Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Qashqai

QUOTE(vaid-a @ 2009 09 13, 15:24)
claries, del statoil'o - tai cia nebutinai tiesa, as bent jau tuom netikiu , cia gal tik salono atmaske  biggrin.gif

tai va, nuvaziavus i salona - padare vairo foto, ir po 2 savaite vel sugryzus - pakeite mums vaira ir bildesi sutvarke - traukes lyg pakeite, nelabai gauduos ten  ax.gif  svarbiausia - kad viskas nemokamai  bigsmile.gif

atradom  buda kaip greit ta dpf filtra pravalyt ,kai lempute uzsidega ( gad nereiktu 100 vaziuot be reikalo - reikia pavaziuot su 3 pavara kokia 20 km ir prasivalo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na man neteko su sitokiais dalykais susidurt.
Del vairo jokiu bedu nebuvo dar kazkada pasiskaicius komentarus apziurejau , bet viskas su tuo vairu tvarkoi.
O su tais filtrais tai ir neteko. Tik galiu pasakyt , kad kadais turejau toki masiniuka, kuris labai skyre kuro kokybe. Tai tikrai jai sprendziant pagal ta masiniuka statoile kuras neblogas.
Seip dazniausiai piluosi nestei , retai kada bet tenka ir statoila aplankyt . Niekada nesipilu 123 .
Atsakyti
Sveiki, gal kam reikia qashqai galinio bamperio, galeciau parduoti nebrangiai, guli garaze niekam nereikalingas. Bamperyje matosi nedidelis sunkiai pastebimas ibrezimas, praktiskai bamperis kaip naujas smile.gif Cia is serviso pasiememe, tie lohai dar nelabai norejo atiduoti to bamperio, tipo mes draudimui turime perduoti. Tada prie ju akiu buvo paskambinta draudimui kuriam tas musu bamperis iki lempos, sako pirma karta girdime tokius dalykus ha ha. Speju tie is faktoauto gerai pasipelnytu is to bamperiaus, uz grynus kaip nauja prastumtu. Tai jei kam reikia rasykite, del kainos susitarsime,
Atsakyti
QUOTE(aleksiga @ 2009 09 30, 21:51)
Sveiki, gal kam reikia qashqai galinio bamperio, galeciau parduoti nebrangiai, guli garaze niekam nereikalingas.  Bamperyje matosi nedidelis sunkiai pastebimas ibrezimas, praktiskai bamperis kaip naujas smile.gif  Cia is serviso pasiememe, tie lohai dar nelabai norejo atiduoti to bamperio, tipo mes draudimui turime perduoti.  Tada prie ju akiu buvo paskambinta draudimui kuriam tas musu bamperis iki lempos, sako pirma karta girdime tokius dalykus ha ha.  Speju tie is faktoauto gerai pasipelnytu is to bamperiaus, uz grynus kaip nauja prastumtu.  Tai jei kam reikia rasykite, del kainos susitarsime,

Siandien prisijungiau prie supermamos ir ziuriu kad pries pora menesiu man parasete zinute del bamperio, speju kad dabar jau jo nereikia. Tai klausiu dar reikia kam qashqai bamperio? Jei tap rasykite aleksiga@gmail.com arba cia
Atsakyti
Perskaičiau atsiliepimus ir supratau, kad tai normalus miesto automobiliukas su bildančiu galu ir perdeginejančiomis lemputemis. Nu bet jau pavadinimas - Nissan Kąšikai... biggrin.gif
Atsakyti
:-))))
Aš vairuoju nuo 1970 metų ir perskaitę visą šitą temą matau "kur ritasi pasaulis".

Moterys - palikit vyrams automobilių reikalus ir eikit kept bulvinių blynų. smile.gif

Nemokamas sūris būna tik pelėkautuose. Už 57000 lt gerų džipų nebūna.
Jau vien tai kad KIŠKY gamina (variantas) su dviem !! varančiais ratais - jau viską pasako. Čia auto pamaivoms. (tipo..va - turiu dzipa)
Šiaip NISSAN yra pigių ir vidutiniškos kokybės auto kompanija.

Kita tema - autosalonai aplamai. Jie neturi JOKIO motyvo jūsų automobilį po pirkimo aptarnauti gerai ir kokybiškai. Čia Lietuva. Ne Vokietija ar Šveicarija.

Išvados >>>>>
Geri automobiliai yra Mercedes Benz. 4 metų tvarkingai pavažinėtas dzipas Mercedes ML230 kainuoja kaip NISSAN o tarnaus daug daug geriau. Kuras brangus ? na tada važinėkim.. dviračiu..
(kiti dujas deda - bet man tai absoliučiai nesuvokiama..- vaziuojanti bomba..)

Geri auto yra ir ŠKODA - šimtametės tradicijos ir jokio prekės ženklo antkainio.
Pagaliau >>>
Būtina turėt SAVO AUTOMOBILIO MEISTRĄ visam gyvenimui.

Kauniškiai jau 20 metų Mercedes Benz remontuoja privat servise Pašilės g. 104 pas Petrą, o dabar jau pas jo sūnų Vaidą - ir jokio vargo nemato..
Pigiai - greitai - ir svarbiausia - patikimai !! Iš kartos į kartą.... tai rimta...

Pigiausias pasaulyje automobilis gerbiami ponai ir ponios - yra Mercedes Benz. Nes negenda - tai ir nekainuoja. Tai sakau rimtai - iš 20 metų Mercedes Benz naudojimo patirties... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zenonas: 04 gegužės 2010 - 14:37
As sito auto dzipu nelaikau o jai kas laiko gali daryt isvedziojimus prasom ax.gif
O kaip automobilis man jis patiko , dabar jau vairuoju kaita ir jauciu nostalgija qashajui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zenonas @ 2010 05 04, 15:33)
:-))))
Aš vairuoju  nuo 1970 metų ir perskaitę visą šitą temą  matau "kur ritasi pasaulis".

Moterys - palikit vyrams automobilių  reikalus ir eikit kept bulvinių blynų.  smile.gif

Nemokamas  sūris  būna tik  pelėkautuose.  Už  57000  lt  gerų džipų nebūna.
Jau  vien tai  kad KIŠKY gamina (variantas)  su dviem !! varančiais  ratais - jau viską  pasako. Čia  auto  pamaivoms. (tipo..va - turiu dzipa)
Šiaip NISSAN  yra  pigių  ir vidutiniškos  kokybės  auto kompanija.

Kita tema - autosalonai  aplamai.  Jie neturi  JOKIO  motyvo  jūsų  automobilį  po  pirkimo  aptarnauti gerai ir kokybiškai.  Čia Lietuva. Ne Vokietija ar Šveicarija.

Išvados >>>>>
Geri  automobiliai  yra  Mercedes Benz.  4 metų  tvarkingai  pavažinėtas  dzipas  Mercedes ML230  kainuoja kaip NISSAN  o  tarnaus  daug daug  geriau. Kuras brangus ? na  tada  važinėkim..   dviračiu..
(kiti dujas  deda - bet  man tai  absoliučiai  nesuvokiama..- vaziuojanti bomba..)

Geri  auto  yra ir ŠKODA - šimtametės  tradicijos  ir jokio  prekės  ženklo  antkainio.
Pagaliau >>>
Būtina  turėt   SAVO  AUTOMOBILIO  MEISTRĄ  visam  gyvenimui.

Kauniškiai  jau  20 metų  Mercedes  Benz  remontuoja  privat  servise  Pašilės g. 104  pas  Petrą, o dabar  jau  pas  jo sūnų  Vaidą - ir jokio  vargo nemato.. 
Pigiai  - greitai - ir svarbiausia  - patikimai !! Iš kartos į kartą.... tai rimta...

Pigiausias pasaulyje  automobilis  gerbiami  ponai  ir ponios -   yra Mercedes Benz. Nes  negenda - tai ir nekainuoja.  Tai  sakau  rimtai - iš  20 metų  Mercedes Benz  naudojimo  patirties...  smile.gif

Taip, taip, MB ir negenda, ir nerudija... Ir vis geryn su kiekvienu nauju modeliu eina...Ar paskutiniu metu turejote bent viena nauja/apynauji/dabartini modeli MB, kad galetumete patirtimi dalintis?
Siaip tai tema apie NISSAN KĄŠIKAI. Ir uz savo 57 kLt. visai neblogas automobiliukas moteriai. Jei butu prastas, ju nebutu tiek buve prigaminta ir parduota. Savo laiku po puse metu reikedavo laukti eileje, tiesa, pigiausiu versiju. Deficits kazkokis tai buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matomas: 04 gegužės 2010 - 14:52
Sveiki,

Šiuo automobiliu važinėjuos jau daugiau nei 2 metai, pirkau naują iš salono, automobiliu esu patenkinta automobiliu, tik labai nusivylusi nissan salono servisu Klaiprdoje verysad.gif
Atsakyti
Paskaičiau senokus atsiliepimus, gal kas turi kokių šviežių žinių apie šį modelį?
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 08 19, 11:44)
Sveiki,

Šiuo automobiliu važinėjuos jau daugiau nei 2 metai, pirkau naują iš salono, automobiliu esu patenkinta automobiliu, tik labai nusivylusi nissan salono servisu Klaiprdoje  verysad.gif

Jo jau Klp salono aptarnavimas,mes ziurinejome sita modeliuka tik ta panaujinta Qashqai 2,man taip patiko,bet ka tu tokios ten memes buvo,nieko suprantamo nepaaiskino,ir siaip doh.gif dar pagalvojom ir nusipirkom WV Passat thumbup.gif nerealus masiniokas 4u.gif
Atsakyti
NE I TEMA, bet...
siuo metu vienas is vagiamiausiu automobiliu Klaipedos apskrityje! biggrin.gif isvaziuoja is kiemo su visom irengtom signalizacijom!
taip kad, drauskites! mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimas - tai kam nors tą bildesį sutvarkė? Ir ką konkrečiai tvarkė? Ar įėjo į garantinį ar mokėjot papildomai? g.gif
Atsakyti