Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(Spyrga @ 2006 01 11, 12:18)
Tuomet, jeigu dabar darant tyrima ureaplazmos neras, tai reiks, kad jis vis delto organizme liko, tik jau neaktyvi?  g.gif  Ar kaip?  g.gif

kaip jau rašiau, "randama" tuomet, kai bacilų skaičius viršija normas... jei jos neras, tai vadinasi forma neaktyvi, bet organizme yra.. Kaip suprantu dabar linkstama ureoplazmos negydyti antibiotikais, o tik stirpinti organizmą, nes dėl mikrofloros disbalanso ureoplazma supiktybėja ir "pasidaugina" - galimi simptomai dažnas pūslės uždegimas, deginimas šlapinantis, perštėjimas blink.gif
Atsakyti
Man nuo ureoplazmos ir dar kazkokios bakterijos buvo nualinta imunine sistema, net ovuliacija neivykdavo. Po menesio gydymo kurso, kur antibiotikai buvo tik 1/10 dalis vaistu - atsistate net hormonu pusiausvyra, ciklas. Kaip suprantu - svarbiausia visada imunine sistema... organizmas tada geriau kovoja su tom bacilom ir kartais susigyvena.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 01 11, 13:36)
Man nuo ureoplazmos ir dar kazkokios bakterijos buvo nualinta imunine sistema, net ovuliacija neivykdavo. Po menesio gydymo kurso, kur antibiotikai buvo tik 1/10 dalis vaistu - atsistate net hormonu pusiausvyra, ciklas. Kaip suprantu - svarbiausia visada imunine sistema... organizmas tada geriau kovoja su tom bacilom ir kartais susigyvena.

o koks čia ryšys tarp harmonų pusiausvyros ir bacilų? g.gif
parašyk, jei ką tikro žinai blush2.gif biški aktualu blush2.gif
šiaip sutinku, kad dėl bacilų slopsta imuninė sistema, o dėl bendro organizmo išsekimo gali išsiderinti harmonai g.gif bet tiesioginio ryšio tarp bacilų-harmonų nesu girdėjusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 01 11, 12:40)
o koks čia ryšys tarp harmonų pusiausvyros ir bacilų? g.gif
parašyk, jei ką tikro žinai blush2.gif  biški aktualu blush2.gif
šiaip sutinku, kad dėl bacilų slopsta imuninė sistema, o dėl bendro organizmo išsekimo gali išsiderinti harmonai g.gif  bet tiesioginio ryšio tarp bacilų-harmonų nesu girdėjusi blink.gif

Nezinau, bet labai sutinku su tavim, kad ta grandine siuo atveju buvo realiausia. Gydant bacilas antibiotikais svarbu dar labiau nesugadinti imunines sistemos... manau mes pacios sioje diskusijoje priejom prie sios isvados smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 01 11, 11:32)
Ureoplazma mane ilgai kankino - tiksliau aš jos niekaip nejaučiau, pas vyrą nebuvo, o manęs niekaip pagydyti negalėjo, nors ir bacilos jautrumą antibiotikams tikrino (buvo labai atspari) - galop po 5 kursų antibiotikų ir vėl teigiamo ureoplazmų atsakymų gydytoja man pasakė "ai šiaip pagal paskutines medicinos naujienas ureoplazma yra patologinė, natūrali makšties flora ir jos gydyti nereikia" blink.gif
O pakartojus po metų, ji jau buvo išnykus mistiškai blink.gif
sakyčiau reikia stiprinti organizmą, gerti visokius bifido, lactobacilus ir t.t., o pastojimui neturėtų trukdyti, nebent sakau, organizmas nusilpęs ir tų zarazų labai daug prisidauginę blush2.gif
O dėl citomegalo viruso (CMV) tai jei neklystu pas tave rastas imunitetas, vadinasi aktyvia forma jau esi persirgusi g.gif

nu cia idomia su tom visom plazmom...o sakykit...kiek procentaliai galejo tureti itakos...mano liga...anoreksija blush2.gif gal ir del to negaliu pastot..galiu pasakyti su mano badavimu ir susirinkau toki saunia "puokste" visokiu grybu..ir kitu nesamoniu..., turbut as savo organizma taip nualinau...kad apie nauja gyvybe nera ka ir kalbeti....ane?
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2006 01 11, 22:18)
nu cia idomia su tom visom plazmom...o sakykit...kiek procentaliai galejo tureti itakos...mano liga...anoreksija blush2.gif gal ir del to negaliu pastot..galiu pasakyti su mano badavimu ir susirinkau toki saunia "puokste" visokiu grybu..ir kitu nesamoniu..., turbut as savo organizma taip nualinau...kad apie nauja gyvybe nera ka ir kalbeti....ane?

