QUOTE(Katuliux @ 2006 01 12, 10:32)
katuliux, esu girdėjusi, kad yra tokia badavimo terapija, kuri taikoma gydymo tikslams, labai sunkių ligų - vėžio ir kt., bet ji yra pravedama su gydytojo priežiūra, ligoninėje, stebint visas organizmo funkcijas...
O tokia saviveikla su badavimais tikrai prie nieko gero nepriveda
Pati esu tai pergyvenusi (nervinę anoreksiją), o gydžiausi gal 3-4 metus iki visiško pasveikimo - ta prasme visus tuos metus valgiau normaliai, bet tai dar visiškai nieko nereiškia, nes anoreksija yra psichinis sutrikimas, kai banaliai sakant išsikreipia žmogaus santykis su maistu

Sveikimo periodu bet kada galima atkristi, vos tik koks stresas ar kas...
Save irgi ilgą laiką graužiau, kad mano harmoninės problemos irgi yra šios ligos pasekmė, ypač kai iki tol bent jau akivaizdžių ciklo sutrikimų niekada nebuvo
O tu laikykis ir stenkis pasveikti, gal dar nelabai giliai esi įklimpusi, tikiuosi pas tave dar ne anoreksija, o tiesiog kvailos dietos ir badavimai

Beje man, nors ir ilgą laiką jau maitinausi normaliai, vistiek svoris buvo per mažas pagal ūgį - KMI tik 17, todėl irgi gydytoja liepė norint pastoti priaugti svorio, mat riebalai yra super svarbu moteriškam organizmui - todėl dabar jau per metus esu priaugusi bent iki minimalaus KMI (19)