Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Qashqai

QUOTE(evaj @ 2008 08 28, 11:14)
Sitos masinos kasko nuo nulines fransices ir 10% metiniu nusidevejimu kainuoja 3200Lt + privalomas BTA draudime
Reso biski pigesnis , bet ne dauk o su ismokom prasciau.
O jai tu taip pigei zadi draustis tai isduok ir mum kas tave taip draudze ir mes apsidrausim.

cia tik per gerus pazystamus taip mirksiukas.gif ir net seimyninis komplektas ax.gif
juk dar priklauso, kokiam mieste registruotas, koks masinos variklis ir t.t ai tingiu as cia daugiau pasakoti biggrin.gif matau, kad vis tiek nera tikslo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 08 28, 12:24)
cia tik per gerus pazystamus taip  mirksiukas.gif  ir net seimyninis komplektas  ax.gif
juk dar priklauso, kokiam mieste registruotas, koks masinos variklis ir t.t ai tingiu as cia daugiau pasakoti biggrin.gif matau, kad vis tiek nera tikslo  ax.gif

Tai kaip netingesi, jei pasakojate pasakas. Kai papraso konkreciu faktu, kur galima apsidrausti uz 1500 Lt, tai tada prasideda makaronai: "ai cia tipo per pazystamus ir t.t." Nors pries tai isreiskete nuostaba, sakydama: "nezinau kur jus draudziates, bet... "
Uz 1500 Lt jus pigiausio kiskio kuris kainuoja 60t Lt neapdrausite.
Atsakyti
TBlinda - thumbup.gif Paskaičiau tavo patirtį ir šakutės. Kažkada norėjom pirkti Murano, bet nepatiko nei vidus (kaip uaziko ir jokio progreso), nei nuvertėjimas, nei dar kažkas.

Merginos, imkit Toyotas, geros mašinos. thumbup.gif Nebyra ir nebarška. Pagal kainą ir gabaritus atitinka Toyota Corolla Verso. Jau 6 metai vairuoju tik tojotas, visi draugai persėdo, o kas prie lexusų. Ne tik aš giriu.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 28, 18:32)

Merginos, imkit Toyotas, geros mašinos.  thumbup.gif Nebyra ir nebarška.

aš taip pat prieš metus įsėdau į Toyotą - pretenzijų neturiu good.gif
o dėl Qashqai svaigau, kol... nepasėdėjau ir nepavairavau jo. Tada pasakiau ačiū, nebenoriu cool.gif Nebesvaigstu smile.gif
Atsakyti
galiu pasakyti kad miesto dzipai,kalbu apie qashqai ir panasias,nera itin ekonomiskos masinos,zinoma nissanai geras gamintojas bet galiu pasakyti tik tiek kad jei negazdina nerasti parkavimosi vietos ir daugiau moketi uz degalus tai yra gera masinyte,beja ir as jei jauciu simpatija
Atsakyti
Kiškis nėra nei miesto, nei kaimo džipas. Tai lengvoji mašina ir priklauso tai klasei. Kažką supainiojai. mirksiukas.gif Oficialiame Nissan puslapyje kiškis toje pačioje grupėje, kaip ir lengvosios mažutės.

Džipai yra šitame sąrašiuke. Murano galima pavadinti "miesto džipu".
Atsakyti
Apie tai dzipas tai ar ne diskutuota jau ne karta ir as lieku prie nuomones kad, sitas masiniukas ne dzipas.O kas liecia degalus, maniskis jama 5.6(1.5 dci) mieste man nedaug o kaip jum spreskite patys.Del parkavimo vietos is vis gryba supjovet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaj: 05 rugsėjo 2008 - 23:17
QUOTE(evaj @ 2008 09 06, 00:15)
O kas liecia degalus, maniskis jama 5.6(1.5 dci)

O kiek automatas ima?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 09 06, 11:13)
O kiek automatas ima?

Litru daugiau
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 06, 10:37)
Litru daugiau

Mieste? Tai nedaug bigsmile.gif
Atsakyti
Gal aš čia ne į temą, bet perskaičius pasisakymus: PERSEIDA, man irgi patinka kaškajus, bet gal Jūs nediskutuokite daugiau šia tema, nes atrodo, kad čia N.Pareigytė su savo šuniuku Zara rašo. O Jūs geriau sukurkite naują temą, kokia aš protinga, išmintinga, kompetetinga ir visokia kitokia -inga smartass.gif Tai ką jūs čia teigiate jokios informacinės vertės neturi, matosi tik jūsų pasipūtimas ir arogancija.(Dar neblogai būtų, kad lietuvių kalbos rašybos taisykles pasikartotumėte)
Atsakyti
Mano drauge su sia masina vazineja metus laiko, labai patenkinta. Svajaojau apie ja ir as, ir taip jau pasitaike, kad salone buvo atitinkantis mano poreikius variantas- 2l dyzelis. Uz poros dienu jau ja turesiu, kai tik sutvarkys lizinga ir signalizacija bigsmile.gif
Matyt vienos nuomones visi vistiek niekad neprieis. Pavazinesim -paziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti