute, jau keičiau , kokius penkis kartus, užpypino.
o ką daryti su serviso kultūra?
Atsakyti
vairuoju savo mašiniuką nuo rugsėjo. Tai tik galėtų būti garso izoliacją geresnė, nei auto įsibėgėjant, variklis pariaumoja taip nemaloniai. Bet tai vienintelis priekaištas. Gal kad neturėjau iliuzijų perkanti kokį nors stebuklą, tai turiu tai, ką ir rinkausi. Niekas man neperdegė, nebilda gale, viskas 3*tpfu. Jaučiuosi saugi,, nes neviršiju greičio 4u.gif
Atsakyti
Na su barskejimu tai viskas kaip ir dingo , centre sake , kad nieko nedare bet jis dingo, del lempusiu tai jau ir man karteli teko pasikeist.

Ai dar kas liecia draudima , tai BTA is vis nutraukem nes usiemem pajieska ir tikrai radom pigiau, pasirinkom ERGO ir mokejom metam apie 1800 bet galima rast ir pigiau , bet bandant ivertinti draudimo bendroviu patikimuma kazkaip pasirinkom sita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaj: 29 sausio 2009 - 14:37
as dabar lempa pakeiciau po keturiu men. paprasiau kad parodytu kaip reikai , sakiau pati nusipirksiu kitos firmos lempuke ir pasikeisiu, jei perdegs vadiansi masiniukyje kazkas kazkur trumpina
Atsakyti
Mes irgi nuspirkome si masiniuka pries 7 menesius. Del lemputes: pas mus taip pat perdege kaires puses priekine artimuju sviesu lempute, pakeite, paziuresime kiek ilgai. Antra: kazkada paemiau is zmonos masina - ogi pavaziavus irgi jauciasi kazkoks beldejimas galiniame rate is kaires, kadangi zmonai aiksteleje i stovincia masina kazkoks loxas ivaziavo i gala tai buvome nuvaziave i Nissan Vilniuje keisti galini bamperi. Tai pasakiau kad tipo bilda kazkas, paziurejo sake salenblokai pareje reikes keisti, sake pakeis nemokamai bet reikes laukti 3 sav., tipo siu detaliu neturi sandelyje. Keista man pasirode, taigi einamosios detales.
Kadangi zmonai buferis ilenktas buvo nesmarkiai, praktiskai nezinant kad buvo ivykis galejai ir nepamatyti pazieidmo (gan tvirtas pasirode) tai kai zmona nuveze masina apziurai sake detale pakeisime o to bamperio negrazinsime, tipo draudimas reikalauja atiduoti. smile.gif Zmona man papasakojo, tai pakeliui i darba uzsukau i draudima sako pirma karta tokius bajerius girdi, ir jokiu jiems detaliu nereikia. Taigi, nuvaziavus i Nissan teko praplauti jiems akis, tai labai jau jie nuliudo kai teko su beveik sveiku bamperiu issiskirti. Is cia ir siulymas: gal kam bamperio reikia galinio, beveik naujas, pazeidimas tikrai minimalus ir lengvai sutaisomas.

O bendravimo kultura tame servise Vln laisves prospekte prie ziedo tikrai nepagirtyna, is 10 parasyciau 4. Beje panelems siulyciau vieniems i servisa nevaziuoti, geriau koki drauga ar vyra pasiimti, bo prie mano aki maciau kai nissan "technikai" zvenge is 2 paneliu kurios jau koki 5 karta atvaziuoja del bildesio masinos gale.

tai tiek iki greito, tai kam reikia galinio bamperio rasykite
Atsakyti
mes buvom issirinke qashqaju ir rytoj jau turetume pasiimt, bet atrodo, kad dauguma jais nelabai patenkinti... beveik visiems galas bilda...
ar kas nors gali atremt sitas neigiamas nuomones ar geriau nuo jos susilaikyt?... 4u.gif
Atsakyti
labai fainas mašiniukas.niekas ten gale nebilda...o dabar ir žiauriai atpigęs...jau dabar Tekna su visais navarotais kainuoja kaip ankščiau Acenta.
Atsakyti
kol mąstėm tai ir akcija baigėsi... doh.gif

dabar vėl galima nebent už kokia 90000 pirkt...
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2009 05 05, 18:37)
kol mąstėm tai ir akcija baigėsi...  doh.gif

dabar vėl galima nebent už kokia 90000 pirkt...

Vairuoju Qashqai daugiau kaip metus.Esu labai patenkinta.Buvo pradejusi daugokai degalu valgyt,tai garantiniam kazka pravale[sake,nekokybiski degalai] ir vel puiku.Degalus pildavau Statoile.Dabar pastebejau,kad degalu sanaudos sumazeja pavazinejus didesnius atstumus autostrada.
Atsakyti