kiek teko domėtis, tai tikrai galėjo. Nuvarei imuninę sistemą, išderinai hormoninį foną doh.gif daugiau taip nedaryk nono.gif sveikai gyvenk ir viskas susitvarkys 4u.gif ar ir dabar badauji?
Atsakyti
Katuliux, tikrai reikšmės ir gan didelės galėjo turėti anoreksija. Taigi, čia ne juokas. Kuo skubiau bandyk atsigauti, vitaminus gert, valgyt subalansuotą maistą, nes žinok paskui nagus graušies, kaip pasėkmės bus baisios sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 12, 01:56)
Katuliux, tikrai reikšmės ir gan didelės galėjo turėti anoreksija. Taigi, čia ne juokas. Kuo skubiau bandyk atsigauti, vitaminus gert, valgyt subalansuotą maistą, nes žinok paskui nagus graušies, kaip pasėkmės bus baisios sad.gif

na paskutinis mano badavimo maratonas baigesi kazkur lapkricio viduryje... blush2.gif dabar jau esu atsigavusi...priaugau svorio doh.gif doh.gif geriu vitaminus...ir dabar normalaia valgau...pusrycius, pietus ir vakariene... wub.gif na is tiesu jau pastebiu pasekmes...visokie grybai, slogos jau trys sav. neisigydau...o ir lialaius jau pusantru metu nera verysad.gif
o dar plius buvau prisiskaiciusi tokiu knygu ...kaip badavimo menas...tai as kaip sakant ir pavilas....ten buvo parasyta...kad badavimas labai padeda...pastoti...tipo viskas suireguliuoja isivalo organizmas ir pan., taigi nelaikiau saves anoreksike...o galvojau kad sveikata taisau...leliui...svaria mamyte ruosiu...o dabar ziuriu....kad.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katuliux: 12 sausio 2006 - 08:22
Katuliux, priešingai - badavimas kenkia pastojimui, kartais gydytojai liepia priaugti svorio, kad pastotum.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 12, 10:26)
Katuliux, priešingai - badavimas kenkia pastojimui, kartais gydytojai liepia priaugti svorio, kad pastotum.

doh.gif doh.gif doh.gif o ten prirasyta...ir taip itikinamai...kad po to badavimo lyg naujai gimes zmogus, zodziu kad vos ne taip imsit ir gimdysit... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2006 01 12, 10:32)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  o ten prirasyta...ir taip itikinamai...kad po to badavimo lyg naujai gimes zmogus, zodziu kad vos ne taip imsit ir gimdysit... doh.gif

katuliux, esu girdėjusi, kad yra tokia badavimo terapija, kuri taikoma gydymo tikslams, labai sunkių ligų - vėžio ir kt., bet ji yra pravedama su gydytojo priežiūra, ligoninėje, stebint visas organizmo funkcijas...
O tokia saviveikla su badavimais tikrai prie nieko gero nepriveda doh.gif
Pati esu tai pergyvenusi (nervinę anoreksiją), o gydžiausi gal 3-4 metus iki visiško pasveikimo - ta prasme visus tuos metus valgiau normaliai, bet tai dar visiškai nieko nereiškia, nes anoreksija yra psichinis sutrikimas, kai banaliai sakant išsikreipia žmogaus santykis su maistu blink.gif Sveikimo periodu bet kada galima atkristi, vos tik koks stresas ar kas...
Save irgi ilgą laiką graužiau, kad mano harmoninės problemos irgi yra šios ligos pasekmė, ypač kai iki tol bent jau akivaizdžių ciklo sutrikimų niekada nebuvo doh.gif
O tu laikykis ir stenkis pasveikti, gal dar nelabai giliai esi įklimpusi, tikiuosi pas tave dar ne anoreksija, o tiesiog kvailos dietos ir badavimai 4u.gif
Beje man, nors ir ilgą laiką jau maitinausi normaliai, vistiek svoris buvo per mažas pagal ūgį - KMI tik 17, todėl irgi gydytoja liepė norint pastoti priaugti svorio, mat riebalai yra super svarbu moteriškam organizmui - todėl dabar jau per metus esu priaugusi bent iki minimalaus KMI (19) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 12 sausio 2006 - 09:35

ka vartojat atstatyti imunine sistema?nes pas mane irgi nekas antibjotiku privaryta sociai.tai nusipirkau lynex kapsules.bet kazkaip nesijaucia pagerejimo.gal yra geresniu priemaniu g.gif ?
Atsakyti